Uw huis in Frankrijk verhuren gaat gemakkelijk, snel en is niet duur!

Vakantiehuis-Frankrijk.nl | Uw vakantiehuis in Frankrijk verhuren

U kunt op vakantiehuis-frankrijk.nl uw vakantiewoning, gite, villa etc. kunt u verhuren terwijl u zelf volledig de regie in handen heeft. U bepaalt zelf de hoogte van de huurprijzen, u bepaalt zelf welke weken u wel of niet wilt verhuren. U heeft rechtstreeks contact met de huurders uit Nederland en België! Ook de betaling van de huur spreekt u zelf met de huurders af. U regelt en ontvangt vooraf de huursom van de huurders.

Wij zijn opgericht in 2002 en promoten met onze websites de vakantiehuizen in alle regio's van Frankrijk en bieden deze service aan inmiddels ruim 900 huiseigenaren uit Nederland en Vlaanderen. U krijgt vrijwel uitsluitend gasten uit Nederland en België zodat u alles in uw eigen taal kunt regelen! Wij hebben een bestand van circa 25.000 regelmatige huurders die zich bij ons de afgelopen 20 jaar hebben aangemeld.Daarnaast hebben wij circa een miljoen bezoekers per jaar die ons via het internet weten te vinden.

Verhuur van uw vakantiehuis

U verhuurt uw vakantiewoning tegen vaste kosten (126 euro inclusief BTW per jaar, 365 dagen) zonder bijkomende provisie verplichtingen of andere bijkomende kosten.

U maakt zelf de afspraken met de huurders, u zorgt zelf voor de incasso. U ontvangt de huursom, borgsom, energiekosten etc, vooraf van de huurder.
(klik op onderstaande link/button om uw verhuuradvertentie aan te melden)

Aanmelden voor € 126

Als alternatief kunt u ook met uw huis op basis van provisie adverteren. Wilt u contact met ons opnemen wanneer u op basis van provisie wilt adverteren? Dan kunnen we de voorwaarden voor deze advertentievorm met u bespreken en bekijken of uw vakantiehuis hiervoor in aanmerking komt. Ook op basis van provisie regelt u zelf de verhuur net als bij een advertentie op basis van vaste jaarlijkse kosten. Wij treden nooit op als verhuurder! Wij zijn geen reisorganisatie.

U kunt uw advertentie beschouwen als uw eigen website die u zelf kunt aanpassen en super gemakkelijk kunt onderhouden. Uw 'eigen website' heeft alle praktische opties die een verhuurwebsite zou moeten bevatten zoals optioneel een videopresentatie van uw huis, een uitgebreid fotoalbum met 50 foto's, verhuurkalenders met Ical ondersteuning, gastenboek, een Google Maps vermelding met doorschakeling naar satellietbeelden en Google Streetview, en vele andere opties zoals bijvoorbeeld de gratis last minute promoties.

Lees meer over de verhuur met vaste advertentiekosten.

Uw huis verhuren met vaste advertentiekosten

Een advertentie plaatsen met vaste kosten en zonder verborgen extra kosten is een aantrekkelijk manier om uw huis te verhuren, U maakt op onze website een 'eigen website' aan en wij zorgen voor de publiciteit op uw huis te verhuren. U regelt de verhuur zelf zonder tussenkomst van anderen. De huurder maakt rechtstreeks afspraken met u en u zorgt er voor dat de huurder zo goed mogelijk wordt geïnformeerd. U bepaalt zelf wie uw mooie vakantiehuis gaat huren en wij zorgen er voor dat huurders uw huis vinden!

Uw 'website' bestaat onder andere uit een hoofdpagina, een mooi fotoalbum, een kalender waar men kan zien wat een week aan huur kost en of het huis nog vrij is, een gastenboek, een last minute module, een detailpagina met alle bijzonderheden van uw huis, een eigen mailformulier. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw vakantiehuis optimaal bij het grote publiek in Nederland en België onder de aandacht te brengen.

U betaalt een vast bedrag van € 126 zonder bijkomende kosten voor een advertentie die 365 dagen geldig is!

Lees meer over de verhuur met vaste advertentiekosten of direct aanmelden

Advies nodig?

Vraag ik niet te veel huur of juist te weinig? En wat moet ik vragen buiten het hoog­seizoen en in de schoolvakantie­weken? En hoe zit het met een huurcontract?
Dit zijn vragen die zich zelf moet stellen wanneer u uw huis gaat verhuren en waar u mogelijk geen goed antwoord op weet.
Indien u bij ons adverteert dan kunnen wij in veel gevallen hier snel en gratis advies over geven.