Te huur: Gers Labarrere

Luxe verbouwde 4-7 pers. gite, (rolstoelvriendelijk) met medegebruik van zwembad van 12 x 5 meter, grote tuin en div. terrassen. Top-vakantieadres!

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6664) bedraagt € 550 tot € 995 per week voor maximaal 7 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Luxe verbouwde 4-7 pers. gite, (rolstoelvriendelijk) met medegebruik van zwembad van 12 x 5 meter, grote tuin en div. terrassen. Top-vakantieadres! te huur in Gers (Frankrijk)
 vakantiehuis Gers

Omschrijving van dit huis in de Gers Zuid-Frankrijk:

Gelegen op groot Domaine (landgoed) van 1 hectare waarop een Maison de Maitre van NL eigenaren staat en 2 vakantiehuizen: Aux Carosses en Armagnac, waarvan het Aux Carosses de grootste is.

Dit ruime vrijstaande vakantiehuis heeft een gezellige woon/eetkamer met grote luxe open keuken met Miele apparatuur.
De woning is voorzien van snel glasvezel WIFI internet en NL televisie met Viaplay ! (2 LCD t.v.'s, ook 1 in de slaapkamer), heeft 2 ruime slaapkamers met luxe verstelbare bedden en 2 (!) badkamers. De slaapkamer boven is voorzien van airconditioning.
In de woonkamer is er een goede (bed)bank voor 2 personen waardoor de woning evt. ook voor 6-7 personen geschikt is.
Bent u met 5 personen: dan kan de eigenaresse in een van de slaapkamers nog een 1-persoonsbed bijplaatsen -op verzoek- zonder dat de bedbank gebruikt hoeft te worden.

In de grote parkachtige tuin ligt een schitterend groot zwembad van maar liefst 12 x 5 meter met een fraai betegeld terras met voldoende goede ligstoelen en parasols. Ook staat er een bbq op de ligweide.

Op het 1 ha. grote terrein, meer een parktuin, ligt de iets kleinere gite "Armagnac" voor 4 personen.
Dat maakt deze locatie ook heel geschikt voor 2 families/gezinnen/stellen van max. 11 pers. die graag samen op vakantie willen, maar wel prijs stellen op hun eigen privacy.

In de enorme tuin en ligweide staat een trampoline, je kunt er badmintonnen, er staat een handboog schietbord, lekker fietsen en spelen en in de omgeving is genoeg te doen.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 6664 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Gers Sud Ouest):

vakantiehuis Gers

Er zijn vele leuke stadjes en markten te bezoeken, zelfs een leuke avondmarkt waar ook lekker gegeten kan worden, Romeinse festivals, kastelen, je kunt er geweldig wandelen, mountainbiken; er is vlakbij een meer waar je kunt vissen plus een tennisbaan en een jeu de boulesbaan.
Er zijn veel Romeinse stadjes in deze omgeving. In de zomer worden er Romeinse spelen georganiseerd.

Lekker bij het zwembad je boek lezen met een pot thee of glas wijn onder handbereik kan natuurlijk ook! U wordt hier hartelijk ontvangen en de NL eigenaresse zal u graag tips geven.

Voor uw oriëntatie: Labarrere ligt in de buurt van de plaatsen: Montreal du Gers, Auch, Agen, Sos en Eauze en Larresingle. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 01-09-2022

De huur is incl. gebruik van badgoed, opgemaakte bedden bij aankomst en zelfs de eindschoonmaak is inbegrepen.

Borg is € 150 contant te betalen bij aankomst en die u bij de eindcontrole ook weer contant retour ontvangt, indien alles in orde is bevonden of worden onkosten daarmee verrekend.

Kinderbed en stoel zijn aanwezig (gratis) alsook glasvezel Wifi internet en NL televisie met ontvangst van o.a. Viaplay.
Honden niet toegestaan.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

INFORMATIE VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS
De eigenaar van dit vakantiehuis heeft aangegeven dat dit huis rolstoeltoegankelijk is. De mobiliteitsproblemen kunnen echter van persoon tot persoon aanzienlijk verschillen. Wij adviseren u altijd, voordat u gaat reserveren, met de eigenaar/verhuurder contact op te nemen en aan hem/haar te vragen of de aanwezige voorzieningen voor u voldoende zijn.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Labarrere Montreal du Gers Auch Agen Sos en Eauze Larresingle Gers Midi Pyrénées Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.