Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Welkom op onze pagina over huizen die in Frankrijk te koop zijn.

HUIZEN IN FRANKRIJK TE KOOP

U kunt d.m.v. verschillende selecties uw woning zoeken. Wanneer u klaar bent met uw keuzeselectie dan kunt u op de button klikken en vindt u het aanbod van de huizen in Frankrijk die te koop zijn. Er zit vast een leuk huis voor u tussen dat u kunt kopen.

Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren.

U kunt ook op de landkaart klikken om zo uw zoekgebied te bepalen. Wilt u een groter zoekgebied om huizen te selecteren dan kunt u ook één groot gebiedsdeel invoeren. Bijvoorbeeld heel Zuid-Frankrijk.Toon meer zoek opties

Een huis kopen in Frankrijk.

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u niet alleen huizen die te koop worden aangebonden maar ook handige (fiscale) tips voordat u een huis koopt. Via het menu en het kopje fiscus vindt u meer relevante informatie.

NOTITIE: Alle informatie over de (vakantie)woningen zijn online verstrekt door derden. Dit zijn de eigenaren van de huizen of partijen die namens hen vakantiehuizen in Frankrijk te koop of te huur aanbieden. Vakantiehuis-Frankrijk.nl kan geen specifieke inlichtingen verschaffen over het aangeboden onroerend goed zoals: verkoopprijzen, staat van onderhoud, lokale lasten, erfdienstbaarheden, inrichting, overige voorzieningen en andere minder of meer belangrijke zaken die bij een aankoop van belang zijn of zouden kunnen zijn. U dient waarnodig deze informatie bij de aanbieder van het huis op te vragen.

Huis Frankrijk kopen en misschien verhuren?

Wilt u een huis kopen en later ook gaan verhuren om uit de kosten te komen dan kan vakantiehuis-frankrijk.nl u hierbij goed helpen. Neem gerust contact met ons op of kijk naar de verhuur mogelijkheden