Te huur: Vaucluse Blauvac

Prachtig nieuw duurzaam vakantiehuis met zwembad in de Provence.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1228) bedraagt € 700 tot € 1.895 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Prachtig nieuw duurzaam vakantiehuis met zwembad in de Provence. te huur in Vaucluse (Frankrijk)
De keuken met uitzicht op de Mont Ventoux Eethoek met zachte ochtendzon Zitkamer met ruim en vrij uitzicht op tuin en omgeving Laadpaal voor elektrische auto's (forfait per week) Terras geeft uit op het zwembad, zuidgericht Mooi diepdonkere nachten De eerste badkamer Twee badkamers met regendouche Het huis gezien vanaf de tuin met oleanders

Omschrijving van dit huis in de Vaucluse Zuid-Frankrijk:

De keuken met uitzicht op de Mont Ventoux Maison Marasco is een nieuw vakantiehuis in de Vaucluse, het zonrijke en lieflijke departement van de Provence.. Je kan relaxed aan het zwembad genieten van het vrije uitzicht op de Mont Ventoux, heerlijk in de schaduw van een van de oude kersenbomen een boek lezen, of met familie en vrienden lang tafelen op het terras. Bij de bouw is aandacht besteed aan ecologie: zonnepanelen op het dak, warmtewisselaar voor verkoeling of verwarming van het gehele huis zonder aparte airco-units, ecologische bioverf en een laadpaal voor wie elektrisch rijdt. In deze tijd van klimaatzorgen is een vakantie in dit huis geheel CO2-vrij. Het zwembad is voorzien van zout-elektrolyse en blijft in de zomer lekker warm door de Provençaalse zon zonder kunstmatige verwarming.

Maison Marasco is rustig gelegen in een klein gehucht, op het einde van de bebouwing, met een eigen ruime tuin en beschaduwde parkeerplaatsen. Vanuit de zitkamer en keuken, of vanaf de tuin heb je een open heerlijk uitzicht op de heuvels van de omgeving en de Mont Ventoux. Er zijn drie slaapkamers voor telkens twee personen, twee badkamers en een ruime leefruimte met veel glas.

De tuin is Mediterraans aangelegd met kruiden, oleanders en olijfbomen. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Provence):

Eethoek met zachte ochtendzon Vanuit Maison Marasco kan je direct beginnen met een mooie wandel-of fietstocht. Dit deel van de Provence is rustig en kleinschalig, met wijngaarden of lavendelvelden, afgewisseld met bos, in een heuvelachtige omgeving zodat je elke keer een nieuw uitzicht hebt over de hele omgeving. De Mont Ventoux is bijna overal zichtbaar, ruw en ongenaakbaar. Er zijn veel kleine rustige dorpjes in de omgeving (Methamis, Venasque, Fontaine de Vaucluse, Blauvac..) vaak prachtig gelegen op een heuveltop. Even verder gaan de velden over in een bijzonder bosrijk natuurlijk landschap met canyons. Iets meer zuidelijk vind je het natuurgebied van de Luberon met bijzondere dorpjes zoals Gordes en de schitterende abdij van Senanque.

Rustig fietsen, elektrische fiets, racefiets of mountainbike, of wandelen: er zijn vele routes op kaart of internet verkrijgbaar.

Binnen korte tijd rijden ben je in de gekende bijzondere Franse steden zoals Avignon, Vaison-la-Romaine of Orange.

De streek is ook bekend voor zijn kleinschalige wijndomeinen waarbij proeverijen mogelijk zijn.

Voor uw oriëntatie: Blauvac ligt in de buurt van de plaatsen: Carpentras, Avignon, Mont Ventoux, Villes sur Auzon.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 17-01-2022

Er zijn drie parkeerplaatsen, deels beschaduwd, met een laadpaal (forfait per week). Internet is gratis. Toeristenbelasting is inbegrepen.
Het huis willen we volledig rookvrij houden. We vragen geen huisdieren mee te nemen. Maison Marsco is geheel gelijkvloers en bereikbaar zonder trappen: dus ook toegankelijk met rolstoel of rollator (let wel op: het sanitair is niet aangepast aan mindervaliden. We kunnen wel een douchestoel voorzien indien gewenst).

De wisseldag is zaterdag.

Het linnenpakket is verplicht en uitgebreid: lakens en dekbed, handdoeken voor binnen en aan het zwembad, keukenhanddoeken.

De bedden zijn ruim (90x200cm) en tegen elkaar geplaatst. Als het nodig is kunnen we ze wat apart van elkaar zetten.

Het zwembad is 1,40m diep en heeft geen afgesloten hek: het huis is dus vooral geschikt voor volwassenen en kinderen die kunnen zwemmen. We hebben zout-elektrolyse toegepast in plaats van toegevoegd chloor, zonder kunstmatige verwarming. In het vroege voor- of late naseizoen kan het zwembad dus wat koud zijn.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Goed openbaar vervoer is aanwezig Goed openbaar vervoer
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden
 • Auto oplader laadpaal is aanwezig Auto oplader laadpaal

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Blauvac Carpentras Avignon Mont Ventoux Villes sur Auzon Vaucluse Provence Alpes Cote d'Azur Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.