Te huur: Nievre Champcoulant Commune de Mhere

Sfeervol vakantiehuis met prachtig uitzicht,vakantiehuizen in de Morvan (Bourgogne) te huur.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 816) bedraagt €575 tot € 675 per week voor maximaal 4 personen.

✅ Van 01-07-2023 tot en met 07-07-2023 geldt een last minute prijs van € 625.
✅ Van 08-07-2023 tot en met 14-07-2023 geldt een last minute prijs van € 625.
✅ Van 15-07-2023 tot en met 21-07-2023 geldt een last minute prijs van € 625.
✅ Van 22-07-2023 tot en met 28-07-2023 geldt een last minute prijs van € 625.

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Sfeervol vakantiehuis met prachtig uitzicht,vakantiehuizen in de Morvan (Bourgogne) te huur. te huur in Nievre (Frankrijk)
violettes vakantiehuis Nievre De houtkachel van Mille Fleurs Beneden ligt Champcoulant <br>Onderweg naar de Chapel du Banquet ligt beneden ons dorp de vide van Mille fleurs <br>In Mille Fleurs is een vide, waardoor de woonkamer extra licht heeft in het origenele oude balkenplafond. Ook verlichten de kantelramen de zolder. Vanuit de zolder een prachtig uitzicht. wilde bloemen in mei entrée mille fleurs Uitzicht Mille Fleurs en Senang Uitzicht bij zonsondergang
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

violettes

Het sfeervol ingerichte huis is gedeelte van een grote,ongeveer 375 jaar oude boerderij van natuursteen met een plafond van dikke houten balken (poutres) en vloeren grotendeels betegeld met antieke originele tommettes. Het heeft een prachtige tuin vol bloemen, enkele fruitbomen en een schitterend uitzicht. Begin vorige eeuw was er in de boerderij gedurende een periode ook nog een smederij en een klompenmakerij gevestigd. Soms vind je bij het tuinieren nog restanten daarvan terug, hoefijzers bijvoorbeeld "Mille Fleurs" is twee derde van een grote boerderij. De boerderij bevind zich in Champcoulant, commune de Mhère, een gehucht met 6 huizen en onze boerderij ligt op een heuvel vanongeveer 420 meter hoogte met een prachtig weids uitzicht, o.a. op het pittoreske kerkje "Notre dame du Morvan, Chapelle du Banquet". De Morvandiau, (bewoners van de Morvan) zeggen dat het uitzicht van de Chapelle du Banquet tot het mooiste van de Morvan behoort.

Huis Mille Fleurs, heeft een sfeervolle keuken, badkamer met douche en dubbele wastafel en toilet. Een slaapkamer met 2-persoons bed,waarnaast een kleine kinderkamer met een Antiek Frans ledikantje en extra kinderbedje. Een zolder met 3 antieke bedden, en een vide naar de woonkamer voor extra licht beneden.Op de begane grond staan in de grote woonkamer 2 éénpersoonsbedden die uitgeschoven kunnen worden, mocht u liever geen trappen lopen. TV met dvd speler en mooie franse films.Tevens een goede philips geluidinstallatie.De keuken is ruim voorzien van kookgerei en mooi servies. Mille Fleurs heeft een cave (wijnkelder).
Box, kinderledikantjes en kinderstoel aanwezig.
Alle ruimtes zien er mooi en verzorgd uit. De tuin, met prachtig uitzicht, is in de zomer vol met "Mille Fleurs" : Duizend bloemen! Prachtige rozen en fijne tuinmeubels. Adembenemende sterrenhemels. Houtkachel aanwezig; en een goede electronisch gestuurde petroleumkachel. Verder zijn in alle vertrekken electrische kacheltjes om de ruimtes even voor te verwarmen. ( niet om aan te laten! )

Als wij zelf aanwezig zijn in Rumah Senang, het andere gedeelte van de boerderij, kunnen we bij aankomst voor u koken.

Uit de kranen komt zuiver bronwater, wat u gebruikt voor drinken, koken, douchen etc. En we hopen dat u ook de tuin zo nodig met het bronwater wilt besproeien, heel fijn als u onze plantjes in de tuin water geeft en vooral de bakken!

Gastenboek met bezienswaardigheden in de omtrek, goede restaurants en adressen waar je lekkere wijn kan kopen direct van de boeren is ook hier aanwezig evenals boeken en gezelschapsspelen.
Huurprijs:  Juli en augustus €. 650-- per week. mei, juni, sept, okt kerst/oud en nieuw :600/550 euro per week.overige maanden 500,-- per week. bij meer dan 4 personen rekenen wij 50 euro p.p. meer. Lakens en handdoeken 15 euro p.p.   GRATIS WIFI. WACHTWOORD Bagus123

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Morvan):

vakantiehuis Nievre

Boodschappen kunnen worden gedaan in Lormes, op 15 km afstand bij de B1 supermarché, of in Corbigny, op ongeveer 20km afstand met een grote Atac supermarkt en een Aldi. Een bakker met verse baquettes en croissants komt 2 keer per week woensdag- en vrijdagmiddag ongeveer 15.00 uur, een kruidenierswagen komt iedere donderdagmiddag om ongeveer 15.00 uur. Markt: donderdag ochtend Lormes, Vrijdagochtend Corbigny Zaterdagochtend Gacogne weg naar Vauclaix op een boerderij links vanaf 9.00 tot 12.00, biologisch.

Gezondheid: In Lormes is een heel goede huisarts met daarnaast een apotheek. In geval van plotselinge ernstige ziektes/ongelukken wordt u vaak per helicopter naar een groot ziekenhuis, voorzien van alle specialismen in Nevers vervoerd. Dit is namelijk met de auto 2 uur rijden. noodnummer in frankrijk 18.

Toeristische informatie: Vogelaars, paardrijders, fietsers en wandelaars komen in de Morvan ruimschoots aan hun trekken. Door het VVV-kantoor van Lormes zijn veel wandelroutes uitgestippeld in de directe omgeving van het huis.(wandelkaart in ons huis aanwezig, prachtig om te wandelen. In de winter zijn er uitstekende langlaufmogelijkheden op 45 minuten rijden vanaf het huis: Le Haut Folin (900 m. hoog). Ook een manege is vlakbij.

De volgende vogels zijn vanuit het huis gesignaleerd: Hop, buizerd, toren-, boom-, en slechtvalk, zwarte wouw, kiekendief, havik, spotvogel, tjiftjaf, koekoek, groene en bonte specht, sijs, putter, goudvink, steen-, veld-, en kerkuil. Bij het Lac de Pannecièré: ijsvogel en oeverzwaluwen.

Op 8 km afstand ligt het grootste en rustigste meer van de Morvan, het Lac de Pannecière, 7,5 km lang en 2,5 km breed met allemaal kleine strandjes. Het ligt middenin de beboste heuvels en er komen veel hengelaars, die op snoek, baars en forellen vissen. Ook is het meer erg in trek bij zeilers en kanovaarders. Vanaf de weg over de top van de dam heb je een schitterend uitzicht over het meer.

Voor bezienswaardigheden en uitgaan in de buurt liggen de volgende leuke plaatsen op 30 minuten tot 1 uur en een kwartier rijden afstand: Vezelay, Avallon, Beaune, Autun, Dijon en Nevers. En op tweeënhalf uur rijden van Parijs en Lyon.

Voor uw oriëntatie: Champcoulant Commune de Mhere ligt in de buurt van de plaatsen: Vezelay, Avallon, Autun, Nevers en Lormes. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 575 tot € 675 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

🛈 Extra huur + prijs informatie
❤️ Opslaan in Favorieten

Datum laatste update: 05-06-2023

Bespreken / nadere informatie bij :Irene van den Hoven van Genderen  Reageer via email Als u binnen 2 dagen geen reactie per e-mail heeft, dan graag telefonisch contact opnemen, liefst whats app. 
Tel.: (0031) (0)24 - 8454106 mobiel: 06 - 20 43 13 02 whats app.
of als wij zelf in Frankrijk zijn: 00-33386227992. in Frankrijk WIFI aanwezig!

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Champcoulant Commune de Mhere 🏡Vezelay 🏡Avallon 🏡Autun 🏡Nevers 🏡Lormes 🏡Nievre 🏡Bourgogne 🏡Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.

slaapzolder mille fleurs" data-width="900" data-height="1600" title="het \"lente bed\" :
slaapzolder mille fleurs">