Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Welkom op onze pagina over

Vakantieverblijven Frankrijk

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van vakantieverblijven in Frankrijk die door Nederlanders en Vlamingen voor u te huur worden aangeboden.

Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren. Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d\'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica) Klik hiernaast op de landkaart op uw favoriete regio van Frankrijk en u krijgt dan alle vakantiehuizen te zien of op bovenstaande links in de blauwe balk.

Overigens, wanneer u een huis wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Wij verhuren zelf geen huizen in Frankrijk.

Overzicht van websites van deelnemers die hun vakantieverblijf aanbieden voor uw vakantie in Frankrijk of die te koop worden aangeboden.

 

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Dit is maar een greep uit ons aanbod van vakantieverblijven in Frankrijk. Huisjes, woningen, vakantiehuisjes, etc.. kunt u vinden met onze zoekmachine. U kunt hier uitgebreide selecties maken. Of u nu vakantiehuisjes met zwembad zoekt of appartementen aan zee, strand of meer, zowel voor de zomer als voor de winter kunt u bij ons slagen. We hebben veel huisjes te huur voor de winter. Chalets te kust en te keur. Het grootse aanbod van vakantie huizen heeft betrekking op de zomervakantie. Bent u op zoek naar huisjes in Zuid-Frankrijk, Alpen, Dordogne of een vakantiewoning aan de Côte azuur? We hebben meer dan 1.000 vakantiehuisjes in ons bestand! En zeer divers! Zo hebben wij ook selecties gemaakt voor minder validen zodat rolstoel/rolstoelen gebruikers ook goed kunnen slagen. En rechtstreeks huren van de eigenaar levert altijd een goedkope vakantie in Frankrijk op. Heeft u zelf een huis te huur of te koop? Bekijk dan eens onze overige pagina's. U ziet een zeer groot particulier aanbod van vakantiehuisjes die te huur of te koop staan. U kunt hier ook met uw vakantiewoning tussen staan! U kunt zelf u tekst samenstellen en uiteraard de nodige foto's erbij plaatsen. De verhuur of verkoop van alle vakantie woningen geschiedt rechtstreeks met de privé eigenaar in Frankrijk zonder tussenkomst van derden.

Bonnes vacances en France et bon voyage!