Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Disclaimer voor de gebruikers van 'Vakantiehuis Frankrijk'

Vakantiehuis-Frankrijk.nl | Disclaimer

Terug naar de vorige pagina

Onze en uw verantwoordelijkheden

  • Alle gegevens van een vakantieverblijf en/of koopwoning zijn door de eigenaar/verhuurder/verkoper rechtstreeks ingevoerd. De eigenaren/verhuurders/verkopers zijn bij vakantiehuis-frankrijk.nl bij naam bekend. Zij plaatsen op onze website betaalde advertenties en kunnen ons alleen via een bankoverschrijving of credit card betalen. Op deze wijze legitimeren zij zich. Indien er gegronde klachten over een accommodatie zijn dan wordt een accommodatie van onze website verwijderd. Gelukkig is dit de afgelopen 20 jaar slechts 3 gebeurd bij meer dan 100.000 reserveringen over deze periode.
  • Indien een huurder of koper een transactie aangaat met een verhuurder of verkoper dan dient de huurder of koper altijd de identiteit van de verhuurder en/of verkoper te onderzoeken en de rechtmatigheid van de transactie vast te stellen.
  • Omdat de foto's, teksten en andere gegevens door verhuurders en verkopers online worden geĆ¼pload kan vakantiehuis-frankrijk.nl kan geen aansprakelijk aanvaarden indien de presentatie niet juist en/of onvolledig blijkt te zijn.
  • Vakantiehuis-Frankrijk.nl adviseert een huurder en verhuurder altijd gebruik te maken van een goed huurcontract. Indien de huurder specifieke wensen heeft over een vakantiehuis of het verblijf in een vakantiehuis dan dient de huurder dit vooraf aan de verhuurder te melden.
  • Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een internetplatform voor huiseigenaren en verhuurders van accommodaties in Frankrijk en is geen reisorganisatie en is derhalve ook niet aangesloten bij een waarborgfonds en/of een geschillencommissie.
  • Een huurder of koper op onze website is altijd zelf verantwoordelijk voor de afspraken die hij met derden maakt inzake de huur en/of koop van een huis in Frankrijk. De informatie die op de website van Vakantiehuis-Frankrijk.nl wordt verstrekt is informatief bedoeld, niet bindend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
  • Indien een huurder van een accommodatie op vakantiehuis-frankrijk.nl gebruik maakt, of wil maken, dan geeft hij vakantiehuis-frankrijk.nl en/of diens adverteerders uitdrukkelijk toestemming om zijn persoonsgegevens te gebruiken in de verdere communicatie tussen vakantiehuis-frankrijk.nl en/of huurders en/of verhuurders. Deze persoonsgegevens kunnen gebruikt worden voor service, nazorg, klachtafhandeling, voorkoming van klachten en kwaliteitsverbetering. Dit geldt ook voor eventuele kopers van een op onze website aangeboden object.
  • Omdat een huurder in de meeste gevallen rechtstreeks bij de eigenaar het vakantiehuis boekt kan de huurder wel tot 30% op de kosten besparen in vergelijking tot andere aanbieders van vakantiehuizen die vaak wel tot 30 procent commissie vragen en dit in de huurprijs doorberekenen. Let wel op dat een algemeen voorbeeld is. In individuele vergelijkingen kunnen de verschillen afwijken.
  • Vakantiehuis-Frankrijk.nl is bij een geschil tussen huurder en verhuurder geen betrokken partij. Partijen dienen hun geschil onderling op te lossen.
  • Vakantiehuis-Frankrijk.nl heeft ook een privacybeleid en heeft dit vastgelegd in een Privacy Verklaring.