Te huur: Cote d'Or Bussy le Grand

Mooi gelegen, volledig ingericht huis voor 2 personen in het hart van de Bourgogne. Een ideale plek voor liefhebbers van rust, natuur en cultuur.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 793) bedraagt € 375 tot € 425 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Mooi gelegen, volledig ingericht huis voor 2 personen in het hart van de Bourgogne. Een ideale plek voor liefhebbers van rust, natuur en cultuur. te huur in Cote d'Or (Frankrijk)
voorzijde huis met gedeelte tuin voortuin achtertuin entree zicht op kerk vanuit de tuin uitzicht vanuit tuin zicht op de kerktoren keuken

Omschrijving van dit huis in de Cote d'Or Midden-Frankrijk:

voorzijde huis met gedeelte tuin Ons vrijstaande huis bestaat uit een bijzonder gezellige en sfeervolle living met zitkamer en keuken, een ruime slaapkamer met 2-persoons boxspring (160X200cm), een badkamer met toilettafel en douche. Er is een grote houtkachel aanwezig en bovendien is er electrische verwarming. Het huis is eigentijds en smaakvol ingericht, met behoud van alle karakteristieke elementen, die in de oorspronkelijke woning aanwezig waren. Het huis is het geboortehuis van generaal Junot, één van de grote veldheren van Napoleon. Het huis bezit verder een tuinkamer en een (hout-)kelder. De op het zuiden gelegen, volledig aangelegde, tuin van 150 m2 biedt alle privacy. Tegenover de woning is ruime parkeergelegenheid. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Het Hart van de Bourgogne):

voortuin Het huis ligt in Bussy-le-Grand, een pittoresk, Bourgondisch dorpje. De omgeving is rustig, bosrijk en heuvelachtig, met veel wandelmogelijkheden. In het dorp ligt het museum van Douglas Gorcelin en een beroemd kasteel, dat van Bussy-Rabutin. Vanuit het huis hebt u uitzicht op dit kasteel. Er zijn meerdere, kwalitatief aantrekkelijke restaurants in de directe omgeving en er is zwemgelegenheid in de buurt. Alle boodschappen kunt u doen in Venarey-les-Laumes op 7 kilometer, waar o.a. een grote supermarkt en 2 bakkers en veel andere voorzieningen zijn.
In de nabije omgeving liggen de wereldberoemde abdij van Fontenay en pittoreske stadjes als Semur-en-Auxois, Flavigny-sur-Ozerain, Alise Sainte-Reine. De streek telt vele kastelen. Steden als Dijon, Auxerre, Beaune, Autun zijn gemakkelijk bereikbaar, evenals de Morvan en prachtige plaatsen als Vezelay, met zijn bekende kathedraal, en Avallon. In Montbard, op 15 kilometer, hebt u een rechtstreekse TGV-verbinding naar Parijs (1 uur rijden).

Voor uw oriëntatie: Bussy le Grand ligt in de buurt van de plaatsen: Dijon, Semur en Auxois, Beaune, Flavigny sur Ozerain en Abdij van Fontenay.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 18-07-2021

Voor verdere informatie kunt u een email sturen via deze site. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Bussy le Grand Dijon Semur en Auxois Beaune Flavigny sur Ozerain Abdij van Fontenay Cote d'Or Bourgogne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.