Logo vakantiehuis frankrijk
Huur uw vakantiehuis in Frankijk op onze website rechtstreeks van Nederlanders of Vlamingen en bespaar veel geld!

Disclaimer

Onze en uw verantwoordelijkheden

  1. Alle gegevens van een vakantieverblijf zijn door de eigenaar/verhuurder rechtstreeks ingevoerd. De eigenaren/verhuurders zijn ons bij naam bekend. Zij plaatsen op onze website betaalde advertenties en kunnen ons alleen via een bankoverschrijving of credit card betalen. Op deze wijze legitimeren zij zich. Indien er gegronde klachten over een accommodatie zijn dan wordt een accommodatie van onze website verwijderd. Gelukkig is dit de afgelopen 15 jaar slechts 3 gebeurd bij meer dan 100.000 reserveringen over deze periode..
  2. Omdat de foto's, teksten en andere gegevens online worden geüpload kan vakantiehuis-frankrijk.nl kan geen aansprakelijk aanvaarden indien de presentatie niet juist en/of onvolledig blijkt te zijn.
  3. Vakantiehuis-Frankrijk.nl adviseert een huurder en verhuurder altijd gebruik te maken van een goed huurcontract. Indien de huurder specifieke wensen heeft over een vakantiehuis of het verblijf in een vakantiehuis dan dient de huurder dit vooraf aan de verhuurder te melden.
    Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een internetplatform voor huiseigenaren en verhuurders van accommodaties in Frankrijk en is geen reisorganisatie en is derhalve ook niet aangesloten bij een waarborgfonds en/of een geschillencommissie.
  4. Indien een huurder van een accommodatie op vakantiehuis-frankrijk.nl gebruik maakt, of wil maken, dan geeft hij vakantiehuis-frankrijk.nl en/of diens adverteerders uitdrukkelijk toestemming om zijn persoonsgegevens te gebruiken in de verdere communicatie tussen vakantiehuis-frankrijk.nl en/of huurders en/of verhuurders. Deze persoonsgegevens kunnen gebruikt worden voor service, nazorg, klachtafhandeling, voorkoming van klachten en kwaliteitsverbetering. Dit geldt ook voor eventuele kopers van een op onze website aangeboden object.
  5. Omdat een huurder in de meeste gevallen rechtstreeks bij de eigenaar het vakantiehuis boekt kan de huurder wel tot 30% op de kosten besparen in vergelijking tot andere aanbieders van vakantiehuizen die vaak wel tot 30 procent commissie vragen en dit in de huurprijs doorberekenen. Let wel op dat een algemeen voorbeeld is. In individuele vergelijkingen kunnen de verschillen afwijken.
  6. Vakantiehuis-Frankrijk.nl is bij een geschil tussen huurder en verhuurder geen betrokken partij. Partijen dienen hun geschil onderling op te lossen.
  7. Vakantiehuis-Frankrijk.nl heeft ook een privacybeleid en dit vastgelegd in een Privacy Verklaring.