Te huur: Herault Oupia

vakantiehuis 2-4 personen met Wifi, zwembad en terrassen. Bijzondere tuin op groot terrein. Mooi wijndorp. Winkels nabij. Natuur en rust.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3083) bedraagt €285 tot € 925 per week voor maximaal 4 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: vakantiehuis 2-4 personen met Wifi, zwembad en terrassen. Bijzondere tuin op groot terrein. Mooi wijndorp. Winkels nabij. Natuur en rust. te huur in Herault (Frankrijk)
<br>voorzijde terras <br>ingang <br>terras voorzijde <br>terras westkant mer ingang terras zwembad terras bij het zwembad <br>terras zwembad avondlucht vanaf het terras <br>spectaculaire zonsondergangen woonkamer <br>woonkamer keuken <br>keuken slaapkamer 1 <br>slaapkamer achterzijde met lits-jumeaux
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Herault Zuid-Frankrijk:

<br>voorzijde terras

------------------------
La Belle Poire ligt op een groot terrein (ong. 5.400m2). Het huis zelf ligt in een grote mediterrane tuin en de rest van het terrein is beplant met olijfbomen. Samen met enkele andere huizen ligt het aan de rand van het beschermde natuurgebied Serre (=berg) d'Oupia. Vanaf het terrein voert een hellende straat het schilderachtige dorp in. Het huis zelf is niet groot maar wel comfortabel en heeft een persoonlijk karakter door bouw en inrichting. Het is vooral geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. De enthousiaste reacties in het gastenboek en de vele terugkerende gasten, motiveren ons steeds weer om met huis en tuin bezig te blijven. Het huis wordt voor ons beheerd door onze Vlaamse dorpsgenoote Christel die gedurende uw verblijf uw aanspreekpunt is.

Tuinkamer, terras en zwembad
U komt het huis binnen in de tuinkamer, een prettige verblijfsruimte met open haard die via tuindeuren toegang geeft tot een beschaduwd terras vanwaar u over het dorp en het wijde dal kijkt (met spectaculaire zonsondergangen!). Dit terras sluit aan op het zwembad. Het zwembad is niet groot (opp. 4,50 x 1,75 m, diepte 0,80 - 1,20 m) maar biedt weldadige verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Het heeft een eigen terras met buitendouche en is afsluitbaar voor kleine kinderen.
Aansluitend aan de tuinkamer is de ruimte voor de wasmachine waar ook o.a. tuinstoelen, strijkplank , schoonmaakartikelen etc. zijn opgeslagen.

Woonkamer/keuken
In de woonkamer met open keuken is een inbouwhaard met glazen deur die wij als hoofdverwarming gebruiken. Stookhout is aanwezig en inbegrepen. In wintertijd vragen wij hiervoor eventueel een vergoeding. Er is tevens, net als in de overige vertrekken, elektrische verwarming.
De woonkamer is ingericht met een tafel, stoelen en twee gemakkelijke zetels. In de kamer tref je een radio-cd-speler, boeken en spelletjes. Ook is er uitgebreide toeristische informatie en zijn er natuur- en wandelgidsen. U vindt daar ons eigen geschreven plantenboek met informatie, anekdotes em mijmeringen over de planten in onze tuin, moestuin en omringende natuur. Wij hebben ervoor gekozen geen tv te hebben. Er is een dvd- speler en wifi. De keuken is ruim uitgerust met servies, 4 pits elektrische kookplaat, oven-magnetron en diverse apparatuur. In het halletje is een koelkast en een aparte vrieskast.
Dubbele deuren geven vanuit de woonkamer toegang tot het overdekte buitenterras langs de gehele voorzijde met uitzicht op de tuin en op de Serre d'Oupia.

Slaapkamers en badruimte
De hoofdslaapkamer heeft lits-jumeaux, wastafel, kledingkast en verwarming. Op verzoek worden de bedden apart geplaatst. Deze kamer heeft een niveauverschil van twee treden. Op verzoek kan een reling worden gemonteerd.
De tweede slaapkamer sluit aan op de woonkamer en heeft een tweepersoons bed en kastruimte.
Er zijn naar keuze een- en tweepersoons dekbedden voor warme en koelere tijden. De overtrekken zitten in het lakenpakket of dient U zelf mee te nemen. Als U een lakenpakket heeft besteld zijn bij aankomst de bedden opgemaakt.
In de beide slaapkamers is een uitgebreide bibliotheek ondergebracht met kwaliteitsboeken in veel genres. Wij zijn blij met de vele enthousiaste reacties van onze gasten daarop.
De heldere badruimte heeft een inloopdouche, wastafel en toilet.
NIEUW TERRAS: Ook aan de oostzijde (ochtendzon) hebben wij nu een groot terras met schaduwdoek. .
Er zijn nu rondom terrassen! U kunt het terrasmeubilair (tafels, stoelen, ligstoelen, lounge-set) naar believen verplaatsen.

Bijzonderheden
Er zijn diverse voorzieningen voor MINDER-VALIDEN. Beugels, douchekruk, toiletstoel, elleboogkrukken en een opvouwbare rolstoel. Op verzoek montage van een reling voor slaapkamer achter; eveneens op verzoek montage van div. opritten voor deuren en terrassen.
Verrijdbare gas-barbeque. Gas is inbegrepen.
Kinderbedje met beddengoed, babybadje en kinderstoel gratis beschikbaar op verzoek.
Elektrische warmwaterboiler.
Verplaatsbare elektrische terrasverwarming en diverse verplaatsbare ventilatoren.
Uitgebreide bibliotheek en veel informatie.
Bijzondere tuin en moestuin.
Terrassen rondom.

Het huis is in principe bedoeld voor vier personen. In overleg kan gebruikt worden gemaakt van een kampeerveldje of van de caravan (volledig ingericht, met eigen douche/-toiletlokaal en overdekt terras).
Eventuele aanvullende accomodatie is desgewenst bij onze beheerster te huur.

Op het terrein bouwen wij op dit moment een extra appartement (2 pers.). Het is niet de bedoeling dit apart te verhuren. In incidentele gevallen kunt U als huurder van La Belle Poire deze accommodatie erbij huren. Bv. als U met meer mensen wilt verblijven. Verder kan het voorkomen dat wij zelf enige dagen hiervan gebruik maken. Dat nemen wij altijd tevoren met U op.

Beheerders
Ons huis wordt beheerd door Christel Volckeryck, onze Vlaamse dorpsgenoote. Zij zorgt voor ontvangst en andere zaken. Tijdens Uw verblijf is zij Uw aanspreekpunt.
Uw boeking wordt verzorgd door de eigenaren.

KAPSTER AAN HUIS. Christel is een ervaren kapster van beroep. U kunt met haar een afspraak maken. Ook heren!

Kortingen
Voor boekingen gedaan vóór 1 maart geldt een VROEGBOEKKORTING van 10%.
Gasten die al eerder boekten in de jaren '21 en '22 krijgen voor 2023 een EXTRA TERUGKOMKORTING van 5%.
Voor de weken 2 t/m 13 en 44 t/m 50 2023 geldt een WINTERKORTING: 2 weken E 450,--, 3 weken E 600,--, langer dan 3 weken alleen in overleg mogelijk.

Uitgebreide informatie over huis, dorp en streek en veel foto's vindt U op onze eigen site labellepoire.nl

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon (Minervois Aude):

<br>ingang

HET DORP OUPIA
Het schilderachtige, eeuwenoude dorp Oupia, nauw verbonden met de wijnbouw in deze streek, telt 270 inwoners. Het is een levendige, open gemeenschap. De "vacanciers" zijn welkom op de dorpsfestiviteiten zoals bv. de wekelijkse jeu-de-boule-avond op maandag. In het dorpswinkeltje, aan het typisch Franse pleintje, haalt U brood of Uw "croissant". De Epicerie serveert een dagmenu of u kunt een maaltijd afhalen. Op vrijdagavond, met muzikale omlijsting, staat er de pizzabus met prima vers gebakken pizza's. Op zondagochtend is het terras geppend tot 13.00 uur.
De bio-markt op zaterdag is een aanrader.

Het restaurant in het dorp, l'Asphodèle, geldt in de omgeving als een der besten. De wijnen van Chateau Oupia behoren tot de top van de Minervois. U bent welkom om te proeven (en te kopen) in de vele coöperatieve caves en op de domaines en chateaux.

Op enkele kilometers ligt het grotere dorp Olonzac met supermarkt, winkels, terrassen en restaurants aan een fraai dorpsplein. De markt op dinsdagochtend is een belevenis. Aan de andere zijde van het bij Olonzac gelegen Lac de Jouarre (strand, restaurant, watersport) ligt het dorp Homps met een charmant haventje (div. restaurants) aan het Canal de Midi. Dit kanaal, geopend in 1756, verbindt de Middellandse Zee met de Atlantische Oceaan. Het slingert als een rivier door de heuvels en langs de oevers zijn wandel- en fietspaden (Unesco Werelderfgoed).

GESCHIEDENIS
Overal in de streek zijn overblijfselen van een roerige geschiedenis. De eerste mensachtigen van Frankrijk woonden hier al in grotten en op vele plaatsen zijn overblijfselen uit de Romeinse Tijd. Narbonne was in de 2e eeuw de hoofdstad van de Romeinse provincie Narbonensis, het enige deel van Frankrijk met deze status. De grote Romeinse route naar Spanje, de Via Domitia, liep hier langs de kust.
Markant voor de streek is vooral de strijd van de Katharen en de ridderadel van het toen zelfstandige Acquitanië tegen het veroveringsleger van de Franse koning dat gesteund werd door de Roomse Kerk (begin 13e eeuw). Het Katharisme was een hier diep gewortelde christelijke opvatting die het centrale gezag van Rome in geloofszaken niet erkende. Een wrede vervolging en een verwoestende oorlog van vele jaren waren het gevolg. Op tal van plaatsen getuigen ruïnes van burchten en kastelen van deze ongelijke strijd. Nu zijn het belangrijke toeristische trekpleisters geworden......
Het nabije Minerve, gelegen op een rotseiland tussen twee diepe kloven, is -behalve uitzonderlijk mooi- een illustratie van deze geschiedenis.
Na deze periode werden vele abdijen, kerken en kapellen gebouwd in de karakteristieke sobere Romaanse stijl.

HET LANDSCHAP
Het panorama in het golvende dal van de Aude, de centrale rivier, wordt gekenmerkt door de afwisseling van wijnvelden, olijfgaarden, dromerige dorpen en vele, vaak ruige, natuurgebieden met een kenmerkende mediterrane begroeiing. Aan de noordzijde grenst Oupia aan de Montagne Noire, een gebergte (tot 1200m. hoogte) met uitgestrekte bossen, klaterende beken en middeleeuwse dorpen. Aan de zuidzijde van het dal beginnen de voorgebergtes van de Pyreneeën waarvan op heldere dagen de besneeuwde toppen de horizon afzomen.
De Middellandse Zee ligt op een goed half uurtje. Brede zandstranden, sommigen druk bezocht en vol toeristisch vertier, anderen stil en uitgestrekt. Aan de lagunes tussen binnenland en strand liggen prachtige plaatsjes en mooie wandelgebieden. Op de lagune van Narbonne zijn grote groepen flamingo's te bewonderen. De lagune van Bassin de Thau is vermaard om zijn oesterteelt.

STEDEN
Op ongeveer een half uur van Oupia liggen langs de kust Béziers en Narbonne. Béziers, in 1210 verwoest en uitgemoord door de Franse troepen ten tijde van de Kathaarse oorlog, heeft een hooggelegen citadel vanwaar men een wijds uitzicht heeft over het binnenland. Het zwierige Narbonne heeft een boeiend historisch centrum en ademt een zuidelijke sfeer. Een bezoek aan de Halles, de kleurrijke traditionele voedselmarkt is een belevenis (elke ochtend).
Carcassonne, in het binnenland, is beroemd om zijn Cité, de ommuurde kasteelstad. Deels verwoest in de Kathaarse oorlog, later herbouwd en gerestaureerd is het nu een toeristische trekpleister van internationale allure (Unesco Werelderfgoed).
De universiteitsstad Montpellier, ongeveer een uur van Oupia, is behalve rijk aan monumenten, bekend als modern koopcentrum en modestad.
Richting Zuiden, nabij de Spaanse grens, ligt het aangename Perpignan waar Zuid-Frankrijk en Catalonië zich mengen in architectuur, eetcultuur en in het dagelijks leven.

KLIMAAT
Het voorjaar begint al heel vroeg met heerlijke warme dagen in Maart en April en met doorgaans stabiel warm en vrijwel droog weer in Mei en Juni. Het is droog en zeer warm in Juli en Augustus. De weldadige nazomer duurt tot in November. De winters zijn doorgaans zacht met een enkele keer nachtvorst maar ook met warme dagen en veel zon.

BEREIKBAARHEID
Per auto over de Autoroute (tol) via Parijs-Clermont-Ferrand, via Parijs-Toulouse-Carcassonne of via Luxemburg-Lyon-Béziers, de Route du Soleil. Deze routes zijn allemaal vrijwel gelijk in afstand.
Per trein in een comfortabele dagreis per TGV naar Béziers of Narbonne. (aankomst 18.00 uur).Er zijn meerdere autoverhuurders bij deze stations. Het meest nabije treinstation is in Lézignan-le-Corbière op 20 km. Dit heeft verbindingen met Narbonne, Carcassonne en Toulouse. Boeken via Franse spoorwegen (SNCF) is goedkoper!
Met internationale busdiensten naar o.a. Béziers of Carcassonne. Deze diensten wisselen nogal eens. U vindt ze op internet.
Als U wilt vliegen. Diverse budgetmaatschappijen bieden goedkope vluchten aan op Nimes, Béziers/Agde, Carcassonne, Toulouse, Montpellier of Girona (Catalonië) Als U geen auto heeft of huurt kunt U met onze beheerster overleggen om, tegen vergoeding, te worden opgehaald.
Er is in de Aude/Hérault geen regelmatig vervoer met lijnbussen.
Fietsverhuur in nabije omgeving, evt. aan huis afgeleverd.

Kijk voor tips op onze eigen site labellepoire.nl

Voor uw oriëntatie: Oupia ligt in de buurt van de plaatsen: Olonzac, Carcassonne, Narbonne, Beziers en Minerve. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 285 tot € 925 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 26-11-2023

KORTINGEN. Zie ook, in de aanhef, onze gewijzigde annuleringsvoorwaarden ivm CORONA.
Terugkom-korting: altijd 5% extra korting voor huurders uit 2020 en 2021.
Vroegboek-korting: voor 1 maart 2022 geboekt: 10% korting.
Winter-korting 2022: 2 weken E 450,--, 3 weken E 600,--. Langer dan drie weken alleen mogelijk in overleg.
Last-minutekorting 20% indien geboekt minder dan 30 dagen voor aankomstdatum

HUURPERIODES.
De huurperiode bedraagt minimaal een week, ingaande op zaterdag 16.00 uur en eindigend op zaterdag 10.00 uur.
MIDWEEK-, WEEKEINDE- en DAGVERHUUR is alleen mogelijk als er geen weekverhuur is geboekt tot drie weken voor de gewenste datum. Dit geldt ook voor huurverlenging. Dit gebeurt altijd in overleg.

Komt de ingangsdatum niet overeen met Uw reisdata dan kunt U aanvullende logies regelen via Christel, onze beheerster.

RESERVEREN EN BETALINGEN
Reserveren van de gewenste periode van de woning kan alleen per e-mail poire@on.nl of via deze site.
U ontvangt z.s.m. per e-mail het reserveringsformulier. Als U dit formulier ingevuld retourneert wordt Uw aanvraag gedurende twee weken als "optie" geplaatst.
U ontvangt vervolgens de nota. Als de aanbetaling (40%) is ontvangen wordt Uw aanvrage als "bezet" geplaatst en krijgt U een bevestiging. De betalingstermijn is TWEE weken. Is na deze twee weken Uw storting niet ontvangen dan vervalt de optie.
De tweede termijn (60%) wordt voldaan zes weken voor aanvang van de huurtermijn. Bij ontvangst krijgt U een bevestiging.
De waarborgsom (E200,--) wordt contant betaald bij aankomst. Bij vertrek wordt dit contant verrekend onder aftrek van de schoonmaakkosten (E 90,--), de kosten voor elektra (E 0,40/ Kwh), de eventuele kosten voor laken- handdoekpakketten en eventuele andere zaken.

ANNULEREN. Zie ook de aanvullende voorwaarden betreffende corona in de aanhef.
Buiten corona-gerelateerde annuleringen geldt het volgende:
Bij annulering na betaling eerder dan drie maanden voor aanvang van de huurperiode wordt 75% van het betaalde bedrag aan U overgemaakt.
Bij annulering na betaling korter dan 3 maanden voor aanvang van de huurperiode volgt geen restitutie. U kunt een vervangende huurder opgeven,
waarna het reeds betaalde bedrag aan U wordt overgemaakt.
Wij zoeken, eventueel last-minute, naar een andere huurder. Als wij alsnog een huurder vinden voor een deel van of voor de gehele periode dan wordt de daarmee ontvangen huur aan U overgemaakt.
Een eventuele annuleringsverzekering dient U zelf af te sluiten. Dit kan desgewenst bij vakantiehuis-frankrijk tegen gunstige voorwaarden.

AANKOMST EN VERTREK Zonder nadere afspraken gaat de huurperiode in op zaterdag na 16.00 uur en eindigt op zaterdag 10.00 uur. Overhandiging van de sleutel in overleg met onze beheerster Christel. Komt de aanvang van uw huur niet overeen met uwe reisdata, dasn kunt u AANVULLENDE LOGIES regelen met Christel, onze beheerster. Neem contact met ons op voor haar nummer.

EINDSCHOONMAAK ( E 90,--)na afloop huurperiode wordt door Christel gedaan. Deze schoonmaak is verplicht en wordt contant verrekend met de borgsom (200,--).

GEBRUIK VAN DE WONING
Het huis is in principe bedoeld voor 4 personen. Kinderen vanaf 4 jaar tellen volledig mee. In overleg kunt u een tent bijplaatsen. Voor meer dan 4 personen (in overleg) brengen wij 10% per persoon van de huursom in rekening.
Elektra wordt à E 0,25 per Kwh verrekend met de waarborgsom. Water, gas en toeristenbelasting zijn inclusief. Hout voor verwarming is beschikbaar. Er is elektrische verwarming.
Huisdieren zijn in principe niet toegestaan i.v.m. de kwetsbare tuin en extra schoonmaakkosten.
Wij zijn bezig met de bouw van een zelfstandig gast-appartement elders op het terrein. Als dat in 2022 klaar komt wordt het huis geschikt voor meerdere personen. Huur van dfit appartement kan ook voor één of enkele dagen. Informeren via poire@on.nl. Dit appartement wordt niet apart verhuurd.

lINNENPAKKET (laken, dekbedhoes, slopen)en handdoekpakket (baddoek, washand, badlaken) zijn desgewenst te huur à E 7,50 per set per periode.

BABYbedje, -badje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar op verzoek. Deze voorzieningen kunt u op het reserveringsformulier vermelden.

GEBRUIK ZWEMBAD
Kinderen mogen alleen onder toezicht van volwassenen gebruik maken van het zwembad. De verhuurder is NIET aansprakelijk voor schade en/of ongevallen in welke zin dan ook. Het water bevat chloor. Het dagelijks onderhoud van het zwembad t.w. aanvullen water en vervangen chloortablet dient U zelf te verrichten volgens de aanwezige instructie.
Het terras bij het zwembad kan worden afgesloten i.v.m. kindveiligheid. Op het terras bij het zwembad zijn ligstoelen aanwezig en er is een buitendouche.

ALGEMEEN EN AANSPRAKELIJKHEID.
De eigenaren en de beheerster zijn niet aansprakelijk voor materiële en/of persoonlijke schade voortvloeiende uit het gebruik van het gehuurde m.i.v. het zwembad en overige faciliteiten. Schade en/of ongemak voortvloeiende uit situaties van overmacht zoals weersomstandigheden, stakingen en blokkades, inbraak en al dergelijke, kan niet worden verhaald anders dan bij de verzekering van de huurder(s).

BIJ ONDERTEKENING VAN HET AANVRAAGFIORMULIER WORDT U GEACHT DE VOORWAARDEN TE KENNEN EN DAARMEE ACCOORD TE GAAN.

Kijk voor uitgebreide informatie op onze eigen site labellepoire.nl

Contact met de beheerster, Christel: laserre.oupia@gmail.com of via het telefoonnummer dat U ontvangt bij boeking.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

INFORMATIE VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS
De eigenaar van dit vakantiehuis heeft aangegeven dat dit huis rolstoeltoegankelijk is. De mobiliteitsproblemen kunnen echter van persoon tot persoon aanzienlijk verschillen. Wij adviseren u altijd, voordat u gaat reserveren, met de eigenaar/verhuurder contact op te nemen en aan hem/haar te vragen of de aanwezige voorzieningen voor u voldoende zijn.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Kitesurfen is aanwezig Kitesurfen
 • Hanggliding is aanwezig Hanggliding
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Oupia 🏡Olonzac 🏡Carcassonne 🏡Narbonne 🏡Beziers 🏡Minerve 🏡Herault 🏡Languedoc Roussillon 🏡Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.