Te huur: Gers Labarrere

Verbouwde gite, geheel rolstoeltoe- en doorgankelijk, 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer, luxe keuken en medegebruik van het grote zwembad 12 x 5 m.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6663) bedraagt € 475 tot € 850 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Verbouwde gite, geheel rolstoeltoe- en doorgankelijk, 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer, luxe keuken en medegebruik van het grote zwembad 12 x 5 m. te huur in Gers (Frankrijk)
voorkant vrijst. gite Armagnac vakantiehuis Gers  6 7 19 20

Omschrijving van dit huis in de Gers Zuid-Frankrijk:

voorkant vrijst. gite Armagnac De vrijstaande gite "Armagnac" is geschikt voor 4 personen (+ evt. een baby).
Het is gelegen op een groot terrein met een aangelegde park tuin. U heeft hier alle rust en privacy. U heeft het medegebruik van het grote zwembad van 5 x 12 meter met betegeld ruim terras.
Het zwembad deelt u met de gasten van het nabijgelegen vakantiehuis Aux Carosses (Koetshuis) en eigenaren van het Domaine.
Op het Domaine "Garbe" woont een Nederlands echtpaar in een zgn. Maison de Maitre. Zij respecteren uw privacy en waarborgen de rust, maar indien nodig kunt u uiteraard een beroep op ze doen. 
De twee vakantiehuizen Armagnac en Aux Carosses kunnen dus ook aan 2 families/stellen verhuurd worden voor in totaal 8-10 personen.

Bijzonder: van beide huizen zijn alleen de buitenmuren blijven staan en van binnen is alles dus geheel nieuw opgebouwd en opgeleverd in 2013! Bovendien: ruime drempelloze badkamer (dus evt. geschikt voor mindervalide vakantiegangers), ruime woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, gezellige keuken met div. apparatuur, internet, meerdere terrassen, rust, privacy, comfort.

Beide gîtes zijn in de prachtige tuin met eeuwen oude bomen en rijke vegetatie gelegen. In de buurt van de fruitbomen is een fraai groot zwembad aangelegd wat afgesloten wordt met een roldek. Rondom is een groot terras met ligstoelen en parasols: een plaatje!

Net zoals bij de gîtes, is ook het zwembad toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn. Het zwembad heeft dan ook een grote brede trap waardoor je makkelijk in en uit het water kunt komen en er is een leuning.  

Indeling gite ARMAGNAC:
L-vormige woonkamer met eethoek en 4 stoelen, 2-zitsbank met 2 losse stoelen, schitterend uitzicht over de parktuin; woonkamer heeft twee grote openslaande deurpartijen, waarvan 1 naar het terras; moderne witte L-vormige keuken met alle apparatuur zoals een vaatwasser, oven/grill, magnetron, keramische kookplaat; vitrinekast met voldoende servies en glaswerk; slaapkamer met 2-persoonsbed van 1.60 x 200 met elektrisch verstelbaar hoofdeind; bedden kunnen ook uitelkaar gezet worden tot 2x 1 persoonsbed;
2e slaapkamer met bed van 160 x 200 cm, boxspring, ruime badkamer.
De woning heeft boven de terrassen met openslaande deuren zonneschermen.

Gasten die hier afgelopen jaren verbleven waren lovend over de accommodatie en de gastvrijheid en komen vaak terug!
 

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 6663 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Gers Sud Ouest):

vakantiehuis GersOok al wordt er in de Gers niet uitsluitend tarwe geproduceerd, maar deelt de tarwe ook de grond met zonnebloemen en wijnranken, de naam geeft het rustieke gevoel goed weer. Als je aan een Fransman zou vragen of hij de Gers zou kunnen omschrijven, zou hij waarschijnlijk antwoorden dat het vooral een hele rustige, kalme streek is, waar alles wat ondernomen wordt ook ''morgen'' gedaan kan worden. Hoewel de Fransen uit de Gers overal de tijd voor nemen, lukt het ze aardig goed om veel feesten en andere activiteiten te organiseren.

La joie de vivre, lekker en goed lokaal eten, gezellig in de zon zitten met een glas wijn en praatjes maken worden zeker niet uitgesteld. De Gers is niet de bekendste en drukst bezochte streek in Frankrijk, bekend van de landbouw, wijn en de eenden.
Kortom de Gers staat voor frisse lucht, goed eten, lekkere wijn, zon en rust.

De Gers is een rustgevende en kalme streek, maar behalve in de zon zitten, een duik nemen in het zwembad en het landschap bewonderen kun je er ook veel andere dingen ondernemen, vooral in de zomer. Gedurende de zomer is er bijvoorbeeld een gevarieerd aanbod aan markten, die zich bijvoorbeeld op lokale producten focussen.

Een favoriete markt is die van het dorpje Sos. Deze markt is een combinatie tussen een markt waar ze uitsluitend lokaal geproduceerde etenswaren verkopen en een traditioneel Zuid-Frans feest. Wat ze verkopen varieert van gemengde salades met foie gras, verse appelsap, fruit desserts tot zelfgemaakte friet. Vlees wordt vers afgesneden en bereid waar men bij staat. De markt vindt op de woensdagavond plaats, alle kraampjes zijn rondom lange eettafels opgezet waar je in de avondzon van je zelf samengestelde maaltijd kunt genieten. 
 
Wandel- en fiets tochten:
De Gers heeft tientallen jaren al pelgrims ontvangen en houdt deze traditie in leven. De paden die naar Santiago de Compostela leiden worden nog steeds gebruikt en goed onderhouden. De lokale bevolking maakt ook gebruik van deze wandelroutes. Deze routes worden tevens ook gebruikt als mountainbike routes. Als je een wandeltocht wil maken in de Gers is het goed om te weten dat er drie hoofdpaden zijn, de historische pelgrims route, en twee andere die minder historische waarde hebben.
Voor meer informatie over wandelen en fietsen in de Gers neem ook een kijkje op www.randonnee.tourisme-gers.com.
Romeinen hebben zich op grote schaal gevestigd in de Gers, waardoor u nu musea en oude opgravingen kunnen bezichtigen.
Op maar 5 kilometer afstand van de gîte, kun je een oude romeinse-gallische villa bezichtigen, de 'villa gallo-romaine', waar in de zomer ook historische evenementen in scène gezet worden.
Op 15 kilometer afstand, in het stadje Eauze, bevind zich een museum waarin Romeinse voorwerpen worden tentoongesteld, maar ook objecten vanuit de middeleeuwen en het stenen tijdperk. In dezelfde stad wordt in de zomer ook een Romeins feest gegeven, waarbij Romeinen een strijdwagen race houden; dit alles natuurlijk gecombineerd met uitbundige maaltijden en wijn.

De niet gespecialiseerde markten vinden 1 keer per week in elke kleine stad en iets grotere dorpen plaats. Op deze markten zul je niet alleen etenswaren vinden, maar ook kleding, cd's, boeken sieraden en andere producten. De markt in Frankrijk is alleen niet de plek om je boodschappen goedkoop te halen, de markt in deze streek is vooral bedoeld voor de betere kwaliteit groeten en fruit. Alles uit eigen streek.

Fascinerende oude stadjes en dorpjes:
De Gers telt er veel. De meest indrukwekkende stadjes die in de buurt liggen zijn misschien wel de vestigingsstadjes en dorpjes zoals het dorpje Larressingle. Hier bevindt zich een museum, winkeltjes die middeleeuwse producten verkopen, kunst exposities van locale kunstenaars en een terrein waar bezoekers de middeleeuwen, inclusief de strijd, kunnen beleven.
De Gite ligt op 5 kilometer afstand van het mooie dorpje Montréal du Gers, waar ook Romeinse opgravingen te bezichtigen zijn. Om meer mooie dorpjes uit de Gers te bekijken, kijk dan op www.les-plus-beaux-villages-de-france.org
Bijzonder: deze gite is ook goed toegankelijk voor de mindervalide medemens.

Voor uw oriëntatie: Labarrere ligt in de buurt van de plaatsen: Montreal du Gers, Fources, Eauze, Sos en Agen.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 19-08-2021

In de huur is inbegrepen: de eindschoonmaak en alle bad/bed/keukengoed!
Borg: € 150: contant te betalen bij aankomst en die ontvangt u contant retour bij vertrek indien alles in orde is bevonden of worden evt. onkosten verrekend.
Kinderbed en -stoel gratis evenals WIFI internet.
Een hond is niet toegestaan.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

INFORMATIE VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS
De eigenaar van dit vakantiehuis heeft aangegeven dat dit huis rolstoeltoegankelijk is. De mobiliteitsproblemen kunnen echter van persoon tot persoon aanzienlijk verschillen. Wij adviseren u altijd, voordat u gaat reserveren, met de eigenaar/verhuurder contact op te nemen en aan hem/haar te vragen of de aanwezige voorzieningen voor u voldoende zijn.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Labarrere Montreal du Gers Fources Eauze Sos Agen Gers Midi Pyrénées Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.