Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Uw huis in Frankrijk verkopen?

Via de makelaar het huis verkopen of toch maar zelf doen?

De makelaars in Frankrijk staan erom bekend dat zij nogal duur zijn en dat zij vaak de tijd nemen voor een verkoop. Hierdoor is het noodzakelijk om uw huis zo breed mogelijk te promoten. Soms moet je het huis bij 5 of meer makelaars te koop zetten voordat je enige reactie van een potentiële koper krijgt.
Als verkoper wilt u natuurlijk zo snel mogelijk het huis verkopen en dat botst nogal eens in het algemeen met de filosofie van de Franse makelaar. Er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Op onze website zijn veel huizen te vinden die particulier te koop worden aangeboden. Maar ook makelaars in Frankrijk zien ook steeds meer voordelen om zich op de Nederlandse en Belgische markt te bewegen en bieden hun huizen via onze website aan.
Er zijn steeds meer mensen die het internet afspeuren naar een leuk huis in Frankrijk. Misschien kunt u uw huis ook wel goed via het internet verkopen? Wij bieden deze service al meer dan 14 jaar en hebben zo al voor heel veel huisverkopen verzorgd.

Aanmelden op vakantiehuis-frankrijk.nl en kosten voor de verkoop

De kosten om uw huis in Frankrijk op onze website te plaatsen bedraagt 99 euro (incl. BTW). Dit bedrag staat in schril contrast met kosten van een makelaar. Wanneer u geen exclusiviteit aan een Franse makelaar heeft beloofd dan kan het zeker geen kwaad om het zelf te gaan proberen. Het kan u vele duizenden euro's schelen. U kunt natuurlijk ook uw makelaar adviseren om op onze website te gaan adverteren.

Klik op de volgende link om uw huis te verkopen

P.S.
Wanneer er iemand belangstelling heeft voor uw huis dan ontvangt u persoonlijk een e-mail. U wikkelt zelf alle vragen rond de verkoop af. Wij achten ons zelf op geen enkele wijze betrokken bij de verkoop. Wij verzorgen uitsluitend de publiciteit rond uw huis.

Binnenkort ondergaan onze verkoopadvertenties een volledige make-over. Het nieuwe ontwerp is veel frisser, uitnodigender en u kunt er een hele uitgebreide fotoreportage bij plaatsen. Wij houden u op de hoogte wanneer wij de alle lopende advertenties gaan omzetten. Laat u zich hierdoor er niet van weerhouden om nu reeds de advertentie te plaatsen want de 'oude' verkoopadvertenties worden nog steeds enorm goed bekeken.