Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Overzicht sterren ★★★★★

Recensies en beoordelingen Vakantiehuis-Frankrijk.nl

Terug naar de vorige pagina

Welkom op onze pagina waar u sinds kort kunt zien welk cijfer onze bezoekers, huurders en verhuurders, kopers en verkopers ons geven. U kunt straks ook zelf aangeven in welke mate u tevreden bent. Heeft u opmerkingen of suggesties dan nodigen wij u graag uit om deze aan de enquête toe te voegen. Onze bezoekers kunnen slechts eenmalig hun stem uitbrengen. Deelnemers die geen waardering hebben gegeven worden uiteraard in de eindbeoordeling niet meegeteld.

Heeft u een vakantiehuis gehuurd en wilt u een review over een vakantiehuis schrijven dan kunt u naar het betreffende vakantiehuis op onze website op zoek gaan en aldaar het formulier voor de review invullen. De gemiddelde score van alle reviews van de vakantiehuizen is hoger dan 9. De vakantiehuizen worden door de huurders enorm goed beoordeeld.

Uit 787 respondenten is de gemiddelde waardering 4.54 sterren. Dit komt overeen met een rapportcijfer 9.08.

Met een rapportcijfer van afgerond een negen zijn wij natuurlijk bijzonder tevreden en wij zijn er ook trots op wat wij de de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd. Zowel de huurders als de verhuurders zijn bijzonder tevreden over onze website en onze werkzaamheden.

Toelichting/suggesties door bezoekers:

Hieronder ziet u een mix van opmerkingen en suggesties uit de vele reviews die wij ontvangen hebben.

  • Bijzonder goed contact met verhuurder en uitgebreide,persoonlijke 8nfo,via de telefoon!! (10-06-2024)
  • Prima en zeer overzichtelijk (31-05-2024)
  • Duidelijke site met goede filters (25-05-2024)
  • overzichtelijk (17-05-2024)
  • Ik vind bijvoorbeeld een moderne inloopdouche zonder douche gordijn belangrijk, dus met andere woorden info over wat voor een bad ? (30-04-2024)
  • Jullie zouden wellicht een alert kunnen inbouwen op basis van iemands (28-04-2024)
  • Leuke site om een huisje tevinden ! (27-04-2024)
  • onmiddellijk antwoord en hulp zowel online als telefonisch! Zeer helder en praktisch in gebruik (24-04-2024)
  • Leuke en aantrekkelijke site met toffe vakantiehuizen in hun aanbod. (23-04-2024)
  • Weet ik nog niet, ben nog maar net aan het zoeken. Eerste indruk is goed. (14-04-2024)
  • Mooie betaalbare huizen en goed contact met de eigenaren. (01-04-2024)
  • tot nu toe altijd goed (04-02-2024)
  • alles zeer goed beschreven (28-01-2024)
  • Prettige, overzichtelijke site en er wordt snel gereageerd. (08-01-2024)
  • fijn om mee te werken (07-01-2024)
  • zeer overzichtelijk en duidelijk ook erg leesbaar (24-12-2023)
  • stisch (11-12-2023)
  • Alles verloopt prima (25-10-2023)
  • duidelijk (25-10-2023)
  • Dag mensen, dit is nog eens gemakkelijk zoeken. Wij willen al vast kijken naar een vakantiehuis voor 2024 maar het valt ons op dat er niet geboekt kan worden bij veel huizen. Zijn we te vroeg? ANTWOORD REDACTIE: Een aantal verhuurders maken hun prijzen en beschikbaarheid voor het komende jaar pas aan het einde van het jaar bekend. Het merendeel heeft de kalender voor volgend jaar al ingevuld. (08-09-2023)
  • handige site; goede prijs kwaliteit (07-09-2023)
  • duidelijk (06-09-2023)
  • Correcte site (22-08-2023)
  • Veel leuke huizen bezocht en een nare ervaring met een huis + eigenaar. (14-08-2023)
  • Uitstekende site. Voor het 1ste jaar ons huis voor de verhuur in juli en augustus ingebracht. Verliep uitstekend. Ook de communicatie met de site is snel en adequaat. Zeker een 5+ waardering waart! (07-08-2023)
  • Enorm goeie site weinig kosten en goed kwaliteit . Helaas (te) weinig bekend bij huurders. (01-08-2023)
  • is duidelijk in de eigen rol en wat ze wel en niet doen. (27-07-2023)
  • Pas op dat de charme van deze site niet verloren gaat. Voor mij als huurder was dat de mogelijkheid om direct met de eigenaar te kunnen communiceren. Soms was er dan - zelfs in het hoogseizoen, waar wij nu eenmaal aan vastzitten, nog wel eens iets te regelen qua korting. We komen immers maar met drie personen, en huren vaak voor twee volle weken. Wat ik nu steeds vaker zie, is dat de verhuur via een tussenbureau verloopt. Vaak een Nederlands gezin dat in de betreffende regio woont. Die willen er ook graag aan verdienen, natuurlijk. Soms bieden ze zelfs ‘interieuradvies en restyling’’ aan de eigenaren. Zo’n tussenbureau is ook meestal niet geneigd tot prijsconcessies, zelfs al betekent dat dat het huis niet verhuurd wordt. Als ik zoiets opmerk, denk ik: kon ik de eigenaar maar spreken, die zou er waarschijnlijk wél in geïnteresseerd zijn. Sites als Airbnb vragen enorm veel servicekosten, daar zijn we ook helemaal klaar mee. Hopelijk hebben jullie iets aan deze feedback. ANTWOORD REDACTIE: Ongeveer 10 procent van de particuliere huizen laat zich vertegenwoordigen door een externe dienstverlener. Veel verhuurders geven liever geen korting omdat ze al met de laagste prijs garantie werken. (06-07-2023)
  • duidelijke site (07-06-2023)

Aan de hand van de vele opmerkingen en suggesties hebben we al een aantal aanpassingen aan onze website kunnen doen. We hopen dat iedereen die ons met een cijfer waardeert ook goed toelicht wat eventueel verbeterd kan worden.

  • Op veel zoekpagina's hebben we toegevoegd dat er gezocht kan worden naar vakantiehuizen waar geen huisdieren welkom zijn. Dit is ideaal voor mensen die gesteld zijn op ruimten vrij van haren en last hebben van allergieën.
  • We hebben een zoekfunctie toegevoegd die alle vakantiehuizen laat zien behalve de huizen op vakantieparken
  • Lay-out op sommige pagina's aangepast voor een betere leeservaring. Ook voor kleine apparaten de grootte van de letters aangepast.
  • Beschikbaarheid en huurprijzen zijn voor een gehele maand direct zichtbaar gemaakt in de zoekmachines. Doorklikken is niet meer nodig.
  • We hebben een nieuwe pagina gemaakt met het laatste nieuws met tips en trends voor uw vakantie in Frankrijk