Vakantiehuizen in Frankrijk te huur in alle delen van Frankrijk

Filter voor het selecteren van de vakantiehuizen

Hier vindt u uw particuliere vakantiehuis die in Frankrijk te huur wordt aangeboden.
Wanneer u klaar bent met het filter, klik dan onderaan de pagina op de rode knop met zoekresultaten en u kunt de vakantiehuizen bekijken via de landkaart van Frankrijk of een lijst met extra informatie van ieder vakantiehuis die u kunt huren. Zoekt u speciale soorten vakantiewoningen dan kunt u de volgende links gebruiken: Appartementen, Villa's, Kastelen, Boerderijen, B&B Chambres d'hotes, Chalets, Gites, Bungalows, Vakantieparken, Landhuizen, Huisjes op camping

Wanneer, hoe lang en met wie?

De dag van aankomst en vertrek is vaak op zaterdag, maar er zijn veel flexibele mogelijkheden voor andere wisseldagen en huurperioden. Het aantal personen is inclusief kinderen. U kijgt alleen maar de vakantiewoningen te zien die volgens de kalender nog voor verhuur beschikbaar zijn.
Heeft u geen voorkeur voor een bepaalde week dan adviseren wij u ons andere filter te gebruiken waarmee u per maand de beschikbaarheid kunt controleren.Aantal overnachtingen:
Aantal nachten: 7

-
+

Waar wilt u heen? Maak uw a.u.b. uw locatie keuze:

Weet u geen naam van een Franse regio of departement dan adviseren wij u een keuze te maken met behulp van de landkaart van Frankrijk of maak hieronder een globale keuze. U kunt geen meerdere locatie keuzes met elkaar combineren! Toon landkaart Frankrijk


binnen straal van 75 km.


Filter voor diverse onderwerpen:

Wilt u hieronder uitsluitend aangeven / aanvinken wat u tijdens uw vakantie voor u absoluut noodzakelijk vindt? Ieder aangevinkt vakje kan het aantal geselecteerde vakantiehuizen aanzienlijk verminderen. De maximale huurprijs is indicatief en is onder andere afhankelijk van kortingen of toeslagen maar ook de huurperiode en wisseldagen.
Gebruik de horizontale schuif om de huursom aan te passen.-
+

-
+
Bent u klaar met de invoer van het filter en benieuwd naar de vakantiehuizen? Click dan op de groene Activeer Button of de Rode Button met de zoekresultaten.
Activeer filter
Voor mensen die lastig ter been zijn een slaapkamer op de begane grond.


Activeer filter