Te huur: Drome Tulette

Luxe villa in de Drôme-Provencale: max 10 personen (+ evt 3 of 4 kindjes/baby's extra) met groot zwembad, wifi en grote tuin.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 2140) bedraagt € 950 tot € 1.800 per week voor maximaal 10 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Luxe villa in de Drôme-Provencale: max 10 personen (+ evt 3 of 4 kindjes/baby's extra) met groot zwembad, wifi en grote tuin. te huur in Drome (Frankrijk)
Voorzijde villa met terras en veranda. Het terras met voldoende zitplaatsen voor 10 of meer persone Gelegenheid om overdekt of onoverdekt de barbequen. De barbeque Zijkant van de villa Oleanderboog Achterkant villa Voldoende licht in de avond Veranda bij avondlicht

Omschrijving van dit huis in de Drome Zuid-Frankrijk:

Voorzijde villa met terras en veranda. Onze luxe villa ligt op korte afstand (2 km) van Tulette op de grens van de Vaucluse en de Drôme Provencale in een fantastische omgeving. De villa is geschikt voor 10 personen (evt uit te breiden met 1 persoon/kind en 3 baby's), heeft een groot zwembad met terrassen gelegen in een parkachtige tuin en is heerlijk vrij gelegen midden tussen de wijngaarden van de Cotes du Rhône met uitzicht op de Mont Ventoux.

Bij binnenkomst ziet u de grote gezellig ingerichte woonkamer met oa open haard, zithoek, grote eettafel met aangrenzend een grote studio met 2e zithoek, eethoek enz (totaal 90m²!!).

Comfortabele boxsprings staan in 3 modern ingerichte slaapkamers én in de studio, de 5e slaapkamer heeft een 2-persoonsbed. Tesamen goed voor de 10 comfortabele slaapplekken. 
Voor het geval u toch nog extra slaapruimte nodig heeft is er een 6e slaapkamer met extra slaapgelegenheid (190x80) voor 1 persoon/kind plus 1 baby. Daarnaast zijn een bed (190x80) + 2 extra babybedjes aanwezig die op slaapkamers bij te plaatsen zijn.  
        
Er zijn 3 luxe badkamers en 3 toiletten (2 in het huis en 1 in het poolhouse) van alle gemakken voorzien.
Alle vertrekken zijn modern ingericht. Er is HD satelliet tv (94 cm) voor alle 10 Nederlandse zenders en tientallen buitenlandse zenders, een dvd/videospeler met veel speelfilms, een stereoset in de woonkamer en een in de studio enz. En via de WIFI blijft u in contact met "de buitenwereld".
De keuken heeft een uitgebreide "uitrusting" voor 10 personen. Naast de gewone apparatuur (4 pits kookplaat, dubbele (!!)ijskast met vriezer ed) is er veel extra apparatuur zoals oven, magnetron, afwasmachine en klein keukenapparatuur (broodrooster, koffiezetapparaat, tosti ijzer, waterkoker enz). Er is een aparte wasruimte met wasmachine, wasdroger, spoelbakken met warm en koud water en andere zaken (wasmanden, droogrek, knijpers enz).
Voor de jongste huurders zijn 3 Hauck babybedjes, 3 kinderstoelen en een babybadje aanwezig. Voor de oudere huurders is een rolstoel en een rollator beschikbaar.

De tuin is parkachtig aangelegd met veel (fruit)bomen en oleanders en heeft een oppervlakte van maar liefst 4200m2. Er is een groot terras met een open én een overdekt gedeelte met een grote stenen barbeque, u kunt dus altijd buiten eten/barbequen ook als het weer sporadisch eens niet meewerkt.  Bovendien heeft de villa een overdekte veranda met zitje.   
Het zwembad :  Het zwembad heeft een apart poolhouse (zicht op het zwembad) met bar, zomerkeuken met ijskast en kookplaat en de 3e badkamer met toilet. Ligbedden, parasols alsmede tafeltennistafel, jeu de boule, dartbord ed zijn aanwezig.  Verlichting op diverse plaatsen rondom het zwembad én onderwaterverlichting maken dat zwemmen ´s avonds een sprookjesachtig gebeuren is. Om de sfeer te vergroten zijn om het terras lavendel, oleander en palm geplant. Stelt u zich eens voor: Het ´s avonds verlichte zwembad in een verder door maan en sterren schaars verlichte tuin, cocktails van de bar en u uitrustend van een aantal baantjes in het zwembad, loom liggend op een van de ligbedden in de zwoele zomeravond.Het kan?? Als u de cocktails maar zelf maakt, de rest is al geregeld.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 2140 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Rhone Alpes:

Het terras met voldoende zitplaatsen voor 10 of meer persone Tulette ligt in het zuiden van de Drôme Provençale, aan de rand van de Vaucluse en de Enclave des Papes en op ca. 15 km afstand van de Autoroute du Soleil. Aan de overkant van die autoroute ligt de Ardeche en de Gard.

Tulette is gelegen midden tussen de wijngaarden van de Cotes du Rhône (rijdt ook eens de Route de Cotes du Rhône) en vlakbij de kastelen van Suze la Rousse (wijnuniversiteit!) en Grignan. Het is een echt wijndorp met een aantal caves, die ook bezocht kunnen worden en waar u kunt proeven. Onze buurman Philippe maakt ook een uitstekende wijn van de wijnstokken rondom de villa. Hij zal u graag uitleg geven en laten proeven. Voordeel is dat u na het proeven maar ca 50 meter terug hoeft te lopen naar de villa. Wedden dat u net als eerdere huurders huiswaarts gaat met een voorraadje van zijn wijn.......

Ten oosten van Tulette gaat het gebied snel over in heuvelgebied met wijngaarden, lavendelvelden en olijfboomgaarden. Bij het mooie stadje Nyons (ca. 18 km) gaat het heuvelgebied over in ruiger gebied met bergen, nauwe kloven en beekjes. Met name de afwisseling van landschap in dit gebied zal uw hart veroveren!

Mogelijkheden voor dagtochtjes zijn in deze zeer mooie omgeving op uitgebreide schaal aanwezig. Bijvoorbeeld naar Vaison-la-Romaine (met zijn Romeinse opgravingen), Nyons (met zijn terrasjes, grote wekelijkse provençaalse markt op donderdag en het olijvenmuseum), Orange (met een zeer grote Romeinse arena met een unieke toneelwand waar er maar 3 van zijn in de hele wereld), Avignon (met zijn beroemde Pont d'Avignon) en uiteraard de Mont Ventoux vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft van Middellandse Zee tot de Alpen.En dan niet te vergeten de Gorges de l´Ardeche op 30km afstand (met adembenemende uitzichten en diepten) en Marseille (ca. 5 kwartier met de auto en dan zit u óf op een terrasje in de oude haven óf op het strand aan de Middellandse zee)

Voor uw oriëntatie: Tulette ligt in de buurt van de plaatsen: Vaison la Romaine, Nyons, Orange, Montelimar en Avignon.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 26-07-2021

De villa is geschikt en ingericht voor 10 personen.

Voor kleinere gezelschappen hebben we een aantrekkelijke aanbieding :
In de periodes
3-24 april 2021
8 mei-10 juli 2021
28 aug-23 okt 2021
2-23 april 2022
7 mei-9 juli 2022
27 aug-22 okt 2022
krijgt u een korting indien de bezetting minder is dan 10 personen. U kunt dan voor elke niet bezette plaats €75 van de huursom aftrekken met een maximum van 6 personen.
Bijvoorbeeld bestaat uw gezelschap uit 6 personen dan kunt u 4x€75= €300 van de vermelde huursom aftrekken.De maximum aftrek is €450.

Gezelschap met extra baby's of kinderen :
Voor het geval 10 slaapplaatsen niet voldoende mocht zijn is er een 6e slaapkamer met slaapgelegenheid (190x80) voor 1 persoon en 1 baby extra.
Daarnaast zijn er nog 1 extra bed (90x80) en 2 extra babybedjes die op de slaapkamers kunnen worden bijgeplaatst.

Voor meer informatie over de huurprijzen en de beschikbaarheid van deze villa in Zuid Frankrijk kunt u de Nederlandse eigenaar een e-mail sturen of zijn eigen website bezoeken. U kunt hiervoor op de volgende link klikken:

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Tulette Vaison la Romaine Nyons Orange Montelimar Avignon Drome Rhone Alpes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.