Te huur: Herault Oupia

vakantiehuis 2-4 personen met Wifi, zwembad en terrassen. Bijzondere tuin op groot terrein. Mooi wijndorp. Winkels nabij. Natuur en rust.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3083) bedraagt € 250 tot € 860 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: vakantiehuis 2-4 personen met Wifi, zwembad en terrassen. Bijzondere tuin op groot terrein. Mooi wijndorp. Winkels nabij. Natuur en rust. te huur in Herault (Frankrijk)
 <br>voorzijde terras <br>ingang <br>terras voorzijde <br>terras westkant mer ingang terras zwembad terras bij het zwembad <br>terras zwembad avondlucht vanaf het terras <br>spectaculaire zonsondergangen woonkamer <br>woonkamer keuken <br>keuken slaapkamer 1 <br>slaapkamer achterzijde met lits-jumeaux

Omschrijving van dit huis in de Herault Zuid-Oost-Frankrijk:

 <br>voorzijde terras CORONA. VRIJ ANNULEREN EN EXTRA HYGIËNISCHE VOORZIENINGEN.
Vanaf 15 juni kunt U weer vrij door België en Frankrijk reizen. Er zijn in Oupia op dit moment (1 september) geen ziektegevallen bekend. Kijk op www.santépubliquefrance.fr voor dagelijkse update van de situatie. Klik op Aude en Hérault. Het huis ligt op de grens van deze departementen. De problemen doen zich vooral voor aan de kust. (toerisme),
"Vakantie-huis-frankrijk" biedt bovenstaande optie aan. Wij hanteren daarenboven onderstaande regeling en bieden daarmee U, onze beheerder en onszelf nog meer zekerheid en mogelijkheden.
-U kunt, ONGEACHT DE REDEN, ONBEPERKT ANNULEREN tot zes weken voor de huurdatum. Wij retourneren 100% van het betaalde bedrag.
-Bij BEPERKENDE MAATREGELEN van de overheid in Ned., België of Frankrijk die Uw reis- of verblijf betreffen, kunt U annuleren ONGEACHT DE DATUM. Wij retourneren het tot dan betaalde bedrag, minus 10% kosten tbv onze beheerders.
-Bij ZIEKTE van één of meer van de huurders of directe familieleden, vóór de datum van vertrek, KUNT U EVENEENS ONGEACHT DE DATUM VRIJ ANNULEREN. Wij retourneren het tot dan betaalde bedrag, minus 10% kosten tbv onze beheerders.
-Bij ZIEKTE van eén of meer van de huurders of directe familieleden tgv. corona tijdens Uw verblijf retourneren wij de huur van overblijvende hele weken geheel.
-Dirk en Christel, onze beheerders, staan U zo nodig bij ter plaatse.
-Deze wijzigingen gelden voorlopig tot 1 april 2021.
-Onze overige voorwaarden en betalingscondities blijven van kracht.

Wij nemen extra hygiënische maatregelen:
-Volledige ontsmetting van huis en terrassen tussen de verhuringen.
-GEL, ZEEP en SPRAY staan ter beschikking.
-Er kan op verzoek voor mondkapjes worden gezorgd (kostprijs)
-Het zwembad wordt gechloreerd. De beheerder zorgt voor tijdige vervanging van de tablet.
Marc en Patricia van de épicerie bieden U Uw dagelijkse boodschappen, vers brood, vers vlees en evt. afhaalmaaltijd (dagmenu). Hun terras blijft open voor koffie, drankjes en snacks. De pizzabus komt elke vrijdag. De muziekavonden op vrijdag gaan voorlopig niet door. Het terras blijft open tot 9 uur. Op zondagmorgen wordt wel gemusiceerd.
Wij willen U een veilig verblijf aanbieden en staan open voor Uw suggesties en voor overleg over Uw situatie.

------------------------
La Belle Poire ligt op een groot terrein (ong. 5.400m2). Het huis zelf ligt in een grote mediterrane tuin en de rest van het terrein is beplant met olijfbomen. Samen met enkele andere huizen ligt het aan de rand van het beschermde natuurgebied Serre (=berg) d'Oupia. Vanaf het terrein voert een hellende straat het schilderachtige dorp in. Het huis zelf is niet groot maar wel comfortabel en heeft een persoonlijk karakter door bouw en inrichting. Het is vooral geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. De enthousiaste reacties in het gastenboek en de vele terugkerende gasten, motiveren ons steeds weer om met huis en tuin bezig te blijven. Het huis wordt voor ons beheerd door onze Vlaamse dorpsgenoten Dirk en Christel.
UPDATE 27 AUGUSTUS.
Op internet is enige onduidelijkheid ontstaan over de coronasituatie in ons gebied. Voor het departement Hérault geldt code oranje c.q. blauw (geel-oranje-rood - in Frankrijk licht blauw-blauw-donker blauw). De besmettingen doen zich vooral voor in het gebied rond Montpellier en de kust m.n. Cap d'Agde. In het binnenland is dat aantal zeer beperkt. Oupia, administratief bij de Hérault, wordt omgeven door de Aude waarvoor code geel c.q. licht blauw geldt -"Let op. Veiligheidsrisico"-. Dit is ongewijzigd sinds de opheffing van de lock-down. Mijdt de badplaatsen. In en rond het dorp zijn geen besmettingen bekend.
Wij gaan uit van de dagelijkse update van de Franse overheid: -santépubliquefrance.fr-.
In Frankrijk geldt 1 meter afstand. Mondkapjes zijn verplicht in alle winkels, hotels, musea, theaters e.d. en op de Aires (rustplaatsen) langs (snel)wegen. In restaurants bij binnenkomst en verplaatsing ( bv. toilet). Sommige plaatselijke overheden verplichten het gebruik op straat of strand.
Reis veilig, liefst zonder overnachting in hotel.
VOUCHER 2021. Indien gewenst kunt U Uw reservering doorschuiven naar 2021. Wij bieden U dan een EXTRA KORTING van 10%. Reserveer tijdig i.v.m. beschikbaarheid.


Tuinkamer, terras en zwembad
U komt het huis binnen in de tuinkamer, een prettige verblijfsruimte met open haard die via tuindeuren toegang geeft tot een beschaduwd terras vanwaar U over het dorp en het wijde dal kijkt (met spectaculaire zonsondergangen!). Dit terras sluit aan op het zwembad. Het zwembad is niet groot (opp. 4,50 x 1,75 m, diepte 0,80 - 1,20 m) maar biedt weldadige verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Het heeft een eigen terras met buitendouche en is afsluitbaar voor kleine kinderen.
Aansluitend aan de tuinkamer is de ruimte voor de wasmachine waar ook o.a. tuinstoelen, strijkplank , schoonmaakartikelen etc. zijn opgeslagen.

Woonkamer/keuken
In de woonkamer met open keuken is een inbouwhaard met glazen deur die wij als hoofdverwarming gebruiken. Stookhout is aanwezig en inbegrepen. In wintertijd vragen wij hiervoor een vergoeding. Er is tevens, net als in de overige vertrekken, elektrische verwarming.
De kamer is ingericht met een tafel, stoelen en twee gemakkelijke zetels. In de kamer tref je een radio-cd-speler, boeken en spelletjes. Ook is er uitgebreide toeristische informatie en zijn er natuur- en wandelgidsen. Wij hebben ervoor gekozen geen tv te hebben. Er is een dvd speler en wifi. De keuken is ruim uitgerust met servies, 4 pits elektrische kookplaat, oven-magnetron en diverse apparatuur. In het halletje is een koelkast en een aparte vrieskast.
Dubbele deuren geven toegang tot het lange overdekte buitenterras aan de voorzijde met uitzicht op tuin en op de Serre d'Oupia.

Slaapkamers en badruimte
De hoofdslaapkamer heeft lits-jumeaux, wastafel, kast en verwarming. Op verzoek worden deze bedden apart geplaatst. Deze kamer heeft een niveauverschil van twee treden.
De tweede slaapkamer sluit aan op de woonkamer en heeft een tweepersoons bed en kastruimte. Er zijn naar keuze een- en tweepersoons dekbedden voor warme en koelere tijden. De overtrekken zitten in het lakenpakket of dient U zelf mee te nemen. Als U een lakenpakket heeft besteld zijn bij aankomst de bedden opgemaakt.
In de beide slaapkamers is een uitgebreide bibliotheek ondergebracht met kwaliteitsboeken in veel genres. Wij zijn blij met de vele enthousiaste reacties van onze gasten daarop.
De heldere badruimte heeft een inloopdouche, wastafel en toilet.
Nieuw terras: Ook aan de oostzijde ochtendzon) hebben wij nu een groot terras met schaduwdoek. Dit is mede bedoeld om evt. geluidsoverlast in de avond (richting buurman) te beperken.
Er zijn nu rondom terrassen! U kunt het terrasmeubilair (tafels, stoelen, ligstoelen, loungeset) naar believen verplaatsen.


Bijzonderheden
Er zijn diverse voorzieningen voor MINDER-VALIDEN. Beugels, douchekruk, toiletstoel, elleboogkrukken en een opvouwbare rolstoel. Op verzoek monteren van reling voor slaapkamer achter, monteren van div. opritten voor deuren en terrassen. I.v.m. montage vragen wij voor de voorzieningen op verzoek een kleine vergoeding.
Verrijdbare gasbarbeque. Gas is inbegrepen.
Kinderbedje met beddengoed, babybadje en kinderstoel op verzoek
Elektrische warmwaterboiler
Verplaatsbare elektrische terrasverwarming en diverse verplaatsbare ventilatoren.
Uitgebreide bibliotheek en veel informatie.
Bijzondere tuin en moestuin, terrassen rondom.

Het huis is in principe bedoeld voor vier volwassenen. In overleg kan gebruikt worden gemaakt van een kampeerveldje of de caravan (volledig ingericht, douche, toilet en terras).
Eventuele aanvullende accomodatie is desgewenst bij onze beheerders te huur.

Op het terrein bouwen wij op dit moment een extra appartement (2 pers.). In 2021 komt dit beschikbaar. Voor extra accomodatie, meer personen, kunt U dit bijhuren. Het wordt niet apart verhuurd.

Beheerders
Ons huis wordt beheerd door Dirk en Christel de Kauter, onze Vlaamse dorpsgenoten. Zij regelen Uw boeking en zorgen voor ontvangst, controle zwembad en andere zaken. Tijdens Uw verblijf zijn zij Uw aanspreekpunt.

Kortingen
Voor boekingen gedaan vóór 1 april geldt een VROEGBOEKKORTING van 10%. Gasten die al eerder boekten in de jaren '18 of '19 krijgen een EXTRA TERUGKOMKORTING van 5%. Voor de weken en 44 t/m 51 en de weken 1 t/m 12 2019 geldt een WINTERKORTING: 1 week E250,--, 2 weken E 400,--, 3 weken E 525,--, langer dan 3 weken alleen in overleg mogelijk.

Uitgebreide informatie over huis, dorp en streek en veel foto's vindt U op onze eigen site www.labellepoire.nl BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon (minervois-aude):

 <br>ingangHet schilderachtige, eeuwenoude dorp Oupia, nauw verbonden met de wijnbouw in deze streek, telt 270 inwoners. Het is een levendige, open gemeenschap. De "vacanciers" zijn welkom op de dorpsfestiviteiten zoals bv. de wekelijkse jeu-de-boule-avond. In het dorpswinkeltje, aan het typisch Franse pleintje, haalt U brood of Uw "croissant". Patricia en Marc die het winkeltje beheren, maken afhaalmaaltijden op verzoek (zie het weekmenu) en hebben een gezellig terras waar U een café of een wijntje kunt drinken en zelfs een frietje of iets anders kunt eten. Op vrijdagavond staat er de pizzabus met prima vers gebakken pizza's. Muzikanten uit de omgeving komen hier dan samen om te spelen en te zingen. Neem Uw instrument mee of kom zingen. De aanrader voor Uw vakantie!!! Ook op zondagochtend wordt muziek gemaakt en wordt elke twee weken een dorpsmaaltijd bereid (v.a. 13.00u) Opgeven bij de beheerder of in het winkeltje.
Het restaurant in het dorp, l'Asphodèle, geldt in de omgeving als een der besten. De wijnen van Chateau Oupia behoren tot de top van de Minervois. U bent welkom om te proeven (en te kopen) in de vele coöperatieve caves en op de domaines en chateaux.

Op enkele kilometers ligt het grotere dorp Olonzac met supermarkt, winkels, terrassen en restaurants aan een fraai dorpsplein. Aan de andere zijde van het bij Olonzac gelegen Lac de Jouarre (strand, restaurant, watersport) ligt het dorp Homps met een charmant haventje aan het Canal de Midi. Dit kanaal, geopend in 1756, verbindt de Middellandse Zee met de Atlantische Oceaan. Het slingert als een rivier door de heuvels en langs de oevers zijn wandel- en fietspaden (Unesco Werelderfgoed).

Overal in de streek zijn overblijfselen van een roerige geschiedenis. De eerste mensachtigen van Frankrijk woonden hier al in grotten en op vele plaatsen zijn overblijfselen uit de Romeinse Tijd. Narbonne was in de 2e eeuw de hoofdstad van de Romeinse provincie Narbonensis, het enige deel van Frankrijk met deze status. De grote Romeinse route naar Spanje, de Via Domitia, liep hier langs de kust.
Markant voor de streek is vooral de strijd van de Katharen en de ridderadel van het toen zelfstandige Acquitanië tegen het veroveringsleger van de Franse koning dat gesteund werd door de Roomse Kerk (begin 13e eeuw). Het Katharisme was een hier diep gewortelde christelijke opvatting die het centrale gezag van Rome in geloofszaken niet erkende. Een wrede vervolging en een verwoestende oorlog van vele jaren waren het gevolg. Op tal van plaatsen getuigen ruïnes van burchten en kastelen van deze ongelijke strijd. Nu zijn het belangrijke toeristische trekpleisters geworden.....
Het nabije Minerve, gelegen op een rotseiland in twee diepe kloven, is -behalve uitzonderlijk mooi- een illustratie van deze geschiedenis.

Na deze periode werden vele abdijen, kerken en kapellen gebouwd in de karakteristieke sobere Romaanse stijl.

Het landschap in het dal van de Aude, de centrale rivier, wordt gekenmerkt door de afwisseling van wijnvelden, olijfgaarden,dromerige dorpen en vele, vaak ruige, natuurgebieden met een kenmerkende mediterrane begroeiing. Aan de noordzijde grenst Oupia aan de Montagne Noire, een gebergte (tot 1200m. hoogte) met uitgestrekte bossen, klaterende beken en middeleeuwse dorpen. Aan de zuidzijde van het dal beginnen de voorgebergtes van de Pyreneeën waarvan op heldere dagen de toppen de horizon afzomen.
De Middellandse Zee ligt op een goed half uurtje. Brede zandstranden, sommigen druk bezocht en vol toeristisch vertier, anderen stil en uitgestrekt. Aan de lagunes tussen binnenland en strand liggen prachtige plaatsjes en mooie wandelgebieden. Op de lagune van Narbonne zijn grote groepen flamingo's te bewonderen. De lagune van Bassin de Thau is vermaard om zijn oesterteelt.

Op ongeveer een half uur van Oupia liggen langs de kust de steden Béziers en Narbonne. Béziers, verwoest en uitgemoord door de Franse troepen ten tijde van de Kathaarse oorlog, heeft een hooggelegen citadel vanwaar men een wijds uitzicht heeft over het binnenland. Het zwierige Narbonne heeft een boeiend historisch centrum en ademt een zuidelijke sfeer. Een bezoek aan de Halles, de kleurrijke traditionele voedselmarkt is een belevenis.
Carcassonne, in het binnenland,is beroemd om zijn Cité, de ommuurde kasteelstad. Deels verwoest in de Kathaarse oorlog, later herbouwd en gerestaureerd is het nu een toeristische trekpleister van internationale allure (Unesco Werelderfgoed).
De universiteitsstad Montpellier, ongeveer een uur van Oupia, is behalve rijk aan monumenten, bekend als modern koopcentrum.
Richting zuiden, nabij de Spaanse grens, ligt het aangename Perpignan waar Zuid-Frankrijk en Catalonië zich mengen in architectuur, eetcultuur en in het dagelijks leven.

Klimaat
Het voorjaar begint al heel vroeg met heerlijke warme dagen in Maart en April en doorgaans stabiel warm en vrijwel droog weer in Mei en Juni. Het is droog en zeer warm in Juli en Augustus en September. De weldadige nazomer duurt tot in November. De winters zijn doorgaans zacht met soms nachtvorst maar ook warme dagen en veel zon.


De streek is uitstekend bereikbaar. Per auto over de Autoroute (tol) via Parijs/Clermont-Ferrand of via Luxemburg/Lyon. Per trein in een comfortabele dagreis per TGV naar Béziers (aankomst 18.00 uur). Het meest nabije staion is in Lézignan-le-Corbière op 20 km. Dit heeftverbindingen met Narbonnen, Carcassonne en Toulouse. Boeken via Franse spoorwegen (SNCF) is goedkoper! Met internationale busdiensten naar o.a. Béziers. Diverse budgetmaatschappijen bieden goedkope vluchten aan op Nimes, Béziers, Carcassonne, Toulouse, Montpellier of Girona (Catalonië) Als U geen auto heeft of huurt kunt U met onze beheerders overleggen om, tegen vergoeding, te worden opgehaald. Fietsverhuur in nabije omgeving, evt. aan huis.

Kijk voor tips op onze eigen site www.labellepoire.nl

Voor uw oriëntatie: Oupia ligt in de buurt van de plaatsen: Olonzac, Carcassonne, Narbonne, Beziers en Minerve.Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 09-11-2020

KORTINGEN. Zie ook, in de aanhef, onze gewijzigde annuleringsvoorwaarden ivm CORONA.
Terugkom-korting: altijd 5% extra korting voor huurders uit 2018 en 2019.
Vroegboek-korting: voor 1 april geboekt 10% korting.
Winter-korting: 1 week E 250,--, 2 weken E 400,--, 3 weken E 525,--. Langer dan drie weken alleen mogelijk in overleg.
HUURPERIODES.
De huurperiode bedraagt minimaal een week, ingaande op zaterdag 16.00 uur en eindigend op zaterdag 10.00 uur.
MIDWEEK-, WEEKEINDE- en DAGVERHUUR is alleen mogelijk als er geen weekverhuur is geboekt tot drie weken voor de gewenste datum. Dit geldt ook voor huurverlenging. Dit gebeurt altijd in overleg.
Als Uw vluchtdata niet overeenkomen met de huurperiode kunt U evt. in overleg per dag BIJHUREN in de accomodatie van onze beheerders.

RESERVEREN
Reserveren van de gewenste periode van de woning kan per Email of telefonisch.Bij telefonische reservering weet u direct of de periode nog beschikbaar is. Bij andere reservering ontvangt U antwoord per e-mail.

De huurder ontvangt vervolgens de rekening en het reserveringsformulier. Dit formulier dient per omgaande aan ons te worden geretourneerd. Op dit formulier vermeldt u het aantal personen alsmede gewenste aanvullingen.

OPTIE
Als u een optie op het huisje vraagt blijft deze 2 weken geldig.

BETALINGEN De huurder ontvangt een factuur, die bestaat uit: het totale factuur-bedrag en evt. aanvullingen. De eindschoonmaakkosten en de waarborgsom worden contant betaald bij aankomst en contant verrekend bij vertrek onder verrekening van elektra, evt. schades en evt. overige zaken.
De reservering ligt formeel vast vanaf ontvangst eerste termijn (40%). De tweede termijn (60%) dient te worden voldaan zes weken voor aanvang van de huurtermijn.

ANNULEREN. Onderstaande voorwaarden zijn tot april 2021 vervangen iuvm CORONA. Zie in de aanhef. Bij annulering na betaling geldt het volgende: Korter dan 3 maanden voor aanvang van de huurperiode volgt geen restitutie. Eerder dan 3 maanden voor aanvang van de huurperiode wordt 75 % teruggestort.
Bij een vervangende huurder uwerzijds wordt een vervangend contract opgemaakt en worden geen annuleringskosten berekend. Een eventuele gewenste annuleringsverzekering dient u zelf af te sluiten.

AANKOMST EN VERTREK Zonder nadere afspraken gaat de huurperiode in op zaterdag na 16.00 uur en eindigt op zaterdag 10.00 uur. Overhandiging van de sleutel in overleg.

EINDSCHOONMAAK ( E 90,--)na afloop huurperiode wordt door Dirk en Christel gedaan. Deze schoonmaak is verplicht en wordt contant verrekend bij aanvang.

GEBRUIK VAN DE WONING Het huis is in principe bedoeld voor 4 personen. Kinderen vanaf 4 jaar tellen volledig mee. In overleg kunt u een tent bijplaatsen. Voor meer dan 4 personen (in overleg) brengen wij extra kosten in rekening. Elektra wordt verrekend met de waarborgsom. Water,gas en toeristenbelasting zijn inclusief. Hout voor verwarming is aanwezig. Er is elektrische verwarming.
Huisdieren zijn niet toegestaan i.v.m. kwetsbare tuin en extra schoonmaakkosten.
Wij zijn bezig met de bouw van een zelfstandig gastenappartement elders op het terrein. Als dat in 2020 klaar komt wordt het huis geschikt voor meerdere personen. Informeren bij de beheerder.

lINNENPAKKET(laken, dekbedhoes, sloop)en handdoekpakket (baddoek, washand, badlaken)desgewenst te huur E 7,50 per set per periode.
Babybedje, -badje en kinderstoel gratis beschikbaar op verzoek. Deze voorzieningen kunt u op het reserveringsformulier vermelden.

GEBRUIK ZWEMBAD Kinderen mogen alleen onder toezicht van volwassenen gebruik maken van het zwembad. De verhuurder is NIET aansprakelijk voor schade en/of ongevallen in welke zin dan ook. Het water bevat chloor en wordt wekelijks gecontroleerd door de beheerders. Het terras bij het zwembad kan worden afgesloten i.v.m. kindveiligheid. Op het terras bij het zwembad zijn ligstoelen aanwezig en er is een buitendouche.

ALGEMEEN EN AANSPRAKELIJKHEID. De eigenaren en diens vertegenwoordigenden zijn niet aansprakelijk voor materiële en/of persoonlijke schade voortvloeiende uit het gebruik van het gehuurde m.i.v. het zwembad en overige faciliteiten. Schade en/of ongemak voortvloeiende uit overmachtsituaties zoals weersomstandigheden, stakingen en blokkades,inbraak en al dergelijke, kan niet worden verhaald anders dan bij de verzekering van de huurder(s).

Bij ondertekening van het huurformulier wordt U geacht deze voorwaarden te kennen en daarmee akkoord te zijn.

Kijk voor informatie op www.labellepoire.nl Contact met de beheerders, Dirk en Christel, via: www.labellepoire@hotmail.com

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

INFORMATIE VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS
De eigenaar van dit vakantiehuis heeft aangegeven dat dit huis rolstoeltoegankelijk is. De mobiliteitsproblemen kunnen echter van persoon tot persoon aanzienlijk verschillen. Wij adviseren u altijd, voordat u gaat reserveren, met de eigenaar/verhuurder contact op te nemen en aan hem/haar te vragen of de aanwezige voorzieningen voor u voldoende zijn.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Hanggliding is aanwezig Hanggliding

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Oupia Olonzac Carcassonne Narbonne Beziers Minerve Herault Languedoc Roussillon Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.