Informatie of boeken Dit vakantiehuis in detail Is dit huis nog vrij?

Te huur: Departement: Indre et Loire, Chinon

Vakantiewoning Loire: Boerderij Indre et Loire Centre te huur.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 862) bedraagt € 750 tot € 950 per week voor maximaal 6 personen.


Met de blauwe button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering.
Klik op de groene beschikbaarheid kalender knop om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Vakantiewoning Loire: Boerderij Indre et Loire Centre te huur. te huur in Indre et Loire (Frankrijk)
Foto 2 3 5 Foto 5 Foto 6 35 Foto 8 Foto 9 Foto 10
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Indre et Loire, Midden-Frankrijk:

Foto 2

De boerderij, gelegen in de uiterwaarden van rivier de Vienne (een zijtak van de zeer bekende rivier de Loire), stamt uit de 16e eeuw en is omstreeks 1995 geheel in de oude staat gerenoveerd. In 2005 is de boerderij tot in detail in authentieke stijl gebracht maar wel rekening houdend met de moderne mogelijke middelen zoals luxe bedden (box-springs) , vaatwasser, dvd etc. Het totale terrein bestaat voor bijna 700 m2 uit een afgesloten sfeervolle tuin onder en rondom de boerderij, voor 140 m2 uit parkeerplaatsen op het afgesloten eigen terrein en voor ongeveer 200 m2 uit een speelveld.

De boerderij c.q. vakantiewoning, ligt, samen met 3 andere vakantiewoningen langs de rivier de Vienne. Aan de andere oever van de Vienne ligt Chinon (hemelsbreed een 300 meter), maar tot aan de brug die u naar de andere kant van de oever naar het centrum van Chinon brengt moet u ongeveer 2 kilometer lopen, fietsen of rijden. Onder de rook van het prachtige authentieke stadje Chinon kunt u genieten van pure rust en de natuur.

INDELING BOERDERIJ:

De "oude stal" bestaat uit 2 verdiepingen en het "oorspronkelijke woonhuis" uit drie verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met een authentieke sfeervolle open haard, de keuken en een badkamer. De eerste verdieping heeft een slaapkamer met 3 boxsprings, een badkamer en een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Op de 2e verdieping vindt u de "torenkamer" met eveneens 3 boxsprings.

Uiteraard is de woning voorzien van alle gemakken. De keuken uitgerust met een grote vriezer, een koelkast en een vaatwasser en vindt u in de badkamer een wasmachine.

Er zijn 2 terrassen rondom de boerderij zodat u altijd in of uit de zon kan zitten.
Aan de zuidkant vindt u tevens een verlicht en overdekt terras met een grote houten 8 persoons tuinset.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 862 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Centre (Loire):

3

Chinon: Afstand van Tilburg af 720 kilometer.

Het dorpje Chinon ligt aan de Vienne, een van de grote zijrivieren van de Loire. De wijngaarden liggen versnipperd over 1000 hectare. Op basis van cabernet franc worden in Chinon voornamelijk rode wijnen gemaakt. De beste hebben een elegante fermheid, het fruit van kleine rode vruchten en voldoende tanine om jaren te rijpen. Kwalitatief behoren ze tot de beste wijnen van het hele Loiredal. Naast een prima rosé, bestaat er ook een witte.

Het Loire-dal staat bekend om zijn milde klimaat. De luchtstromen die van de oceaan landinwaarts dringen, komen amper barrières tegen, zodat hun matigende invloed tot ver in het oosten merkbaar is. Wie regelmatig naar de weerkaartjes in de dagbladen kijkt, zal zien dat de Loire bovendien een grens tussen twee klimaatgebieden vormt. In de zomer scheidt ze de vochtige noordelijke lucht van de warmere en drogere zuidelijke. Na een korte winter doet het voorjaar meestal in maart al zijn intrede. Door de aangename temperaturen gedijen lentegroenten, waar de Parijzenaars zo dol op zijn, hier prima.
Mei, juni en de herfst zijn de meest aangename periodes. Juli en augustus kunnen erg warm zijn, met temperaturen die soms tot boven de 30° C stijgen.

Naast een openlucht zwembad (net voor de brug rechts) heeft de Gemeente tevens (net voor de brug links) een zandstrandje aangelegd. Zwemmen in de Vienne is dus mogelijk, maar let op de gevaarlijke stroming.

Rondom een straal van 50 kilometer van Chinon vindt u de mooiste kastelen van Frankrijk. Ook de ruïne van het kasteel in Chinon, dat in 1429 door Jeanne d'Arc is bezocht en waar Jeanne een gesprek had met kroonprins Karel, is zonder meer de moeite waard.

Voor uw oriëntatie: Chinon ligt in de buurt van de plaatsen: Chinon, Tours, Saumur, Azay le Rideau en Rigny Ussé. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 750 tot € 950 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 29-06-2024

Prijs is inclusief schoonmaak, electra, linnenhuur.

Bij aankomst vindt u een schoongemaakt fris huis en zijn de bedden gedekt.


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:


Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:
🛈 Extra informatie

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig (binnen 6 dagen na vastlegging van de booking|) een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Of klik hier op tijd op de rode button.
🛈 Verzekering afsluiten


Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Chinon 🏡Chinon 🏡Tours 🏡Saumur 🏡Azay le Rideau 🏡Rigny Ussé 🏡Indre et Loire 🏡Centre 🏡Midden-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.