Logo vakantiehuis frankrijk
Haute Saone Frankrijk

Te huur: Haute Saone Baulay

Gite La-Chouette is gelegen tussen de zuidelijke Vogezen en de uitlopers van de Jura en heeft accommodatie voor 5 personen. Huisdieren toegestaan.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7225) bedraagt € 550 tot € 625 per week voor maximaal 5 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 27 foto's.

Vakantiehuis: Gite La-Chouette is gelegen tussen de zuidelijke Vogezen en de uitlopers van de Jura en heeft accommodatie voor 5 personen. Huisdieren toegestaan. te huur in Haute Saone (Frankrijk) la chouette achterzijde La Chouette overzicht gegane grond authentieke schouw met cuisinaire keuken kamer kamer
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER In 2020 zijn geen weken meer te huur. Kalender 2021 (22 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Haute Saone Noord-Oost-Frankrijk:

Toon video Van dit huis is een video gemaakt.

la chouette Het vakantiehuis La-Chouette, gebouwd in 1802, ligt aan de rand van het dorpje Baulay (ca 300 inw.) en is aan de eisen van de tijd aangepast waarbij de authentieke elementen zoveel mogelijk behouden zijn. Door de dikke muren blijft het in de zomer binnen heerlijk koel. De gite beschikt over ruime parkeermogelijkheid voor meerdere auto's.
De eetkeuken met de originele schouw en houtfornuis is van de moderne gemakken voorzien. De zitkamer heeft een houtkachel en uitzicht op de ruime tuin en landerijen daaromheen. Er zijn (bibliotheek)boeken, spellen, audio, tv en draadloos internet. Op de etage 2 slaapkamers waarvan 1 met toilet (en een bed van 210x180), in de 2e slaapkamer staan 2 zgn twijfelaars. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Een aparte douche/toiletruimte, een zolder met 2 extra bedden en apart een wasmachine-opstelling. In de voormalige varkensstal staan de vrij beschikbare fietsen en kano's en kunnen eventueel zelf meegenomen fietsen veilig gestald worden. De omsloten tuin is ingericht met verschillende terrasjes (zon of schaduw) met comfortabel buiten-meubilair. In de tuin verder picknicktafels, een zgn. wipkip, barbecue en een kampvuurplaats. Vanuit de tuin loop je zo naar de rivier Saône, 200 mtr. Recht tegenover La Chouette staat de voormalige wasplaats waar de vrouwen tot medio de jaren 60 van de vorige eeuw de was deden toen er in de huizen nog geen stromend water beschikbaar was. Aan de buitenkant van deze "lavoir" de drinkbakken voor het vee, tegenwoordig gevuld met een kleurige bloemenweelde
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 7225 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.De omgeving van deze vakantiewoning in Franche Comte (het Saônedal):

 Baulay heeft een boulangerie/epicerie en een klein café. (Loopafstand vanaf La Chouette 300 meter.)
Ca.1km lopen vanuit het vakantiehuis is een kleine marina met leuke eetgelegenheid, binnen en buiten. Het dichtstbijzijnde dorp waar een kleine supermarkt is ligt op 4 km terwijl op nog geen 10 minuten autorijden de grotere plaats Jussey ligt alwaar banken, 3 supermarkten van de grote ketens, pharmacie, restaurants en een weekmarkt. Op enkele kilometers afstand bestaat de mogelijkheid paard te rijden terwijl een groot openlucht-zwemparadijs voor jong en oud op 25 autominuten ligt. Van mei tot oktober is er op de zondagen altijd wel een brocante in een nabij gelegen dorp te vinden.
De provinciehoofdstad Vesoul ligt op 25 km afstand en daar is op donderdagochtend een leuke streekmarkt. Bezoek de dorpjes Pesmes en Rougemont, de karakteristieke stadjes van de Bourgogne-Franche-Comté, de kristalfabriek van La Rochère (de oudste van Frankrijk) en de kastelen van het dal. Ontdek, al rondtrekkend, het Regionaal Natuurpark van de Vogezentoppen, de bergtoppen van de Elzas en de verrassende hoogvlakte van de Duizend Plassen maar ook de kuurinstellingen van Luxeuil-les-Bains en de wereld van de mijn in Ronchamp. Bekijk de citadel van Vauban met de leeuw van Bartholdi in Belfort en de beroemde Kapel Notre-Dame-du-Haut van Le Corbusier in Ronchamp. Proef de wijnen van Champlitte, de slakken van Marnay, de eau-de-vie uit Fougerolles, de cancoillotte en de biscuits van Montbozon. Nabij Montbeliard is het zeer interessante fabrieksmuseum van Peugeot.Wij hebben altijd recente informatie over bezoektijden etc. alsmede wandel- en fietsroutes voor u klaarliggen.

Voor uw oriëntatie: Baulay ligt in de buurt van de plaatsen: Vesoul, Luxeuil les Bains, Besancon, Bourbonne les Bains en Passavant la Rochère.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
achterzijde La Chouette Datum laatste update: 05-10-2020

Omdat de tuin geheel afgesloten is kunnen kleine kinderen veilig spelen en honden niet gemakkelijk weglopen.
De huurprijs is inclusief het gebruik van water, gas, elektriciteit en stookhout alsmede het gebruik van de fietsen en kano's. Voor meereizende huisdieren (max 2)brengen wij 25 euro per huisdier per week in rekening. De aanbetaling voor een boeking bedraagt 25% van het totaalbedrag, de borg bedraagt 100 euro.Vroegboekkorting 5% indien boeking 180 dagen voor aankomst- en lastminutekorting 5% indien de boeking 30 dagen binnen aankomstdatum plaatsvindt. (een boeking is definitief als wij de aanbetaling van 25% van het totaalbedrag ontvangen hebben)

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen In 2020 zijn geen weken meer te huur. Kalender 2021 (22 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Ligplaats boot is aanwezig Ligplaats boot
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Baulay voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Baulay en in de nabije omgeving van Baulay gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Haute Saone die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Franche Comte waartoe Haute Saone behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Baulay of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Vesoul, Luxeuil les Bains, Besancon Bourbonne les Bains Passavant la Rochère
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.