Logo vakantiehuis frankrijk
Nievre Frankrijk

Te huur: Nievre Moux en Morvan

Marrakech: de warme geuren en kleuren van de Marokkaanse hoofdstad in het hart van gastronomisch Bourgondië!

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6458) bedraagt €  650 per week voor 2 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 49 foto's.

Vakantiehuis: Marrakech: de warme geuren en kleuren van de Marokkaanse hoofdstad in het hart van gastronomisch Bourgondië! te huur in Nievre (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (9 weken vrij) Kalender 2021 (51 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Nievre Oost-Frankrijk:

 Marrakech is één van de drie sfeervolle vakantiewoningen op het bescheiden landgoed Bellevue. De gîte is gebouwd in het oudste en mooiste deel van de voormalige herenboerderij op het landgoed (3 ha.) en is geschikt voor twee volwassenen.
De naam Marrakech is geïnspireerd op de antieke, kleurrijke tegelvloer in de ruime huiskamer, waar een grote houtkachel Jøtul staat om op kille dagen - als de CV nog niet brandt of gewoon voor de gezelligheid - alles en iedereen te verwarmen. Een flinke, goed verlichte eettafel aan het raam biedt uitzicht over de heuvels van de Morvan, terwijl een luie bank uitnodigt om een goed boek te lezen.
In de tussenkamer van Marrakech is een ruime eetkeuken ingericht, met een design gasfornuis (inclusief bordenwarmer en stoomoven), een keukeneiland, een afwasmachine en natuurlijk een chique koelkast voor de koude witte wijn.
Vanuit de woonkeuken loopt een kleine eiken trap omhoog naar de intieme slaap- annex badkamer, met uitzicht op het zuiden. Er staat een stijlvol tweepersoonsbed (160 cm) in het hart daarvan, terwijl een openslaande deur op het westen toegang geeft tot de antieke cour met een traditionele, overkapte wasplaats.
Naast deze buitendeur bevinden zich een inlooptoilet en -douche, geheel uitgevoerd in zink. De wc is eventueel middels een zwaar Marokkaans gordijn te scheiden van de slaapkamer. Dit in verband met de privacy. De stortdouche is een weldaad, net als het zijdezachte badlinnen, dat uiteraard klaarligt voor elke gast.
Het erf voor het huis meet ongeveer 200 vierkante meter, terwijl de cour bij de wasplaats, deels overschaduwd door een walnotenboom, zo'n 30 vierkante meter beslaat. Een gietijzeren sierhek geeft vanaf die binnenplaats toegang tot de enorme moestuin waar, in overleg met de overige gasten op het landgoed, eveneens gebruik van gemaakt kan worden.
Aan de oostzijde van Marrakech bevindt zich de grote centrale keuken van Bellevue annex onze bistro Moux-sur-Mer en dan Maison Bellevue. Voor de goede orde is het van belang te beseffen dat het erf van die vakantiewoning op een natuurlijke wijze overgaat in het erf van Marrakech, ook al is de afstand tussen beide zitjes zo'n twintig meter en zijn er legio hoekjes en weiden om in volstrekte afzondering te genieten van de vakantie.
Net zoals de gasten van Maison Bellevue en van Maison Perdue, zullen de huurders van Marrakech op de zaterdag van aankomst worden getrakteerd op een welkomsthapje en - drankje, geserveerd in de tuin of de centrale keuken. Zo hoeft niemand meteen de eerste avond te kokkerellen en heeft iedereen de kans elkaar wat beter te leren kennen. We hopen dat het ervan komt!!!
Met Frank-rijke groet, Elly en Jurriaan
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Morvan):

 Bellevue, een buurtschap van het dorpje Moux-en-Morvan, ligt in het glooiende hart van de Bourgogne: de Morvan. Dit is een zogeheten regionaal natuurpark, waar de voornaamste activiteiten bosbouw, toerisme en het houden van charolaiskoeien behelzen. Het is dus een zeer rustige streek, waar loof- en dennenbossen, groene weiden en stille dorpen en stadjes elkaar afwisselen.
Op 5 km afstand van het landgoed Bellevue (tien minuten slechts met de auto) ligt het lieflijke Lac des Settons, een prachtig kunstmatig meer met rondom strandjes en restaurantjes. Het is de belangrijkste toeristische attractie van de Morvan, vooral ook dank zij de indrukwekkende dam van het kilometers grote binnenmeer.
Toeristisch interessant zijn ook de archeologische opgravingen van de Gallisch/Romeinse stad Bibracte (driekwartier met de auto), alsmede het moderne museum Alésia (een uurtje), dat de historie verbeeldt van de beslissende slag tussen Caesar en de Gallische leider Vercingetorix uit Asterix en Obelix, kort voor het begin van onze jaartelling.
Dijon (vijf kwartier) en Beaune (uurtje) vormen de mooiste steden nabij, Avallon en Vezelay (op driekwartier respectievelijk een uur afstand) zijn historisch buitengewoon belangrijk en Autun (30 minuten), ooit gesticht door de Romeinse keizer Augustus, is intiem en biedt gezellige winkeltjes en eethuisjes.
Uiteraard is er in de directe omgeving volop gelegenheid om te zwemmen, paard te rijden (met of zonder begeleiding in het bos), te golfen, quads te huren, te fietsen (ATB) en vooral ook te wandelen. Ons huis ligt aan een grande randonnee op de weg naar Santiago de Compostella.
Ons dorp Moux zelf tenslotte, beschikt gelukkig nog over een warme bakker, een gezellige buurtsuper (wel even zeggen dat je bij ons logeert, want dan word je als oude vrienden bejegend), een chic restaurant en een gezellig eetcafé, waar je op warme dagen kunt neerstrijken voor een apéro op het terras.
Kortom, kom vooral naar de mooie Morvan en bezoek Marrakech...

Voor uw oriëntatie: Moux en Morvan ligt in de buurt van de plaatsen: Autun, Saulieu, Dijon, Beaune en Vezelay.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
 Datum laatste update: 12-06-2020

Op Bellevue verwennen we onze gasten graag. Dat betekent dat genoemd welkomstmaaltje, inclusief wijn of anderszins, bij de huurprijs van Marrakech is inbegrepen. Net als alle bed-, bad- en keukenlinnen, elektra, stookhout én de schoonmaak achteraf. Wel verwachten we dat onze gasten voor het vertrek zelf een kleine schoonmaak houden (toilet en douche schoon, vuilniszakken opgeruimd en fornuis netjes).
Om het overzichtelijk te houden, geldt voor Marrakech een vaste prijs voor alle seizoenen: 650 euro per week all in (met uitzondering van de toeristenbelasting van 80 cent per persoon per dag). Een borgsom betalen hoeft niet; we vertrouwen erop dat onze gasten eventuele schade door ongelukjes zonder morren vergoeden.
Marrakech huren in combinatie met onze andere drie vakantiehuizen kan uiteraard ook, waarbij ruimte ontstaat voor drie gezinnen (max. 11 personen). Ideaal voor een familiereünie of een vakantie met goede vrienden! Zie voor meer informatie hierover onze eigen website: www.amsionbellevue.com.
Ofschoon deze website over een huurkalender beschikt, is het alleen mogelijk per mail of telefoon te reserveren. Dit om teleurstellingen door dubbele boekingen te voorkomen. Het mailadres en de daartoe bestemde telefoonnummers zijn elders op deze pagina te vinden.
En dan nog iets: huisdieren zijn (altijd in overleg) toegestaan, mits zij niet agressief zijn naar onze eigen hond, onze pony's en de kippen, noch naar eventuele huisdieren van de overige gasten.
Tot slot: Marrakech is natuurlijk voorzien van wifi...

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risks dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (9 weken vrij) Kalender 2021 (51 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Moux en Morvan voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Moux en Morvan en in de nabije omgeving van Moux en Morvan gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Nievre die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Nievre behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Moux en Morvan of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Autun, Saulieu, Dijon Beaune Vezelay
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.