Logo vakantiehuis frankrijk
Doe uw voordeel met het laatste nieuws over Vakantiehuis Frankrijk

Nieuwsberichten + Trends op Vakantiehuis Frankrijk

Welkom op de spiksplinternieuwe nieuwspagina van Vakantiehuis Frankrijk. Dé website voor Nederlanders en Belgen voor de huur of koop van een (vakantie)huis in Frankrijk. Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en trends? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

De nieuwsberichten en marktinzichten worden verzameld door onze redactie. Heeft u belangrijk nieuws dat interessant is voor de bezoekers aan Vakantiehuis Frankrijk dan kunt u dit aanmelden via ons algemene contactformulier

Vakantiehuis Frankrijk start met reviews van de vakantiehuizen

Na 20 jaar weten de meeste trouwe huurders wel hoe betrouwbaar, mooi en goed de vakantiehuizen op Vakantiehuis Frankrijk zijn maar speciaal voor de nieuwe huurders zijn we gestart met het mogelijk maken van het plaatsen van beoordelingen / recensies reviews. Het gemiddelde cijfer van de beoordeelde vakantiehuizen ligt thans boven de 9.
Geplaatst op 20 september 2020

Code Oranje voor grote delen van Frankrijk

Het aantal departementen met code Oranje is uitgebreid. Voornamelijk de zuidelijke departementen zijn getroffen maar ook Corsica en alles in en rondom de steden Parijs, Bordeaux, Lyon, Lille, Dijon, Montpellier, Marseille, Toulouse, Orleans en Rouen. U wordt doorgeschakeld naar de informatie pagina van de Nederlandse Overheid voor een compleet overzicht.
Bijgewerkt op 22 september 2020
Een video maken voor uw vakantiehuis om te verhuren tutorial

Uw eerste video voor uw vakantiehuis maken

Een leuke korte video van uw vakantiehuis maken is moeilijker dan u denkt. Wij laten u de belangrijkste stappen zien.
Geplaatst op 7 september 2020

Groepsaccommodatie vroeg boeken

Je moet er tegenwoordig vroeg bijzijn voor een unieke bruiloft, familiefeest, bedrijfsuitje, training, workshop en dergelijke als het voor een groep is van 10 of meer personen. We hebben een speciale pagina gemaakt met huizen die gezamenlijk kunnen worden gehuurd of grote huizen/kastelen afzonderlijk.
Geplaatst op 26 augustus 2020

Vakantietip 2020 / 2021 Dordogne of Corrèze

De Dordogne is vrij bekend onder de Nederlanders en Belgen. De Corrèze is minder bekend maar minstens net zo mooi en de rivier de Dordogne loopt door het departement Corrèze. U moet eigenlijk beide departementen gezien hebben. Laat u inspireren op deze special over de Dordogne en de Corrèze
Geplaatst op 25 augustus 2020

Vakantiehuizen gaan als warme broodjes over de toonbank

Door de lage rentestand en het toenemende vertrouwen in de goede afloop van de Corona-crisis en het herstel van de economie zien wij heel veel huizen verkocht worden aan 50-plussers die een huis kopen voor de familie of er zelf in gaan wonen. Kijk gerust of er ook voor u ook iets leuks tussen zit!
Geplaatst op 24 augustus 2020

De Provence in beeld gebracht voor diegene die nog nooit in de Provence is geweest

Als je niet in de Provence bent geweest dan ben je nooit in Frankrijk geweest. In deze reportage ziet u de Provence op z'n mooist. Bekijk zeker ook het fotoalbum. Wilt u een vakantiehuis in de Provence huren?
Geplaatst op 23 augustus 2020

Last minute Frankrijk in trek bij dalende temperaturen in Nederland en België

Ze voorspellen herfstachtig weer in de komende weken en dat merken wij bij de last minute boekingen. Er zijn daarom hele leuke aanbiedingen te vinden met hoge last minute korting.
Geplaatst op 22 augustus 2020
Vakantiehuis Frankrijk krijgt hele goede beoordeling van de bezoekers.

Welk cijfer geven de bezoekers vakantiehuis-frankrijk.nl?

Wij zijn heel blij met een tussenstand van ruim 4 uit 5. Op een schaal van 10 zitten we bijna op een rapportcijfer 9. We zijn dus dik en dik tevreden maar we gaan zeker niet lekker achterover leunen.
Bekijk de resultaten en geef uw oordeel.
Geplaatst op 21 augustus 2020

Vakantiehuis annuleren? Misschien vanwege Corona?

Wanneer u met eigen vervoer gaat en een vakantiehuisje huurt gaat het net even iets anders dan bij een zogenaamde pakketreis waarbij je een voucher kan krijgen. Maak zo nodig een afspraak met de verhuurder over annulering door Corona of sluit een goede annuleringsverzekering af!
Geplaatst op 15 augustus 2020

De 25 meest populaire departementen van Frankrijk

Frankrijk bestaat uit circa 100 departementen. Een aantal zal u zeker kennen maar van een aantal departementen u wellicht nog nooit gehoord. We hebben een top 25 samengesteld gebaseerd op het zoek- en boek gedrag op de website van Vakantiehuis Frankrijk.
Geplaatst op 16 augustus 2020
Milieu zone

Milieu vignet informatie en bestellen

Wil je in Frankrijk de (tol)weg op in en om een grote stad dan moet je een milieu vignet achter de voorruit hebben. Heb je deze niet dan ligt er als je thuis komt een boete op de deurmat.
Geplaatst op 8 juli 2019