Rolstoel toegankelijke vakantiewoningen met slaapkamer en douche/toilet beneden op begane grond voor personen met een lichamelijke beperking

Rolstoel toegankelijk vakantiehuis in Frankrijk huren

Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de vakantiewoningen in Frankrijk die te huur worden aangeboden en geschikt zijn voor personen die gebruik moeten maken van een rolstoel of elektrische rolwagen of moeilijk ter been zijn. De vakantiehuizen hebben allen een slaapkamer met douche en toilet op de begane grond en hebben geen beperkingen bij de toegang en doorgang van de vakantiewoning.

Wij adviseren u altijd, indien u in uw mobiliteit beperkt bent, uitvoerig bij de verhuurder te informeren of de vakantiewoning inderdaad voor u geschikt is en dat alle door u gewenste en noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn.

Wilt u de aankomstdatum en de vertrekdatum aanpassen. U krijgt op deze pagina alleen maar de vakantiewoningen te zien die in de gewenste huurperiode beschikbaar zijn om te huren. Mogelijk kan de datum iets afwijken in verband met mogelijk afwijkende wisseldagen. Dit kan per vakantiewoning verschillen!

Op deze pagina laten wij de top 20 zien waaruit u een keuze kunt maken. Uiteraard kunt u via de algemene zoekpagina nog veel meer vakantiewoningen vinden mocht u op deze pagina niet kunnen slagen.

Bent u klaar met het filter? Klik dan op de rode button Toon de vakantiewoningen

Klik op een foto om veel meer te zien van de vakantiewoning in Frankrijk.

Vrijstaande villa in kindvriendelijke kasteelpark Chateau de Barbet in de prachtige Gers, goedbereikbaar met vliegtuig, trein en auto.
kaartje met departement GersMax. 6 personen.
Zuid-Frankrijk, dep. Gers
Wisseldag: zaterdag
Minimaal 7 overnachtingen
Cavinito, uw droomhuis, heel mooi en rustig gelegen tussen twee bijzonder gezellige dorpjes in de Var
kaartje met departement VarMax. 8 personen.
Zuid-Frankrijk, dep. Var
Wisseldag: zaterdag
Minimaal 7 overnachtingen
vakantiehuis 2-4 personen met Wifi, zwembad en terrassen. Bijzondere tuin op groot terrein. Mooi wijndorp. Winkels nabij. Natuur en rust.
kaartje met departement HeraultMax. 4 personen.
Zuid-Frankrijk, dep. Herault
Wisseldag: zaterdag
Minimaal 7 overnachtingen
Zeer ruim huis met prachtig zeezicht
kaartje met departement VarMax. 8 personen.
Zuid-Frankrijk, dep. Var
Wisseldag: zaterdag
Minimaal 7 overnachtingen
De 4 seizoenen heeft een schitterend uitzicht op de Mont Blanc
kaartje met departement Haute SavoieMax. 8 personen.
Midden-Frankrijk, dep. Haute Savoie
Wisseldag: zaterdag
Minimaal 7 overnachtingen
Castelwood - Dordogne: kleinschalig, kindvriendelijk vakantiepark
kaartje met departement DordogneMax. 6 personen.
Zuid-Frankrijk, dep. Dordogne
Wisseldag: zaterdag
Minimaal 7 overnachtingen
Gezin met rolstoelgebruiker op vakantie in Frankrijk.Dit gezin geniet van hun vakantie in Frankrijk. Wij hopen dat u op de site van Vakantiehuis Frankrijk ook een geschikt vakantiehuis of villa in Frankrijk kunt vinden.

De laagste prijs garantie houdt in dat de verhuurder garandeert dat zijn/haar accommodatie nergens op het internet goedkoper wordt aangeboden dan op onze website www.vakantiehuis-frankrijk.nl ook wel kortweg 'Vakantiehuis Frankrijk' genoemd.

De huurprijs voor de groepsaccommodatie dient bij de verhuurder worden opgevraagd. Omdat de groepsaccommodatie uit meerdere verblijven kan bestaan is het van belang dat u op tijd gaat reserveren.