Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Geen annuleringskosten
Geen aanbetaling

Herault - Saint Privat

Herault Frankrijk

Het Vijverhuis op ecologisch landgoed Bergerie la Falaise, met zwemvijver en panoramisch uitzicht. Grootste attractie is de stilte, rust en ruimte..

Te huur vanaf € 630 tot € 1.050 per week voor maximaal 5 personenDit vakantiehuis beschikt over wifi internet

Vakantiehuis: Het Vijverhuis op ecologisch landgoed Bergerie la Falaise, met zwemvijver en panoramisch uitzicht. Grootste attractie is de stilte, rust en ruimte. te huur voor uw vakantie in Herault (Frankrijk)Fotoalbum

De voorkant van het Vijverhuis. Veel mensen reageren enthousiast met " Ha, een hobbithuis".    Zithoek met voordeur naar de tuin Zithoek met open haard Eethoek Overgang van zithoek naar eetkamergedeelte

Kalender 2020 (13 weken vrij)

Kalender 2021 (51 weken vrij)Geen annuleringskosten en geen aanbetaling

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om vanaf 23 maart 2020 bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning!
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

  • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum!
  • U hoeft geen aanbetaling te doen tot 14 dagen voor de aankomstdatum!
  • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
  • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden.
    Gelden er 14 dagen voor de aankomstdatum wel de nodige beperkingen zoals hierboven staan en u heeft nog niet definitef gereserveerd, dan vervalt de huuroptie en kunt u zonder kosten afzien van een boeking. Het is helaas dan wachten op betere tijden.
  • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Omschrijving van dit vakantieverblijf in de Herault Zuid-Frankrijk Huis nr. 7327:

 Bergerie la Falaise - Het Vijverhuis

Een contactloos verblijf is mogelijk. Een contactloos verblijf houdt in dat u tijdens uw verblijf met niemand anders in contact hoeft te komen, ook niet voor de sleuteloverdracht. Het contactloze verblijf is geen verplichting. U kunt dit nadat de boeking is gemaakt samen met de verhuurder afstemmen.
De afstand naar de huizen van de eigenaars en van de andere huurders is 20-50 meter.

Zittend onder de grote oude steeneik kan men aan de ene kant de zilverglanzende streep van de Middellandse Zee zien en, bij helder weer, zelfs de besneeuwde bergtoppen van de Pyreneeën. Aan de andere kant, dichtbij huis, rijzen aan het einde van de vallei de meer dan tweehonderd meter hoge, steile en grotendeels beboste rotswanden op.
Af en toe klinkt er de kreet van één van de roofvogels die in de rotshellingen nestelen. In een moderne, haastige wereld biedt 'La Falaise' als zeldzame en grootste attractie: stilte, rust en ruimte.
Het is een bijzondere plek om te verblijven en temidden van de prachtige natuur even helemaal tot rust te komen en bij te tanken, zonder verkeer en zonder buren.
Het bezit 'Bergerie la Falaise' is een ecologisch, gerieflijk vakantieverblijf van beter niveau, waar een vriendelijke en eigen atmosfeer samengaan met een gezellige inrichting. Op een grondgebied van ruim 100 ha, en daarmee ver van verkeer en buren leeft u dichtbij en in direct contact met de natuur. Hier staat een ongeveer 160 jaar oude bergerie met een zwemvijver,het Vijverhuis en het Heuvelhuis. Het geheel ligt in Zuid-Frankrijk in het departement Hérault, op de grens tussen de kustvlakte van de Middellandse Zee en de bergen van de kalkhoogvlakten. U kunt hier een heerlijke vakantie beleven, die voor een groot deel bepaald wordt door rust en stilte en de schoonheid van de natuur. Het heldere water komt uit onze eigen bron en onze zonnepanelen leveren meer dan genoeg stroom.

Het 'Vijverhuis' gebouwd op de begane grond, (d.w.z. zonder trappen) biedt met een oppervlakte van 90 vierkante meter veel ruimte aan vier (tot vijf) personen. Het bestaat uit een open zitkamer en eetkamer en een geïntegreerde keuken. Verder zijn er twee slaapkamers, één met een breed tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en twee badkamers, voorzien van toilet, douche en wasbak.
De open haard nodigt uit om gezellig samen te zijn en kan zowel open als gesloten worden gebruikt; het hout daarvoor staat ter beschikking. De tweede slaapkamer wordt niet verwarmd in de winter.
De keuken is in de woonkamer geïntegreerd en volledig uitgerust. Indien u het huis wilt gebruiken voor vijf personen, kunt u gebruik maken van de comfortabele (extra) slaapbank in de woonkamer.
Uiteraard zijn er een satelliettelevisie, een stereo-installatie en een internetaansluiting aanwezig. Verder herkent u ons streven naar kwaliteit in het voorhanden zijn van de gewone, alledaagse kleinigheden. Bijvoorbeeld in het feit dat we de strijkbout en de knijpers niet vergeten zijn.
Natuurlijke materialen, zoals natuurstenen muren en veel hout,ook in de badkamers,geven het geheel een aangename atmosfeer.

Ook in de slaapkamers vindt u het basisconcept van het huis weer terug; muren van natuursteen, naast muren met op elkaar afgestemde kleuren op kalk-aardebasis. De planken vloeren zijn behandeld met natuurlijke olie op wasbasis. De houten constructie van de bouw is zichtbaar en in veel van de kleine vakken is glas gezet. De inrichting is hieraan qua stijl aangepast en ook aan de details is veel aandacht besteed.

Natuurlijk zijn beddengoed en dekbedden aanwezig. De bedden zijn fris opgemaakt en in bad liggen schone handdoeken en badlakens.
Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom. Een kinderstoel en kinderbed zijn aanwezig (graag bij de reservering opgeven). Ook huisdieren zijn toegestaan zolang u ze onder toezicht houdt en ze geen overlast veroorzaken voor de andere gasten.

Rokers vragen we buiten te roken

Zowel het Vijverhuis als het Heuvelhuis kunnen als vakantiewoning worden gehuurd. Beide vakantiewoningen met bijbehorend terras zijn vanaf de andere vakantiewoningen niet te zien. Er is zowel een eigen parkeer-gelegenheid voor het Vijverhuis als voor het Heuvelhuis.
Het zwembad in de zwemvijver en de kinderspeelplaats worden uitsluitend door de vakantiegasten van het Vijverhuis en het Heuvelhuis gebruikt.

Voor diegenen die er gebruik van willen maken bestaat er de mogelijkheid van energetische behandelingen en/of therapeutische begeleiding in de praktijk van Anneke Menger, www.ecole-mieux-vivre.eu.

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

Spirit Sounds healing sessies Energetische healing behandelingen privésessies Eendaagse workshop: Je stem, instrument voor healing Zie www.antjemaria.eu

Meer informatieDe omgeving van deze accommodatie in Languedoc Roussillon :

 Saint Privat is een kleine gemeente, bestaande uit drie kleine dorpjes. Er zijn hier geen winkels of restaurants. De afstand naar de dichtstbijzijnde bakker en de post is ca. 15-20 minuten. Andere winkels, supermarkten, restaurants e.d. vindt men in Lodève (ca. 25-30 minuten) of in Clermont l'Hérault (ca. 35 minuten). Het is gelegen in het departement Hérault in de Languedoc-Roussillon en ligt op de grens tussen de kustvlakte van de Middellandse Zee en de bergen van de kalkhoogvlakten (Les Causses), die verder naar het noorden overgaan in de Cevennen en het Centraalmassief.
De Hérault is een stukje aarde met veel verschillende mogelijkheden. Langs de kust van de Middellandse Zee zijn er lange zandstranden en jachthavens. Er zijn meren zoals het 'Lac du Salagou' (12 km) om te surfen, zwemmen, zeilen en vissen. Verder de rivieren, zoals de Hérault, de Heric of de Tarn om te kanovaren; heuvels, bergen en kalkhoogvlakten. Er zijn vele historische bezienswaardigheden, sommige van Griekse en Romeinse oorsprong, andere uit de tijd van de Tempeliers en, richting Pyreneeën, ook uit de tijd van de Katharen. En, niet te vergeten zijn er de steden zoals Montpellier, Nîmes, Béziers of Pézenas, Narbonne of Toulouse, allemaal met hun eigen historische en culturele achtergrond. Vooral in de zomer is er een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan concerten, theateruitvoeringen, zomerfeesten en dergelijke.
De gezellige weekmarkten zijn zeker het bezoeken waard: in elk stadje op een andere dag van de week; de kuuroorden met de genezende bronnen, de abdijen, de kloosters, de musea, de maneges, de golfbanen en attractieparken. En vanzelfsprekend de vele cafeetjes en restaurants.

Eén van de mooiste van deze stadjes is Saint Guilhem-le-Désert, met zijn gemetselde Duivelsbrug over de Hérault, gelegen aan de honderden jaren oude pelgrimsweg naar Santiago de Compostella.
Wat is er te doen?
De omgeving is ideaal voor paardrijtochten of lange wandelingen. Eén van de grotere wandelroutes bijvoorbeeld, de Grand Randonnée 74, die van Spanje naar Scandinavië loopt, gaat op een kleine kilometer afstand aan het huis voorbij. Er is een dicht net van opgetekende wandelwegen. Het grote stuwmeer 'Lac du Salagou', gelegen in heuvels uit de rode aarde die zo typisch is voor deze omgeving, ligt op 12 km afstand. Zijn oevers zijn nog steeds natuurlijk. Men kan er heerlijk vissen en? als de vangst achterblijft bij de verwachtingen is het toch een heerlijke verrassing om de zilverglanzende vissen uit het water te zien opspringen. Dan zijn er de rivieren zoals de Hérault, Héric of Tarn, met hun indrukwekkende, hoog oprijzende rotswanden en oude gemetselde boogbruggen, waar men niet alleen kan kanoën, maar ook lekker picknicken of luieren op onverwachte, kleine strandjes. En natuurlijk zijn er dan de kusten van de Middellandse Zee met de stranden en jachthavens zoals Agde en Sète.
Vast en zeker zult u de vriendelijke heuvellandschappen ontdekken en de stoere bergen, die afgewisseld worden met gebieden waar grillige rotsformaties oprijzen uit de aarde en die eruit zien alsof ze er door een reuzenhand zijn neergestrooid en nooit meer werden opgeruimd. De onderaardse tegenhanger daarvan zijn de kalksteengrotten, waarvan een bezichtiging op zich al een belevenis is.
Misschien nog het fijnste en het best passend bij deze omgeving is het, om zonder specifiek doel, op je gemak en zonder veel verkeer, rond te rijden door schilderachtige dorpjes en gehuchten, van uitzicht naar uitzicht, van restaurant naar café, over paden en weggetjes met schitterende vergezichten, net waar je zin in hebt.


Voor uw oriëntatie: Het vakantieverblijf in Zuid-Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: Lodeve, Clermont l'Hèrault, Montpellier, Beziers en Narbonne. Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:

 Datum laatste update: 28-05-2020

Een contactloos verblijf is mogelijk. Een contactloos verblijf houdt in dat u tijdens uw verblijf met niemand anders in contact hoeft te komen, ook niet voor de sleuteloverdracht. Het contactloze verblijf is geen verplichting. U kunt dit nadat de boeking is gemaakt samen met de verhuurder afstemmen.
De afstand naar de huizen van de eigenaars en van de andere huurders is 20-50 meter.

Voor uw huisdier(en) brengen wij 30 € per huisdier per keer in rekening vanwege de extra tijd die nodig is bij de eindschoonmaak.

Servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.
Administratiekosten
Gas, water, stroom
Linnengoed
Badhanddoeken
Handdoeken etc
Schoonmaakkosten

Tweepersoonsbedden: 160 x 200 m.
Eenpersoonsbedden: 90 x 200 m.
Aanwezig linnengoed per persoon: 2 handdoeken, 2 washandjes, 2 badhanddoeken.
Aanwezig keukenlinnen: 7 theedoeken, 7 keukenhanddoeken, 7 vaatdoekjes. Afwasmiddel, handzeep.
De meeste keukenkruiden zijn aanwezig.


U kunt per e-mail inschrijven. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Na uw inschrijving sturen we u een huurcontract toe en vragen u om deze ondertekend aan ons te retourneren. Na ontvangst van eenderde van de huurprijs als aanbetaling staat de reservering vast. De rest van de huurprijs dient 6 weken voor uw verblijf te zijn voldaan.

De vaste borgsom à 250 € dient u contant aan ons te voldoen bij aankomst.


Klik op de onderstaande link om met de verhuurder contact op te nemen:

Boek nu, of informatie opvragen.Kortingen en/of toeslagen voor dit vakantiehuis voor het jaar 2020:
De hier genoemde kortingen en toeslagen gelden voor het jaar 2020. Voor kortingen en toeslagen in een ander jaar dient u de kalender van dat jaar te raadplegen.

Vroegboekers ontvangen 5 procent 'vroeg boek' korting wanneer zij minimaal 180 dagen voor de dag van aankomst definitief hebben gereserveerd.
Voor de snelle beslissers die op korte termijn het vakantiehuis willen huren geldt een 'last minute' korting van 10 procent. Voorwaarde is dat de aankomstdatum binnen 14 dagen van de boekingsdatum ligt.
De borgsom bedraagt € 250. De borgsom krijgt u na uw vakantie weer van de verhuurder terug wanneer er geen zaken met de borgsom verrekend moeten worden zoals bijvoorbeeld schade die tijdens uw vakantie aan het huis of inrichting is ontstaan.
De schoonmaakkosten bedragen € 80.
Bij normaal gebruik zijn de kosten voor energie en water bij de huurprijs inbegrepen tenzij op deze pagina of bij de kalenders anders staat aangegeven..
HUISDIEREN:
Indien u een huisdier meeneemt dan wordt er een toeslag gevraagd. De toeslag bedraagt € 30 per huisdier voor de gehele huurperiode.

Kalender en huurprijzen en belangrijke links

Klik op een datum op de kalender om de huurprijzen te bekijken. De huurprijzen variëren van € 630 tot € 1.050 per week.De dag van aankomst en vertrek (wisseldag) is op: zaterdag
Legenda kalender:
Bezet
Vrij
Optie

Kalender 2020

Januari

wkzazomadiwodovr
1 1 2 3
2 4 5 6 7 8 9 10
3 11 12 13 14 15 16 17
4 18 19 20 21 22 23 24
5 25 26 27 28 29 30 31

Februari

wkzazomadiwodovr
6 1 2 3 4 5 6 7
7 8 9 10 11 12 13 14
8 15 16 17 18 19 20 21
9 22 23 24 25 26 27 28
10 29

Maart

wkzazomadiwodovr
10 1 2 3 4 5 6
11 7 8 9 10 11 12 13
12 14 15 16 17 18 19 20
13 21 22 23 24 25 26 27
14 28 29 30 31

April

wkzazomadiwodovr
14 1 2 3
15 4 5 6 7 8 9 10
16 11 12 13 14 15 16 17
17 18 19 20 21 22 23 24
18 25 26 27 28 29 30

Mei

wkzazomadiwodovr
18 1
19 2 3 4 5 6 7 8
20 9 10 11 12 13 14 15
21 16 17 18 19 20 21 22
22 23 24 25 26 27 28 29
23 30 31

Juni

wkzazomadiwodovr
23 1 2 3 4 5
24 6 7 8 9 10 11 12
25 13 14 15 16 17 18 19
26 20 21 22 23 24 25 26
27 27 28 29 30

Juli

wkzazomadiwodovr
27 1 2 3
28 4 5 6 7 8 9 10
29 11 12 13 14 15 16 17
30 18 19 20 21 22 23 24
31 25 26 27 28 29 30 31

Augustus

wkzazomadiwodovr
32 1 2 3 4 5 6 7
33 8 9 10 11 12 13 14
34 15 16 17 18 19 20 21
35 22 23 24 25 26 27 28
36 29 30 31

September

wkzazomadiwodovr
36 1 2 3 4
37 5 6 7 8 9 10 11
38 12 13 14 15 16 17 18
39 19 20 21 22 23 24 25
40 26 27 28 29 30

Oktober

wkzazomadiwodovr
40 1 2
41 3 4 5 6 7 8 9
42 10 11 12 13 14 15 16
43 17 18 19 20 21 22 23
44 24 25 26 27 28 29 30
45 31

November

wkzazomadiwodovr
45 1 2 3 4 5 6
46 7 8 9 10 11 12 13
47 14 15 16 17 18 19 20
48 21 22 23 24 25 26 27
49 28 29 30

December

wkzazomadiwodovr
49 1 2 3 4
50 5 6 7 8 9 10 11
51 12 13 14 15 16 17 18
52 19 20 21 22 23 24 25
53 26 27 28 29 30 31

Bezoek de website verhuurder

LAST MINUTE!

aankomst op 06-06-2020 een week voor 711 euro!

Bekijk alle voordelige last minute aanbiedingen

Andere vakantieverblijven in de omgeving van deze accommodatie

Indien dit vakantiehuis in Saint Privat voor u niet geschikt is of reeds is verhuurd dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint Privat en in de nabije omgeving van Saint Privat gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de vakantiehuizen of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website door particulieren te huur worden aangeboden.


U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Zoekt u speciaal in Saint Privat In het departement Herault hebben wij 74 vakantiehuizen die u kunt huren en in de grote regio Languedoc Roussillon zelfs 213 vakantiehuizen.
Zoekt u liever iets in of in de buurt van een bepaalde plaats? Dan kunt u de volgende links gebruiken:
Lodeve, Clermont l'Hèrault, Montpellier Beziers Narbonne
In de Herault hebben wij ook de volgende accommodaties voor u beschikbaar 6 appartementen, 17 bungalows, 6 bungalowparken, 2 vakantieparken, 15 gites, 5 chalets, 3 landgoederen, 41 villa's,

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie die u vele keren kunt herhalen.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben vele tienduizenden Nederlands en Belgen groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.