Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Uw huis in Frankrijk verhuren gaat gemakkelijk, snel en is niet duur!

Vakantiehuis-Frankrijk.nl | Uw vakantiehuis in Frankrijk verhuren

U kunt op vakantiehuis-frankrijk.nl uw vakantiewoning, gite, villa etc. kunt u verhuren terwijl u zelf volledig de regie in handen heeft. U bepaalt zelf de hoogte van de huurprijzen, u bepaalt zelf aan wie u welke weken wel of niet wilt verhuren. U heeft rechtstreeks contact met de huurders uit Nederland en Belgiƫ! Ook de betaling van de huur spreekt u zelf met de huurders af. U regelt en ontvangt vooraf de huursom van de huurders.

Wij zijn opgericht in 2002 en promoten met onze websites de vakantiehuizen in alle regio's van Frankrijk en bieden deze service aan circa 900 huiseigenaren uit overwegend Nederland en Belgiƫ. U krijgt vrijwel uitsluitend gasten uit Nederland en Vlaanderen zodat u alles in uw eigen taal kunt regelen! Wij hebben een alsmaar groeiend bestand van op dit moment meer dan 34.000 tevreden huurders die zich de laatste 20 jaar hebben aangemeld voor onze nieuwsbrieven. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook goed online te vinden. Vakantiehuis Frankrijk is in 20 jaar een begrip geworden op het internet met mooie huizen en betrouwbare verhuurders. Onze klanten zijn zeer tevreden gelet op de vele uitmuntende reviews die zij hebben gegeven.

Verhuur van uw vakantiehuis

U verhuurt uw vakantiewoning tegen vaste kosten (135 euro inclusief BTW per jaar, 365 dagen) ALL-IN, zonder bijkomende provisie verplichtingen of andere bijkomende kosten.

Aanmelden voor verhuur

Als alternatief kunt u ook met uw huis op basis van "no cure no pay" adverteren. U betaalt ons alleen een vergoeding wanneer u via ons een huurder heeft gekregen. Wilt u contact met ons opnemen wanneer u op basis van "No cure, no pay" wilt adverteren? Dan kunnen we de voorwaarden voor deze advertentievorm met variabele kosten met u bespreken en bekijken of uw vakantiehuis hiervoor in aanmerking komt. Ook op basis van "No cure, no pay" regelt u zelf de verhuur net als bij een advertentie op basis van vaste jaarlijkse kosten. Alleen zijn dan de advertentiekosten variabel en kunnen lager of hoger uitvallen.
Wij treden overigens nooit op als verhuurder! Wij zijn geen reisorganisatie en zijn niet betrokken bij het tot stand komen en afhandelen van een (huur)overeenkomst tussen de huurder, verhuurder en/of andere belanghebbende partijen.

U kunt uw advertentie, tegen vaste of variabele kosten, beschouwen als uw eigen website die u zelf kunt aanpassen en super gemakkelijk kunt onderhouden. Uw 'eigen website' heeft alle praktische opties die een verhuurwebsite zou moeten bevatten zoals optioneel een videopresentatie van uw huis, een uitgebreid fotoalbum met 50 foto's, verhuurkalenders met Ical ondersteuning, gastenboek of reviews, een Google Maps vermelding met doorschakeling naar satellietbeelden en Google Streetview, en vele andere opties zoals bijvoorbeeld de zeer populaire gratis last minute promoties.

Lees meer over de verhuur met vaste advertentiekosten of aanmelden voor verhuur tegen vaste kosten.

Advies nodig?

Vraag ik niet te veel huur of juist te weinig? En wat moet ik vragen buiten het hoog­seizoen en in de schoolvakantie­weken? En hoe zit het met een huurcontract?
Dit zijn vragen die zich zelf moet stellen wanneer u uw huis gaat verhuren en waar u mogelijk geen goed antwoord op weet.
Indien u bij ons adverteert dan kunnen wij in veel gevallen hier snel en gratis advies over geven.