Logo vakantiehuis frankrijk
Op het grote internet bereik je de meeste kopers.

Uw huis in Frankrijk verkopen

Aanmelden op vakantiehuis-frankrijk.nl en kosten voor de verkoop

De kosten om uw huis in Frankrijk op onze website te plaatsen bedragen 99 euro (incl. BTW). Uw advertentie is dan een jaar geldig. Dit bedrag staat in schril contrast met kosten van een makelaar. Wanneer u geen exclusiviteit aan een Franse makelaar heeft beloofd dan kan het zeker geen kwaad om het zelf te gaan proberen. Het kan u vele duizenden euro's schelen. U kunt natuurlijk ook uw makelaar adviseren om op onze website te gaan adverteren. U kunt bij uw advertentie maar liefst 50 foto's plaatsen.

Klik op de volgende link om uw huis aan te melden.

Huis aanmelden

Via de makelaar het huis verkopen of toch maar zelf doen?

De makelaars in Frankrijk staan erom bekend dat zij nogal duur zijn en dat zij vaak de tijd nemen voor een verkoop. Hierdoor is het noodzakelijk om uw huis zo breed mogelijk te promoten. Soms moet je het huis bij 5 of meer makelaars te koop zetten voordat je enige reactie van een potentiƫle koper krijgt. Lees op de volgende pagina achtergrondinfo over makelaars en anderen die zich bezig houden met de verkoop of hypotheekverstrekking in Frankrijk. Hier kunt u ook uw makelaar beoordelen indien u reeds ervaring heeft met makelaars in Frankrijk.
Als verkoper wilt u natuurlijk zo snel mogelijk het huis verkopen en dat botst nogal eens in het algemeen met de filosofie van de Franse makelaar. Er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Op onze website zijn veel huizen te vinden die particulier te koop worden aangeboden. Wij bieden deze service al vanaf 2002 aan en hebben sindsdien vele honderden woningen verkocht.
Er zijn steeds meer mensen die het internet afspeuren naar een leuk huis in Frankrijk. Iedere dag kijken er honderden mensen op onze website naar koophuizen in Frankrijk.