Te huur: Nievre Arleuf

Vakantiehuis in oude school in de Morvan voor 2-7 personen

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3571) bedraagt € 450 tot € 775 per week voor maximaal 7 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantiehuis in oude school in de Morvan voor 2-7 personen te huur in Nievre (Frankrijk)
 vakantiehuis Nievre met grote tuin woonkeuken kijkje vanuit de keuken ruime huiskamer twee houtkachels en een cv

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 15 oktober 2022 ⇔ € 525
 • 22 oktober 2022 ⇔ € 525


Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

Onze voormalige school ligt helemaal vrij op 6000m2 eigen grond, aan de rand van een klein gehuchtje, midden in de heuvels van het natuurgebied de Morvan. Het uitzicht is adembenemend? Naast het oude klaslokaal bevat het pand de voormalige lerarenwoning, deze wordt door ons verhuurd. De begane grond bestaat uit: hal, ruime woonkamer, grote eetkeuken met afwasmachine, toilet en badkamer met bad. Nederlandse tv en radio, WIFI, boeken en spelletjes zijn aanwezig, een cd-speler hebben we ook, u kunt dus uw eigen cd-tjes meenemen? Op de bovenverdieping vindt u 3 slaapkamers met in totaal 7 slaapplaatsen, ook een toilet en een badkamer met douche. Voordeel van dit huis is het feit, dat er zich zowel boven als beneden een toilet en badkamer bevindt. De grote tuin voor het gebouw is geheel gereserveerd voor de gasten: privacy gegarandeerd! In de tuin staat een zwembad van 4 meter.
Kijkt u ook even op onze site: www.ancienne-ecole.nl
 

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 3571 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Morvan):

vakantiehuis Nievre

Vanuit ons vakantiehuis kunt u korte en lange wandeltochten maken in alle windrichtingen? Geen auto nodig, vanuit de voordeur kunt u lopen? Houdt u van rust en natuur dan zit u hier goed? Het is bij ons nog echt stil? Ook mountainbiken is pittig, maar goed te doen. Wilt u wat vlakker fietsen, dan zijn de tochten langs de Bourgondische kanaaltjes aan te bevelen. Het Canal de Nivernais bijv. ligt op 20 autominuten afstand. Het grote stuwmeer Lac de Panneciere ligt op 15 autominuten, ook een prachtig gebied. U kunt hier zwemmen en watersporten. In de omgeving zijn leuke stadjes te vinden, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, bijv. Autun, Clamecy, Vezelay en Avallon. Chateau-Chinon is de dichtstbijzijnde "stad", op 10 minuten met de auto. Hier bevinden zich winkels, grote zelfbedieningszaken en leuke musea (bijv. over hun oude burgemeester Mitterrand). Ook het bekende museum Bibracte over de Keltische beschaving ligt vlakbij. In Autun is een golfbaan.

Voor uw oriëntatie: Arleuf ligt in de buurt van de plaatsen: Chateau Chinon, Autun, Corbigny, Vezelay en Nevers. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 22-09-2022

Het huis is in principe te huur van zaterdag tot zaterdag. Andere tijden zijn na overleg mogelijk. Het huis is geschikt voor kleine kinderen, huisdieren zijn welkom na overleg. Wilt u na de reis in een schoon opgemaakt bed stappen, dan kunt u bij ons bedlinnen huren voor 9 euro pp.per week. Huurprijs is exclusief eindschoonmaak van 60 euro. Borgsom bedraagt € 150, die u binnen 2 weken na uw vertrek terugkrijgt. Wanneer de centrale verwarming aan moet, betaalt u een bedrag van €10 per dag. De huurprijs is gebaseerd op een verblijf met 2 personen. Voor de extra gasten betaalt u een toeslag van € 25 pp. per dag (tenzij dat kinderen binnen 1 familie zijn). U kunt ons bereiken per telefoon: 0033-(0)386788456 of 0033-641130050. Per e-mail: brenots.ecole@gmail.com. Ook via onze eigen web-site is contact mogelijk: www.ancienne-ecole.nl

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Arleuf Chateau Chinon Autun Corbigny Vezelay Nevers Nievre Bourgogne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.