Te huur: Herault Olargues

RUIME LICHTE MAS MET ADEMBENEMEND UITZICHT OVER HET GEKLASSEERDE DORPJE OLARGUES

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8379) bedraagt € 950 tot € 2.500 per week voor maximaal 12 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: RUIME LICHTE MAS MET ADEMBENEMEND UITZICHT OVER HET GEKLASSEERDE DORPJE OLARGUES te huur in Herault (Frankrijk)
ZWEMBAD ZICHT OP HET DORP  WOONKAMER

Omschrijving van dit huis in de Herault Zuid-Frankrijk:

ZWEMBAD

DE VILLA WERD 14 JAAR GELEDEN NIEUW GEBOUWD IN DE STIJL VAN DE STREEK. HET RESULTAAT IS EEN RUIME LICHTE WONING MET ALLE COMFORT.
BENEDEN IS EEN GROTE OPEN LEEFRUIMTE MET EETPLAATS, OPEN KEUKEN EN ZITHOEK. DE KEUKEN HEEFT ALLE VOORZIENINGEN MET ALS BLIKVANGER HET GROTE (6 BEKKENS) FORNUIS. TERRASDEUREN GEVEN TOEGANG TOT HET MOOIE TERRAS MET TUINMEUBILAIR.
BENEDEN IS OOK EEN GROTE BERGING EN APPART TOILET.
OOK OP DE BENEDENVERDIEPING EEN GROTE TWEEPERSOONS SLAAPKAMER MET AANSLUITEND BADKAMER MET TOILET.
OP DE EERSTE VERDIEPING DRIE SLAAPKAMERS WAARVAN TWEE MET TWEEPERSOONSBED EN EEN MET TWEE EENPERSOONSBEDDEN, VERVOLGENS EEN GROTE KAMER MET EEN TWEEPERSOONSBED EN TWEE EENPERSOONSBEDDEN. OP DE RUIME OVERLOOP IS DE TV-HOEK. VERVOLGENS EEN BADKAMER MET LIGBAD EN INLOOPDOUCHE EN EEN BADKAMER MET DOUCHE ALSOOK EEN APPART TOILET.
TERUG BENEDEN IS ER NAAST HET VERMELDE TERRAS VOOR HET HUIS OOK EEN IETS LAGER GELEGEN TERRAS AAN HET MOOIE ZWEMBAD. OP HET TERRAS VOLDOENDE ZETELBEDJES. HET ZWEMBAD IS 6X12 METER EN WORDT ONDERHOUDEN MET ZOUTELECTROLYSE. HEERLIJK ZACHT WATER DUS.
HET HUIS IS VOORZIEN VAN VOLDOENDE MEUBILAIR, KEUKENGERIEF, BED-EN BADLINNEN

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon:

ZICHT OP HET DORP

HET HUIS LIGT OP EEN HELLING EN DAARDOOR HEB JE EEN PRACHTIG UITZICHT OP HET DORP EN DE BERGEN EN BOSSEN RONDOM. OLARGUES LIGT MIDDEN IN HET "PARC NATUREL REGIONAL DU HAUT LANGUEDOC"
WEG VAN HET DORP EN TOCH VLAKBIJ (700 METER) . IN HET KLEINE DORPJE IS TROUWENS ALLES VOORZIEN: BAKKER, SLAGER, KRUIDENIER, BIOWINKEL,
DOKTER, APOTHEKER, CAFE EN RESTAURANT. VOOR DE GROTERE SUPERMARKT MOET JE ONGEVEER 20KM RIJDEN.
IN DE ONMIDDELLIJKE OMGEVING IS ER FIETSVERHUUR, CANYONING, GOLF, PAARDRIJDEN. OM TE WANDELEN STAP JE GEWOON DE DEUR UIT.
ER LIGGEN MEERDER GOEDE WIJNKASTELEN IN DE BUURT.

Voor uw oriëntatie: Olargues ligt in de buurt van de plaatsen: Beziers, Carcassonne, Lamalou les Bains, St Chinian. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 22-08-2022

WE VRAGEN EEN BORGSOM VAN 500€
IN DE AANGEGEVEN PRIJZEN IS ALLES INBEGREPEN, DUS OOK BAD- BED- EN KEUKENLINNEN EN DE EINDSCHOONMAAK
VOOR EEN GEZELSCHAP VANAF 9 PERSONEN GELDT EEN TOESLAG VAN 200€ VOOR LINNEN EN SCHOONMAAK
DE WISSELDAG IS NORMAAL ZATERDAG

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Olargues Beziers Carcassonne Lamalou les Bains St Chinian Herault Languedoc Roussillon Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.