Disclaimer

Onze en uw verantwoordelijkheden

Alle gegevens van een vakantieverblijf zijn door de eigenaar/verhuurder rechtstreeks ingevoerd. De eigenaren/verhuurders zijn ons bij naam bekend. Zij plaatsen op onze website betaalde advertenties en kunnen ons alleen via een bankoverschrijving of credit card betalen. Op deze wijze legitimeren zij zich.
Indien er gegronde klachten over een accommodatie zijn dan wordt een accommodatie van onze website verwijderd. Gelukkig is dit de afgelopen 12 jaar slechts een keer of 5 gebeurd bij meer dan 100.000 reserveringen over deze periode..

Omdat de foto's, teksten en andere gegevens online worden geüpload kan vakantiehuis-frankrijk.nl kan geen aansprakelijk aanvaarden indien de presentatie niet juist en/of onvolledig blijkt te zijn.

Vakantiehuis-Frankrijk.nl adviseert een huurder en verhuurder altijd gebruik te maken van een goed huurcontract. Indien de huurder specifieke wensen heeft over een vakantiehuis of het verblijf in een vakantiehuis dan dient de huurder dit vooraf aan de verhuurder te melden.
Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een internetplatform voor huiseigenaren en verhuurders van accommodaties in Frankrijk en is geen reisorganisatie en is derhalve ook niet aangesloten bij een waarborgfonds en/of een geschillencommissie.

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is bij een geschil tussen huurder en verhuurder geen betrokken partij. Partijen dienen hun geschil onderling op te lossen.

Copyright 2003-2017 © Vakantiehuis Frankrijk NL