Overzicht sterren ★★★★★

Recensies en beoordelingen Vakantiehuis-Frankrijk.nl

Terug naar de vorige pagina

Welkom op onze pagina waar u sinds kort kunt zien welk cijfer onze bezoekers, huurders en verhuurders, kopers en verkopers ons geven. U kunt straks ook zelf aangeven in welke mate u tevreden bent. Heeft u opmerkingen of suggesties dan nodigen wij u graag uit om deze aan de enquête toe te voegen. Onze bezoekers kunnen slechts eenmalig hun stem uitbrengen. Deelnemers die geen waardering hebben gegeven worden uiteraard in de eindbeoordeling niet meegeteld.

Heeft u een vakantiehuis gehuurd en wilt u een review over een vakantiehuis schrijven dan kunt u naar het betreffende vakantiehuis op onze website op zoek gaan en aldaar het formulier voor de review invullen. De gemiddelde score van alle reviews van de vakantiehuizen is hoger dan 9. De vakantiehuizen worden door de huurders enorm goed beoordeeld.

Uit 639 respondenten is de gemiddelde waardering 4.55 sterren. Dit komt overeen met een rapportcijfer 9.1.

Met een rapportcijfer van afgerond een negen zijn wij natuurlijk bijzonder tevreden en wij zijn er ook trots op wat wij de de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd. Zowel de huurders als de verhuurders zijn bijzonder tevreden over onze website en onze werkzaamheden.

Toelichting/suggesties door bezoekers:

Hieronder ziet u een mix van opmerkingen en suggesties uit de vele reviews die wij ontvangen hebben.

  • Alles verloopt perfect , wijzigingen worden direct aangepast tevreden (27-11-2022)
  • Duidelijke site, prima huizenen direct contact met de verhuurder (03-11-2022)
  • Uitstekend platform met snelle en correcte antwoorden op gestelde vragen aan de verhuurder. De controle daarop door de Moderator is ook gewaardeerd en vertrouwenwekkend. Hij/zij spant zich in om het contact persoonlijk te houden en de kwaliteit te waarborgen. (31-10-2022)
  • Betere vermelding om te zien of je een langere periode achter elkaar kan boeken. dus voordat ik op woning klik. ANTWOORD REDACTIE: We gaan bij de volgende update het zoekformulier uitbreiden met een extra optie: langdurige verhuur. Overigens kan u in de zoekbalk al huizen vinden die u mogelijk langer kunt huren door er bijvoorbeeld -Lange tijd huren- in te voeren. (30-10-2022)
  • We hebben een heerlijke week genoten van villa mortaise! Een hartelijk welkom van de beheerder, genoten van de tuin en zwembad. Lekker gegeten in la bistro , gefietst ,gewandeld en de omliggende steden bezocht. Kortom een aanrader!!! (19-09-2022)
  • Duidelijk, snel, en overzichtelijk ik werk er al jaren mee en adviseer iedereen die naar Frankrijk gaat deze site te bezoeken (18-09-2022)
  • overzichtelijk en goede communicatie (07-09-2022)
  • Fijne site met enorm veel keuze. Topvakantie gehad, wk 32 2022 in vakantiehuis 9594! (29-08-2022)
  • Fijn dat via deze site zoveel mooie huizen te vinden/huren zijn! (26-08-2022)
  • Fantastisch, wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij huis onder 9508. Top verhuurder en conciërge op een top locatie in een top appartement (18-08-2022)
  • helder en overzichtelijk (16-08-2022)
  • Erg prettige website met enorme keuze aan vakantie verblijven. (08-08-2022)
  • Duidelijke website, nu 2 x een huis gehuurd via vakantiehuis-frankrijk.nl en beide keren zeer tevreden ! (01-08-2022)
  • Meerder keren een prachtige villa in Goudargues geboekt. (21-07-2022)
  • Duidelijke beschrijving en goede duidelijke foto’s (02-07-2022)
  • Helder, efficient met prachtige locaties. (29-05-2022)
  • Zou graag zien dat de kalender anders georganiseerd is. Nu alleen per week te blokkeren, terwijl ik ook weekeindes verhuur of afwijkende periodes in het laagseizoen. Verder tevreden!! (18-05-2022)
  • Krijg alleen de begin foto nog niet zoals het moet… (15-05-2022)
  • Fijne website! (23-04-2022)
  • Fraai, betrouwbaar (21-04-2022)
  • geweldig en handig platform! (21-02-2022)
  • Prima organisatie en service (20-02-2022)
  • geen poespas of fancy gezever, maar heldere en eerlijke informatie. (14-01-2022)
  • Erg overzichtelijk (12-01-2022)
  • duidelijke site, vriendelijke benadering (31-12-2021)
  • Graag een ander kalendersysteem invoeren zodat ook aangegeven kan worden welke dagen van een week vrij of bezet zijn. ANTWOORD REDACTIE: Aan het eind van 2021 komt de nieuwe kalender in gebruik met flexibele wisseldagen en mutaties per dag. (19-10-2021)
  • Zeer mooi en overzichtelijk (08-09-2021)
  • Goede reacties, prima communicatie, vriendelijk; kortom, aan te bevelen! (26-08-2021)
  • D (19-08-2021)
  • Op zich prima en overzichtelijk! Maar waar kan ik met mijn klachten terecht buiten de verhuurder? ANTWOORD REDACTIE: U boekt altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Wanneer de verhuurder een reisorganisatie is kan deze zijn aangesloten bij SGR/ANVR. In de meeste gevallen doet u rechtstreeks zaken met de eigenaar/verhuurder en is er geen overkoepelende organisatie. Overigens ontvangen wij vrijwel nooit klachten over de verhuurders. (17-08-2021)

Aan de hand van de vele opmerkingen en suggesties hebben we al een aantal aanpassingen aan onze website kunnen doen. We hopen dat iedereen die ons met een cijfer waardeert ook goed toelicht wat eventueel verbeterd kan worden.

  • Op veel zoekpagina's hebben we toegevoegd dat er gezocht kan worden naar vakantiehuizen waar geen huisdieren welkom zijn. Dit is ideaal voor mensen die gesteld zijn op ruimten vrij van haren en last hebben van allergieën.
  • We hebben een zoekfunctie toegevoegd die alle vakantiehuizen laat zien behalve de huizen op vakantieparken
  • Lay-out op sommige pagina's aangepast voor een betere leeservaring. Ook voor kleine apparaten de grootte van de letters aangepast.
  • Beschikbaarheid en huurprijzen zijn voor een gehele maand direct zichtbaar gemaakt in de zoekmachines. Doorklikken is niet meer nodig.
  • We hebben een nieuwe pagina gemaakt met het laatste nieuws met tips en trends voor uw vakantie in Frankrijk