Te huur: Ardeche St Mélany

Geniet van de stilte, de natuur en het uitzicht in ons romantische huisje met alle comfort en zwembad

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8713) bedraagt € 750 tot € 1.250 per week voor maximaal 8 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Geniet van de stilte, de natuur en het uitzicht in ons romantische huisje met alle comfort en zwembad te huur in Ardeche (Frankrijk)
tuin + zwembad <br>Huis , tuin , zwembad Veranda <br>Veranda Zwembad en ligbedden <br>Zwembad en ligbedden Zwembad + uitzicht <br>Zwembad + uitzicht Tuin + uitzicht + BBQ en terras <br>Tuin + uitzicht + BBQ en terras tijdens heel warme zomer By night <br>s ' nachts met verlichting zwembad en tuinverlichting Keuken <br>Keuken en eetplaats Living <br>Living Master Bedroom <br>Master Bedroom

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 25 september 2021 ⇔ € 694
 • 2 oktober 2021 ⇔ € 694


Omschrijving van dit huis in de Ardeche Zuid-Frankrijk:

tuin + zwembad <br>Huis , tuin , zwembad Onze vakantiewoning heeft een ruim zonneterras met ligbedden. De grote tuin heeft tevens verschillende terrassen rond het zwembad (9.00 op 4.00m één van de mooiste zwembaden en met uitzicht in de Ardèche, gemeenschappelijk met huisje 2) dat afkoeling brengt op warme zomerdagen. Ook de authentieke dikke muren en de hoogte van 620 meter zorgen voor een koele nachtrust. In de tuin vind je eveneens een grote barbecue. De keuken is zeer luxueus ingericht met oven / bordverwarmer - koelkast/vriesschuif - inductievuur met verticaal in schuifbare telescopische afzuiging. Een schitterende glazen veranda tussen het huis en de terrassen.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8713 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

Op ons terrein hebben wij ook een tweede vakantiewoning waarmee het zwembad wordt gedeeld. Deze vakantiewoning is iets kleiner en is geschikt voor 6 personen. Het is ook mogelijk om beide woningen gezamenlijk te huren voor maximaal 14 personen.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Rhone Alpes:

Veranda <br>VerandaDe vakantiewoning in ligt in het hartje van de Ardèche op een hoogte van 620m en in een prachtige omgeving van bossen en bergen, volop in de natuur. Riviertjes vloeien door het glooiende landschap. Wandelaars en natuurliefhebbers komen hier gegarandeerd aan hun trekken! Praktisch naast ons huisje loopt een prachtige wandeling die een ster in de Groene Michelin Gids heeft en een absolute must is om geheel of gedeeltelijk te ontdekken. Mooier dan dit kan Frankrijk en de natuur niet zijn (uitzichten !)

U bevindt zich op 20 km van Joyeuse (alle winkel mogelijkheden), 40 km van Aubenas, 45 km van Vallon Pont D'Arc (Gorges de l'Ardèche) en op 35 km van Les Vans. Avignon, Orange en Nîmes zijn niet ver uit de buurt en een ideale bestemming voor een daguitstap.
In is een gezellig restaurantje waar je ook beperkt dagelijkse producten kan bestellen zoals brood confituur en honing.

Voor uw oriëntatie: St Mélany ligt in de buurt van de plaatsen: Joyeuse, Aubenas, Les Vans, Largentière en Vallon Pont d'Arc.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 23-08-2021

Aankomst en vertrekdag : zaterdag
Toeristenbelasting 0.6 € per volwassene (+18) per nacht

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

St Mélany Joyeuse Aubenas Les Vans Largentière Vallon Pont d'Arc Ardeche Rhone Alpes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.