Te huur: Haute Saone Baulay

Gite La-Chouette is gelegen tussen de zuidelijke Vogezen en de uitlopers van de Jura en heeft accommodatie voor 5 personen. Huisdieren toegestaan.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.7

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7225) bedraagt € 615 tot € 685 per week voor maximaal 5 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Gite La-Chouette is gelegen tussen de zuidelijke Vogezen en de uitlopers van de Jura en heeft accommodatie voor 5 personen. Huisdieren toegestaan. te huur in Haute Saone (Frankrijk)
la chouette vakantiehuis Haute Saone achterzijde La Chouette overzicht gegane grond authentieke schouw met cuisinaire keuken kamer kamer

Omschrijving van dit huis in de Haute Saone Noord-Oost-Frankrijk:

Toon video Van dit huis is een video gemaakt.


la chouette

Het vakantiehuis La-Chouette, gebouwd in 1802, ligt aan de rand van het dorpje Baulay (ca 300 inw.) en is aan de eisen van de tijd aangepast waarbij de authentieke elementen zoveel mogelijk behouden zijn. Door de dikke muren blijft het in de zomer binnen heerlijk koel. De gite beschikt over ruime parkeermogelijkheid voor meerdere auto's.
De eetkeuken met de originele schouw en houtfornuis is van de moderne gemakken voorzien. De zitkamer heeft een houtkachel en uitzicht op de ruime tuin en landerijen daaromheen. Er zijn (bibliotheek)boeken, spellen, audio, tv en draadloos internet. Op de etage 2 slaapkamers waarvan 1 met toilet (en een bed van 210x180), in de 2e slaapkamer staan 2 zgn twijfelaars. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Een aparte douche/toiletruimte, een zolder met 2 extra bedden en apart een wasmachine-opstelling. In de voormalige varkensstal staan de vrij beschikbare fietsen en kano's en kunnen eventueel zelf meegenomen fietsen veilig gestald worden. De omsloten tuin van 800 mtr2 is ingericht met verschillende terrasjes (zon of schaduw) met comfortabel buiten-meubilair. In de tuin verder picknicktafels, een zgn. wipkip en een barbecue. Vanuit de tuin loop je zo naar de rivier Saône, 200 mtr. Recht tegenover La Chouette staat de voormalige wasplaats waar de vrouwen tot medio de jaren 60 van de vorige eeuw de was deden toen er in de huizen nog geen stromend water beschikbaar was. Aan de buitenkant van deze "lavoir" de drinkbakken voor het vee, tegenwoordig gevuld met een kleurige bloemenweelde

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 7225 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Franche Comte (Het Saônedal):

vakantiehuis Haute Saone

Baulay heeft een boulangerie/epicerie en een klein café. (Loopafstand vanaf La Chouette 300 meter.)
Ca.1km lopen vanuit het vakantiehuis is een kleine marina met leuke eetgelegenheid, binnen en buiten. Het dichtstbijzijnde dorp waar een kleine supermarkt is ligt op 4 km terwijl op nog geen 10 minuten autorijden de grotere plaats Jussey ligt alwaar banken, 3 supermarkten van de grote ketens, pharmacie, restaurants en een weekmarkt. Op 20 kilometer afstand bestaat de mogelijkheid paard te rijden terwijl een groot openlucht-zwemparadijs voor jong en oud op 25 autominuten ligt. Van mei tot oktober is er op de zondagen altijd wel een brocante in een nabij gelegen dorp te vinden.
De provinciehoofdstad Vesoul ligt op 25 km afstand en daar is op donderdagochtend een leuke streekmarkt. Bezoek de karakteristieke stadjes van de Bourgogne-Franche-Comté, de kristalfabriek van La Rochère (de oudste van Frankrijk) en de kastelen van het dal. Ontdek, al rondtrekkend, het Regionaal Natuurpark van de Vogezentoppen, de bergtoppen van de Elzas en de verrassende hoogvlakte van de Duizend Meren (Mille Etangs) maar ook de kuurinstellingen van Luxeuil-les-Bains en de wereld van de mijnen in Ronchamp. Bekijk de citadel van Vauban met de leeuw van Bartholdi in Belfort en de beroemde Kapel Notre-Dame-du-Haut van Le Corbusier in Ronchamp. Proef de wijnen van Champlitte, de slakken van Marnay, de eau-de-vie uit Fougerolles, de cancoillotte en de biscuits van Montbozon. Nabij Montbeliard is het zeer interessante fabrieksmuseum van Peugeot. Wij hebben altijd recente informatie over bezoektijden etc. alsmede wandel- en fietsroutes voor u klaarliggen.

Voor uw oriëntatie: Baulay ligt in de buurt van de plaatsen: Vesoul, Luxeuil les Bains, Besancon, Bourbonne les Bains en Passavant la Rochère. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 23-09-2022

Omdat de tuin geheel afgesloten is kunnen kleine kinderen veilig spelen en honden niet weglopen.
De huurprijs is inclusief het gebruik van water, gas, elektriciteit en stookhout alsmede het gebruik van de fietsen en kano's. Voor meereizende huisdieren (max 2)brengen wij 25 euro per huisdier per week in rekening. De aanbetaling voor een boeking bedraagt 25% van het totaalbedrag, de borg bedraagt 100 euro.Vroegboekkorting 5% indien de boeking 180 dagen voor aankomst- en lastminutekorting 5% indien de boeking 30 dagen binnen aankomstdatum plaatsvindt. (een boeking is definitief als wij de aanbetaling van 25% van het totaalbedrag ontvangen hebben)
Indien u vanuit Nederland of België wilt komen terwijl u niet over eigen vervoer beschikt bestaat de mogelijkheid om per Flixbus te reizen. Deze brengt u tot Langres waarna wij u (maximaal 5 personen) tegen een schappelijke vergoeding op kunnen ophalen. Eenmaal in Baulay zijn er fietsen ter beschikking terwijl een geregelde busdienst naar Vesoul Baulay aandoet.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Ligplaats boot is aanwezig Ligplaats boot
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Baulay Vesoul Luxeuil les Bains Besancon Bourbonne les Bains Passavant la Rochère Haute Saone Franche Comte Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.