Logo vakantiehuis frankrijk
Verhuur uw vakantiehuis in Frankrijk aan Nederlanders en Belgen tot soms wel 25 weken per jaar.

Uw vakantiehuis in Frankrijk verhuren

U kunt op vakantiehuis-frankrijk.nl kiezen uit een aantal mogelijkheden om uw huis zo goed mogelijk te verhuren. Uw vakantiewoning, gite, villa etc. kunt u zorgeloos verhuren terwijl u zelf de regie in handen heeft. U bepaalt zelf de hoogte van de huurprijzen, u bepaalt zelf welke weken u wel of niet wilt verhuren. U heeft zelf contact met de Nederlands sprekende huurders uit Nederland en België!

Wij zijn opgericht in 2002 en promoten met onze websites de vakantiehuizen in alle regio's van Frankrijk en bieden deze service aan inmiddels ruim 1100 huiseigenaren uit Nederland en Vlaanderen. U krijgt vrijwel uitsluitend gasten uit Nederland en België zodat u alles in uw eigen taal kunt regelen! Wij adverteren voor u op websites, kranten en tijdschriften en zo kunnen miljoenen mensen uw vakantiehuis vinden, bekijken en boeken.

Verhuurmogelijkheden voor uw vakantiehuis

Uw verhuurmogelijkheden op onze website zijn:


Hieronder leggen wij in een notendop uit wat deze twee mogelijkheden voor u persoonlijke situatie kunnen betekenen zodat u zelf kunt beoordelen welke advertentievorm voor uw vakantiehuisje het beste is.
U kunt u ook aan ons telefonisch om advies vragen welke advertentievorm voor u het beste is voor de beste huuropbrengst: Ons telefoonnummer is: 0031615372071. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

U kunt uw advertentie beschouwen als uw eigen website die u zelf kunt aanpassen en super gemakklijk kunt onderhouden. Uw 'eigen website' heeft alle praktische opties die een verhuurwebsite zou moeten bevatten zoals een uitgebreid fotoalbum met 50 foto's, verhuurkalenders, gastenboek, een Google Maps vermelding met doorschakeling naar satellietbeelden en Google Streetview, en vele andere opties.
En we zorgen ook nog voor een hele goede vindbaarheid waardoor u vele weken per jaar kan verhuren. Net als de ruim 1.000 andere verhuurders op vakantiehuis-frankrijk.nl al vanaf 2002 doen.

Lees meer over de verhuur met vaste advertentiekosten.

Verhuurde weken en uw gasten

Omdat wij uitsluitend vakantiewoningen in Frankrijk op onze website promoten en niet in andere landen, heeft u bij ons het beste verhuurresultaat c.q. de hoogste huuropbrengst! De meeste van onze deelnemers verhuren hun vakantieverblijf tussen de 8 en 15 weken per jaar met soms uitschieters naar zelfs 25 weken!

Onze huurders zijn zowel gezinnen met kinderen die afhankelijk zijn van de schoolvakanties als 50-plussers die veelal buiten de schoolvakanties naar Frankrijk gaan. Hierdoor kunt u uw huis ook buiten het hoogseizoen goed verhuren.

Via de volgende link ziet u één van onze zoekpagina's naar vakantiewoningen. Hier ziet u onder andere hoe uw vakantiewoning, gite of andersoortig vakantiehuisje/vakantieverblijf kan worden gevonden te midden van de andere vakantiehuizen. Maar we hebben ook populaire pagina's waar men kan zoeken op datum of plaatsnaam.

Adverteren met uw huis tegen vaste advertentiekosten

Een advertentie plaatsen met vaste kosten en zonder verborgen kosten is een aantrekkelijk manier om uw huis te verhuren, U maakt op onze website een 'eigen website' aan en wij zorgen voor de publiciteit op uw huis te verhuren. U regelt de verhuur zelf zonder tussenkomst van anderen. De huurder maakt rechtstreeks afspraken met u en u zorgt er voor dat de huurder zo goed mogelijk wordt geïnformeerd. U bepaalt zelf wie uw mooie vakantiehuis gaat huren en wij zorgen er voor dat huurders uw huis vinden!

Uw 'website' bestaat onder andere uit een hoofdpagina, een mooi fotoalbum, een kalender waar men kan zien wat een week aan huur kost en of het huis nog vrij is, een gastenboek, een last minute module, een detailpagina met alle bijzonderheden van uw huis, een eigen mailformulier. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw vakantiehuis optimaal bij het grote publiek in Nederland en België onder de aandacht te brengen.

U betaalt een vast bedrag van € 119 zonder bijkomende kosten voor een advertentie die 365 dagen geldig is!

Lees meer over de verhuur met vaste advertentiekosten of direct aanmelden

Uw vakantiehuis op provisiebasis: "No-cure-no-Pay" verhuren

Verhuren op basis van provisie is ook een hele goede manier om uw huis te verhuren, U plaatst een gratis advertentie met foto's, teksten en kalender op onze website en wij zorgen voor de nodige publiciteit om uw huis te verhuren. U heeft rechtstreeks met de huurder contact. U bepaalt zelf of u een boeking accepteert of juist niet! De huurder maakt uitsluitend de nodige afspraken met u.

U betaalt ons uitsluitend een vergoeding voor onze werkzaamheden indien wij daadwerkelijk een boeking voor u realiseren. U ontvangt de huursom rechtstreeks van de huurder en u hoeft niet lang op uw geld te wachten zoals bij vele andere websites.
De vergoeding/provisie bedraagt 12% over de huursom en dit is inclusief BTW. Verder zijn er geen (verborgen) kosten.

Klik op aanmelden voor het adverteren op basis van provisie / No-cure-no-Pay'

Advies nodig?

Vraag ik niet te veel huur of juist te weinig? En wat moet ik vragen buiten het hoog­seizoen en in de schoolvakantie­weken? En hoe zit het met een huurcontract?
Dit zijn vragen die zich zelf moet stellen wanneer u uw huis gaat verhuren en waar u mogelijk geen goed antwoord op weet.
Indien u bij ons adverteert dan kunnen wij in veel gevallen hier snel en gratis advies over geven.

Vakantiehuizen in geheel Frankrijk.

U kunt op onze website veel vakantiehuizen vinden alle uithoeken van Frankrijk. Van Noord tot Zuid en van Oost tot West.
Veel vakantiewoningen, villa's met en zonder zwembad zijn te vinden in de Provence, Languedoc, Nouvelle Aquitaine maar ook in de Auvergne met de Ardèche en noordelijker in de Bourgogne. Via de volgende link ziet u al onze vakantiewoningen