Overzicht sterren ★★★★★

Recensies en beoordelingen Vakantiehuis-Frankrijk.nl

Terug naar de vorige pagina

Welkom op onze pagina waar u sinds kort kunt zien welk cijfer onze bezoekers, huurders en verhuurders, kopers en verkopers ons geven. U kunt straks ook zelf aangeven in welke mate u tevreden bent. Heeft u opmerkingen of suggesties dan nodigen wij u graag uit om deze aan de enquête toe te voegen. Onze bezoekers kunnen slechts eenmalig hun stem uitbrengen. Deelnemers die geen waardering hebben gegeven worden uiteraard in de eindbeoordeling niet meegeteld.

Heeft u een vakantiehuis gehuurd en wilt u een review over een vakantiehuis schrijven dan kunt u naar het betreffende vakantiehuis op onze website op zoek gaan en aldaar het formulier voor de review invullen. De gemiddelde score van alle reviews van de vakantiehuizen is hoger dan 9. De vakantiehuizen worden door de huurders enorm goed beoordeeld.

Uit 594 respondenten is de gemiddelde waardering 4.54 sterren. Dit komt overeen met een rapportcijfer 9.08.

Met een rapportcijfer van afgerond een negen zijn wij natuurlijk bijzonder tevreden en wij zijn er ook trots op wat wij de de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd. Zowel de huurders als de verhuurders zijn bijzonder tevreden over onze website en onze werkzaamheden.

Toelichting/suggesties door bezoekers:

Hieronder ziet u een mix van 35 opmerkingen en suggesties uit de vele reviews die wij ontvangen hebben.

  • duidelijke site, vriendelijke benadering (31-12-2021)
  • fijne site met goede informatie (05-07-2021)
  • prima informatie, veel keuze en kwaliteit (01-10-2020)
  • Graag een ander kalendersysteem invoeren zodat ook aangegeven kan worden welke dagen van een week vrij of bezet zijn. ANTWOORD REDACTIE: Aan het eind van 2021 komt de nieuwe kalender in gebruik met flexibele wisseldagen en mutaties per dag. (19-10-2021)
  • Goed geoutilleerde woning. Goed bereikbaar. Mooi uitzicht. Rustig met veel privacy. Fijn zwembad. Goede restaurants, waarvan een zeer nabij en meerder in Terrasson op een kwartiertje rijden. (25-09-2020)
  • Een leuke website. Deze zomer hadden wij ons vakantiehuis via deze website gevonden. Het is heel goed bevallen. De zoekfuncties zouden iets makkelijker kunnen (bijvoorbeeld selecteren op aantal personen en huisdier wel/niet welkom. (VAN DE REDACTIE: DIT IS INMIDDELS AANGEPAST) Vriendelijke groet, Kitty Dammers (31-08-2020)
  • Hoi zijn altijd zeer tevreden over de vakantiewoningen.Hebben er Verschillende van jullie gehuurd .En zullen dat in de toekomst zeker ook weer doen. (27-08-2020)
  • veel info (25-08-2020)
  • Heel erg goed. Website erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. (24-08-2020)
  • Helder, efficient met prachtige locaties. (29-05-2022)
  • Duidelijke site (16-08-2020)
  • Wij verhuren ons vakantiehuis het hele seizoen voor 90% via vakantiehuis-frankrijk, ons huis wordt dus goed gevonden (15-09-2020)
  • Lay-out voor het plaatsen van de teksten in de advertentie mogen beter. Nu eentonige alle teksten onder elkaar. (16-08-2020)
  • Op zich prima en overzichtelijk! Maar waar kan ik met mijn klachten terecht buiten de verhuurder? ANTWOORD REDACTIE: U boekt altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Wanneer de verhuurder een reisorganisatie is kan deze zijn aangesloten bij SGR/ANVR. In de meeste gevallen doet u rechtstreeks zaken met de eigenaar/verhuurder en is er geen overkoepelende organisatie. Overigens ontvangen wij vrijwel nooit klachten over de verhuurders. (17-08-2021)
  • prettige site (05-06-2021)
  • Vriendelijke site (10-09-2020)
  • Helemaal prima. Alleen jammer dat jullie jullie meegaan in de wens van huurders om te beoordelen, ik ken veel voorbeelden van verhuurders die onzinnige negatieve beoordeling en krijgen waar je nooit meer vanaf komt. ANTWOORD REDACTIE: Onzinnige en zogenaamde 'haat' reviews worden niet geplaatst. Dit komt overigens ook maar zelden voor. (10-09-2020)
  • Super goede verhuursite Juist nog een kleurtje als je niet verhuurd Was praktisch geweest (14-08-2020)
  • Als verhuurder de meeste reacties op jullie site. Mis alleen dat huurders geen adres en woonplaats behoeven in te vullen. Komt op de huurovereenkomst te staan. (11-09-2020)
  • Mooie,overzichtelijk site. (26-09-2020)
  • Top! (30-08-2020)
  • In Google moeilijker te vinden dan andere websites (05-09-2020)
  • Het aanbod van de vakantiehuizen zijn zeer uitgebreid Ook met de prijzen in het hoogseizoen.Wat ook fijn is dat Nederlandse eigenaren zijn bijna allemaal Nederlands zijn, dat maakt de communicatie makkelijker (24-09-2020)
  • Zou graag zien dat de kalender anders georganiseerd is. Nu alleen per week te blokkeren, terwijl ik ook weekeindes verhuur of afwijkende periodes in het laagseizoen. Verder tevreden!! (18-05-2022)
  • Heel correct! Alles verloopt tot nu toe erg professioneel (27-08-2020)
  • Goede reacties, prima communicatie, vriendelijk; kortom, aan te bevelen! (26-08-2021)
  • Mooie huizen te huur (26-09-2020)
  • Zeer mooi en overzichtelijk (08-09-2021)
  • 👍 (10-04-2021)
  • Overzichtelijke website. Ik las dat sommige reviewers de site ouderwets vinden. Ik vind dat zeker niet. Lekker strak en fris en vooral heel praktisch. Ik kijk al meer dan 10 jaar op deze website wanneer ik een vakantiehuis in Frankrijk wil boeken. Ik zal dat de komende 10 jaar ook doen. (10-10-2020)
  • moeilijk te vinden via googlen (14-08-2020)
  • eerlijke prijzen (17-08-2020)
  • Gemakkelijke website om te bedienen. Je hebt zo gevonden wat je zoekt. Werkt heel snel. (06-09-2020)
  • Wij verhuren al jaren via jullie site. Wij hebben zeer goede ervaringen met jullie site. We gaan waarschijnlijk stoppen met de verhuur maar bedanken jullie alvast voor de afgelopen jaren! (23-06-2021)
  • Zeer overzichtelijke site die zeer goed beheerbaar is door de verhuurder. Ik zou er onmiddellijk terug voor kiezen. Bedankt (20-09-2020)

Aan de hand van de vele opmerkingen en suggesties hebben we al een aantal aanpassingen aan onze website kunnen doen. We hopen dat iedereen die ons met een cijfer waardeert ook goed toelicht wat eventueel verbeterd kan worden.

  • Op veel zoekpagina's hebben we toegevoegd dat er gezocht kan worden naar vakantiehuizen waar geen huisdieren welkom zijn. Dit is ideaal voor mensen die gesteld zijn op ruimten vrij van haren en last hebben van allergieën.
  • We hebben een zoekfunctie toegevoegd die alle vakantiehuizen laat zien behalve de huizen op vakantieparken
  • Lay-out op sommige pagina's aangepast voor een betere leeservaring. Ook voor kleine apparaten de grootte van de letters aangepast.
  • Beschikbaarheid en huurprijzen zijn voor een gehele maand direct zichtbaar gemaakt in de zoekmachines. Doorklikken is niet meer nodig.
  • We hebben een nieuwe pagina gemaakt met het laatste nieuws met tips en trends voor uw vakantie in Frankrijk
  • Er komt binnenkort voor huurders de mogelijkheid om een algehele en uitgebreide beoordeling te geven van een vakantiehuis. In tegenstelling tot andere websites worden de recensies niet alleen met software maar ook door mensenogen en handen gecontroleerd. We streven naar 100% betrouwbaarheid.