Uw huis in Frankrijk verhuren gaat gemakkelijk, snel en is niet duur!

Vakantiehuis-Frankrijk.nl | Uw vakantiehuis in Frankrijk verhuren

U kunt op vakantiehuis-frankrijk.nl uw vakantiewoning, gite, villa etc. kunt u zorgeloos verhuren terwijl u zelf volledig de regie in handen heeft. U bepaalt zelf de hoogte van de huurprijzen, u bepaalt zelf welke weken u wel of niet wilt verhuren. U heeft zelf contact met de Nederlands sprekende huurders uit Nederland en België! Ook de betaling van de huur spreekt u zelf met de huurders af. U regelt en ontvangt vooraf de huursom van de huurders.

Wij zijn opgericht in 2002 en promoten met onze websites de vakantiehuizen in alle regio's van Frankrijk en bieden deze service aan inmiddels ruim 1000 huiseigenaren uit Nederland en Vlaanderen. U krijgt vrijwel uitsluitend gasten uit Nederland en België zodat u alles in uw eigen taal kunt regelen! Wij adverteren voor u op websites, kranten en tijdschriften en zo kunnen miljoenen mensen uw vakantiehuis vinden, bekijken en boeken.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van gehele weken binnen en buiten het hoogseizoen. Hierdoor ligt de huuropbrengst hoger dan bij de verhuur van gebroken weken omdat het dan veel moeilijker is om de losse overgebleven dagen te verhuren.

Verhuur van uw vakantiehuis

U verhuurt uw vakantiewoning tegen vaste kosten (126 euro inclusief BTW per jaar, 365 dagen) zonder bijkomende provisie verplichtingen. U maakt zelf de afspraken met de huurders, u zorgt zelf voor de incasso en u maakt zelf het huurcontract op. U ontvangt de huursom, borgsom, energiekosten etc, vooraf van de huurder. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van het huurcontract tegen geringe kosten.
Wanneer u zelf niet ter plaatse bent dan dient u in de omgeving van uw vakantiehuis over een contactpersoon te beschikken die de gasten kan ontvangen, de eindinspectie kan verzorgen en u of de gasten kan bijstaan wanneer er onverhoopt een calamiteit is.

Als alternatief kunt u ook met uw huis op basis van provisie adverteren. Dit heet ook wel 'No cure, no pay'. Wilt u contact met ons opnemen wanneer u op basis van provisie wilt adverteren? Dan kunnen we de voorwaarden voor deze advertentievorm met u bespreken en bekijken of uw vakantiehuis hiervoor in aanmerking komt. Ook op basis van provisie regelt u zelf de verhuur net als bij een advertentie op basis van vaste jaarlijkse kosten. Wij treden nooit op als verhuurder! Wij zijn geen reisorganisatie.

(klik op onderstaande link om u aan te melden)

Aanmelden voor € 126

U kunt uw advertentie beschouwen als uw eigen website die u zelf kunt aanpassen en super gemakkelijk kunt onderhouden. Uw 'eigen website' heeft alle praktische opties die een verhuurwebsite zou moeten bevatten zoals een videopresentatie van uw huis, uitgebreid fotoalbum met 50 foto's, verhuurkalenders met Ical ondersteuning, gastenboek, een Google Maps vermelding met doorschakeling naar satellietbeelden en Google Streetview, en vele andere opties.
En we zorgen ook nog voor een hele goede vindbaarheid waardoor u vele weken per jaar uw huis kan verhuren. Net als bij de ruim 1.000 andere verhuurders op vakantiehuis-frankrijk.nl die al vanaf het jaar 2002 bij ons klant zijn.

Lees meer over de verhuur met vaste advertentiekosten.

Verhuurde weken en uw gasten

Omdat wij uitsluitend vakantiewoningen in Frankrijk op onze website promoten en niet in andere landen, heeft u bij ons het beste verhuurresultaat c.q. de hoogste huuropbrengst! De meeste van onze deelnemers verhuren hun vakantieverblijf tussen de 8 en 15 weken per jaar met soms uitschieters naar zelfs 25 weken!

Onze huurders zijn zowel gezinnen met kinderen die afhankelijk zijn van de schoolvakanties als 50-plussers die veelal buiten de schoolvakanties naar Frankrijk gaan. Hierdoor kunt u uw huis ook buiten het hoogseizoen goed verhuren.

Uw huis verhuren met vaste advertentiekosten

Een advertentie plaatsen met vaste kosten en zonder verborgen kosten is een aantrekkelijk manier om uw huis te verhuren, U maakt op onze website een 'eigen website' aan en wij zorgen voor de publiciteit op uw huis te verhuren. U regelt de verhuur zelf zonder tussenkomst van anderen. De huurder maakt rechtstreeks afspraken met u en u zorgt er voor dat de huurder zo goed mogelijk wordt geïnformeerd. U bepaalt zelf wie uw mooie vakantiehuis gaat huren en wij zorgen er voor dat huurders uw huis vinden!

Uw 'website' bestaat onder andere uit een hoofdpagina, een mooi fotoalbum, een kalender waar men kan zien wat een week aan huur kost en of het huis nog vrij is, een gastenboek, een last minute module, een detailpagina met alle bijzonderheden van uw huis, een eigen mailformulier. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw vakantiehuis optimaal bij het grote publiek in Nederland en België onder de aandacht te brengen.

U betaalt een vast bedrag van € 126 zonder bijkomende kosten voor een advertentie die 365 dagen geldig is!

Lees meer over de verhuur met vaste advertentiekosten of direct aanmelden

Advies nodig?

Vraag ik niet te veel huur of juist te weinig? En wat moet ik vragen buiten het hoog­seizoen en in de schoolvakantie­weken? En hoe zit het met een huurcontract?
Dit zijn vragen die zich zelf moet stellen wanneer u uw huis gaat verhuren en waar u mogelijk geen goed antwoord op weet.
Indien u bij ons adverteert dan kunnen wij in veel gevallen hier snel en gratis advies over geven.