Logo vakantiehuis frankrijk
Lot Frankrijk

Te huur: Lot Montcuq

Vakantiehuis Quercy te huur (Gite) Lot Midi Pyrenees.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1373) bedraagt €  350 tot € 450 per week voor maximaal 4 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 15 foto's.

Vakantiehuis: Vakantiehuis Quercy te huur (Gite) Lot Midi Pyrenees. te huur in Lot (Frankrijk) 2 Prachtige herfstdag <br>Ook in het najaar is het hier genieten!  slaaphoek mooi Rouillac 9 achtergevel <br>Bijna in de Jungle.. eethoek
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (13 weken vrij) Kalender 2021 (53 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Lot Zuid-West-Frankrijk:

2 Het vakantiehuisje "le Petit Cournou" is een autenthiek natuurstenen huisje, zeer rustig gelegen op een zonnige zuid helling op een privéterrein van 35.000 m² van een Nederlandstalige eigenaar die hier in de buurt woont. Bij aankomst vind u de sleutel in een gedesinfecteerd sleutelkluisje, waarvan wij u de code laten weten, dus geheel contactloos aankomen en bij vertrek idem dito, dus geen contact nodig... Het huis heeft 2 verdiepingen, van ieder 35 m². Deze vakantiewoning ligt helemaal vrij, dat is dus genieten van de rust en de natuur er omheen. Vlak naast het huis loopt de pegrimsroute naar St.Jacques de Compostella, die vlak voor de woning afslaat richting Rouillac.
Op de begane grond de woonkamer met keukenhoek, slaaphoek voor 2 personen en een badkamer met WC, douche en wastafel.

Beneden, slaapkamer voor 3 personen, wastafel en W.C.

Voor de voordeur een overdekt terrasje waar het goed toeven is.

In de tuin kunt u de zon of de schaduw op zoeken. Het geheel ligt op 5 KM van het dorp.

In het huisje ligt een boek vol met positieve verhalen over het verblijf op de "Petit Cournou"!
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 1373 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Quercy Blanc):

Prachtige herfstdag <br>Ook in het najaar is het hier genieten!De Quercy Blanc is een prachtige streek voor rustzoekers, natuur- en cultuurliefhebbers. Er zijn volop antiekmarkten, rommelmarkten, kastelen en monumenten om te bezichtigen. Fijne gezellige marktjes met de heerlijkste produkten, verse groenten en fruit...kazen en kaasjes. Een flesje wijn kunt u bij de vigneron proeven en meenemen. Kortom genieten! Montcuq is een gezellig dorpje met div. restaurantjes en de stampvolle gezellige zondags markt. Het oudste gedeelte van Montcuq stamt uit 1100.
U kunt er voor alle boodschappen terecht. Er is ook een supermarkt (voor als u iets bent vergeten op de markt te kopen...)en een recreatieplas met zandstrand (voor als u een keer wilt gaan zwemmen.)

De streek is bekend om zijn goede keuken, de Cahors wijn, het heerlijke klimaat en het gevarieerde schitterende landschap.
Overal zijn prachtige dorpjes en bastidestadjes, historische monumenten en de mogelijkheid om te kanoën op de rivier de Lot of het kleinere riviertje, de Vers. Ook voor E-Bikers is dit een prachtig land met veel kleine weggetjes en paden...

Voor uw oriëntatie: Montcuq ligt in de buurt van de plaatsen: Cahors, Moissac, Lauzerte, Montauban en Toulouse.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
 Datum laatste update: 11-09-2020

Het hele jaar te huur. S'winters verwarmd door een houtkachel. Het stookhout is niet inbegrepen. Aangezien het huis in een helling staat misschien minder geschikt voor kleine kinderen. Alleen handdoeken zelf meenemen, het verdere linnengoed is aanwezig.

Geen borgsom, het huis dient schoon en netjes te worden achter gelaten (u heeft het ook schoon en netjes aangetroffen bij aankomst!) Maar dit houd niet in dat er alsnog een uitgebreide schoonmaak wordt gedaan na uw vertrek, vandaar de schoonmaakkosten.

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (13 weken vrij) Kalender 2021 (53 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Montcuq voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Montcuq en in de nabije omgeving van Montcuq gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Lot die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Midi Pyrénées waartoe Lot behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Montcuq of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Cahors, Moissac, Lauzerte Montauban Toulouse
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.