Te huur: Corrèze St Chamant

Vrijgelegen ruime vakantiewoning voor 2 personen. Honden zijn welkom.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9343) bedraagt €395 tot € 545 per week voor 2 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Vrijgelegen ruime vakantiewoning voor 2 personen. Honden zijn welkom. te huur in Corrèze (Frankrijk)
Foto 2 vakantiehuis Corrèze Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Corrèze Midden-Frankrijk:

Foto 2

Gezellige vakantiewoning voor 2 personen. Het is typisch Correze huis van natuursteen. Het ligt aan een doodlopend weggetje in een rustig gehuchtje op 8 km afstand van Argentat sur Dordogne.
Het huis heeft een vloeroppervlakte van 75m2. Er is een ruime woon/eetkamer van ca 40m2 met balkenplafond en een cantou (grote open haard) met houtkachel en een open keuken.
Een grote slaapkamer met ruim 2 persoonsbed van 200 x 180cm en 2 latex matrassen. Een klein zijkamertje met een extra bed en een badkamer met douche, toilet en wastafel.
Een zonnig terras en een tuin van 4000m2 met veel privacy en veel bloemen en struiken. Ook een deel bos en een prachtig uitzicht.
Er is een eigen parkeerplaats.
De hond is ook welkom.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Limousin:

vakantiehuis Corrèze

De heuvelchtige omgeving is schitterend mooi. Veel natuurschoon, heel veel bossen, riviertjes, beekjes, kastelen et leuke oude plaatsjes die het bezoeken waard zijn zoals Argentat en Beaulieu sur Dordogne. Ook Collonge la Rouge is erg de moeite waard.
Er zijn meren waar gezwommen kan worden zoals le “Lac de Miel’ in Beynat en le Lac de Croixroux in Aubazine. Voor liefhebbers van echte bergen is er de Cantal op een uurtje rijden.

Voor uw oriëntatie: St Chamant ligt in de buurt van de plaatsen: Argentat sur Dordogne, Beaulieu sur Dordogne, Collonge la Rouge, Tulle en Brive la Gaillarde. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 395 tot € 545 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 07-09-2023

Het bedlinnen is inbegrepen in de prijs. Wel dient men zelf handdoeken mee te nemen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡St Chamant 🏡Argentat sur Dordogne 🏡Beaulieu sur Dordogne 🏡Collonge la Rouge 🏡Tulle 🏡Brive la Gaillarde 🏡Corrèze 🏡Limousin 🏡Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.