Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Uw huis in Frankrijk verhuren

U kunt op vakantiehuis-frankrijk.nl kiezen uit twee mogelijkheden om uw huis zo goed mogelijk te verhuren. Uw vakantiewoning kunt u zorgeloos verhuren terwijl u zelf de regie bepaalt. U bepaalt zelf uw huurprijzen, u bepaalt zelf welke weken u wel of niet wilt verhuren. U heeft zelf contact met de huurders!

Verhuurmogelijkheden op VAKANTIEHUIS-FRANKRIJK.NL

Uw verhuurmogelijkheden zijn:

  • adverteren tegen vaste advertentiekosten ( 117 euro inclusief BTW per jaar)
  • de verhuur van uw huis op basis van provisie tegen slechts 12% over de huursom. (incl. BTW)

In de maanden juni en juli zijn er de zogenaamde overstapmaanden. Adverteert u al ergens op een website? Dan kunt u zich in juni en juli extra voordelig bij ons aanmelden. Klik op de overstapmaanden voor meer informatie.


Hieronder leggen wij in een notendop uit wat deze twee mogelijkheden voor u persoonlijke situatie kunnen betekenen zodat u zelf kunt beoordelen welke advertentievorm voor uw vakantiehuisje het beste is. U kunt u ook aan ons telefonisch om gratis advies vragen wat voor u de beste advertentievorm is voor de beste huuropbrengst: Ons telefoonnummer is: 0031650436120 .Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.
Klik op aanmelden voor het adverteren op basis van provisie
Lees meer over de verhuur met vaste advertentiekosten of direct aanmelden

Opmerking geplaatst op 29-05-2017: In verband met de verkoop van een aantal huizen waarvoor wij de verhuur deden is het tijdelijk voor een beperkt aantal huizen onder voorwaarden weer mogelijk om mee te doen aan het 'Speciale Zorg Programma'. Dit houdt in dat u dan de verhuur aan ons uitbesteed tegen gustige voorwaarden met hoge verhuuropbrengsten. U dient wel ter plaatse een contactpersoon te hebben voor ontvangst van de gasten, schoonmaak en toezicht/hulp bij calamiteiten. Neem contact met ons op om te kijken of uw huis hier geschikt voor is.

huuropbrengsten, rendement en aantal verhuurde weken

Omdat wij uitsluitend vakantiewoningen in Frankrijk op onze website promoten, heeft u bij ons het beste verhuurresultaat c.q. de hoogste huuropbrengst! De meeste van onze deelnemers verhuren hun vakantieverblijf tussen de 8 en 15 weken per jaar.
Wij promoten al meer dan 14 jaar de vakantiehuizen in alle regio's van Frankrijk en bieden deze service aan ruim 1100 huiseigenaren uit Nederland en Vlaanderen. En u heeft in principe geen eigen website voor uw vakantiehuis nodig. Met uw advertentie op onze website krijgt u alle voorzieningen die u moet hebben om uw vakantiehuis goed te kunnen verhuren. Met bijna 1.000.000 bezoekers per jaar op onze website gaat het verhuren van zelf..

Onze huurders zijn zowel gezinnen met kinderen die afhankelijk zijn van de schoolvakanties als 50-plussers die veelal buiten de schoolvakanties naar Frankrijk gaan. Hierdoor kunt u uw huis ook buiten het hoogseizoen goed verhuren.
Via de volgende link ziet u één van onze zoekmachines naar vakantiewoningen. Hier ziet u onder andere hoe uw vakantiewoning, gite of andersoortig vakantiehuisje/vakantieverblijf kan worden gevonden te midden van de andere vakantiehuizen.

Adverteren met vaste advertentiekosten

Dit is een goedkope manier om uw huis te verhuren, U plaatst een advertentie op onze website en wij zorgen voor de publiciteit op uw huis te verhuren. U regelt de verhuur zelf. De huurder maakt rechtstreeks afspraken met u.

U betaalt dus een vast bedrag zonder bijkomende kosten voor een advertentie die 365 dagen geldig is!

Lees meer over de verhuur met vaste advertentiekosten of direct aanmelden

ADVERTEREN OP Provisiebasis: "No-cure-no-Pay"

Verhuren op basis van 'Loon naar werken' is een hele goede manier om uw huis te verhuren, U plaatst een gratis advertentie op onze website en wij zorgen voor de nodige publiciteit om uw huis te verhuren. U regelt de verhuur zelf. De huurder maakt rechtstreeks afspraken met u. U betaalt ons uitsluitend een vergoeding voor onze werkzaamheden indien wij een boeking voor u realiseren. Krijgt u via uw advertentie geen huurders dan betaalt u ons helemaal niets!
De vergoeding bedraagt 12% over de huursom en dit is inclusief BTW.

Klik op aanmelden voor het adverteren op basis van provisie / 'loon naar werken'

ADVIES NODIG?

Vraag ik niet te veel huur of juist te weinig? En wat moet ik vragen buiten het hoog­seizoen en in de schoolvakantie­weken? En hoe zit het met een huurcontract?
Dit zijn vragen die zich zelf moet stellen wanneer u uw huis gaat verhuren en waar u mogelijk geen goed antwoord op weet.

Wij beschikken over een enorme database met zoekopdrachten zodat wij zelfs op departement niveau kunnen zien waar de meeste huurders exact naar op zoek zijn.

Wij kunnen u niet alleen adviseren over de hoogte van de huurbedragen voor uw huis maar wij kunnen ook voor u een concept huurcontract opstellen die u voor uw huurders kunt gebruiken.

De kosten voor het advies over de huursommen bedraagt 45 euro en de kosten voor het opstellen van een concept huurcontract bedragen 60 euro. Interesse? Neem contact met ons op. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 0031650436120

Vakantiehuizen in geheel Frankrijk.

U kunt op onze website veel vakantiehuizen vinden alle uithoeken van Frankrijk. Van Noord tot Zuid en van Oost tot West.
Veel vakantiewoningen, villa's met en zonder zwembad zijn te vinden in de Provence, Languedoc, Nouvel Aquitaine maar ook in de Auvergne met de Ardeche en noordelijker in de Bourgogne. Via de volgende link ziet u al onze vakantiewoningen