Te huur: Lot Montcuq

Idillische vakantiehuisje (Gite) Lot Midi Pyrenees.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1373) bedraagt € 350 tot € 450 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Idillische vakantiehuisje (Gite) Lot Midi Pyrenees. te huur in Lot (Frankrijk)
2 Prachtige herfstdag <br>Ook in het najaar is het hier genieten!  slaaphoek mooi Rouillac 9 achtergevel <br>Bijna in de Jungle.. eethoek

Omschrijving van dit huis in de Lot Zuid-West-Frankrijk:

2

Het vakantiehuisje "le Petit Cournou" is een autenthiek natuurstenen huisje, zeer rustig gelegen op een zonnige zuid helling op een privéterrein van 35.000 m² van een Nederlandstalige eigenaar die hier in de buurt woont. Deze winter hebben we een grote aardverschuiving gehad, waardoor de toegangsweg niet begaanbaar is. Dit houdt in dat u boven moet parkeren, bij ons andere huis, in verbouwing, dat er 60m. vandaan hogerop ligt. Bij aankomst vind u de sleutel in een gedesinfecteerd sleutelkluisje, waarvan wij u de code laten weten, dus geheel contactloos aankomen en bij vertrek idem dito, dus geen contact nodig... Het huisje heeft 2 verdiepingen. Deze vakantiewoning ligt helemaal vrij, dat is dus genieten van de rust en de natuur er omheen. Vlak naast het huisje loopt de pegrimsroute naar St.Jacques de Compostella, die vlak voor de woning afslaat richting Rouillac.
Op de begane grond de woonkamer met keukenhoek, slaaphoek voor 2 personen en een badkamer met WC, douche en wastafel.

Beneden, slaapkamer voor 3 personen, wastafel en W.C.

Voor de voordeur een overdekt terrasje waar het goed toeven is.

In de tuin kunt u de zon of de schaduw op zoeken. Het geheel ligt op 5 KM van het dorp.

In het huisje ligt een boek vol met positieve verhalen over het verblijf op de "Petit Cournou"!

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 1373 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Quercy Blanc):

Prachtige herfstdag <br>Ook in het najaar is het hier genieten!

De Quercy Blanc is een prachtige streek voor rustzoekers, natuur- en cultuurliefhebbers. Er zijn volop antiekmarkten, rommelmarkten, kastelen en monumenten om te bezichtigen. Fijne gezellige marktjes met de heerlijkste produkten, verse groenten en fruit...kazen en kaasjes. Een flesje wijn kunt u bij de vigneron proeven en meenemen. Kortom genieten! Montcuq is een gezellig dorpje met div. restaurantjes en de stampvolle gezellige zondags markt. Het oudste gedeelte van Montcuq stamt uit 1100.
U kunt er voor alle boodschappen terecht. Er is ook een supermarkt (voor als u iets bent vergeten op de markt te kopen...)en een recreatieplas met zandstrand (voor als u een keer wilt gaan zwemmen.)

De streek is bekend om zijn goede keuken, de Cahors wijn, het heerlijke klimaat en het gevarieerde schitterende landschap.
Overal zijn prachtige dorpjes en bastidestadjes, historische monumenten en de mogelijkheid om te kanoën op de rivier de Lot of het kleinere riviertje, de Vers. Ook voor E-Bikers is dit een prachtig land met veel kleine weggetjes en paden...

Voor uw oriëntatie: Montcuq ligt in de buurt van de plaatsen: Cahors, Moissac, Lauzerte, Montauban en Toulouse. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 24-06-2022

Vanaf begin april te huur, te verwarmen op kille avonden door een houtkachel. Het stookhout is niet inbegrepen. Aangezien het huis in een helling staat misschien minder geschikt voor kleine kinderen. Alleen handdoeken zelf meenemen, het verdere linnengoed is aanwezig.

Geen borgsom, het huis dient schoon en netjes te worden achter gelaten (u heeft het ook schoon en netjes aangetroffen bij aankomst!) Maar dit houd niet in dat er alsnog een uitgebreide schoonmaak wordt gedaan na uw vertrek, vandaar de schoonmaakkosten.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Montcuq Cahors Moissac Lauzerte Montauban Toulouse Lot Midi Pyrénées Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.