Logo vakantiehuis frankrijk
Welkom op onze overzichtpagina van Franche Comte

Klik hier
voor de huizen in een andere regio van Frankrijk.

Huizen Franche Comte

Huizen in Frankrijk te koop: Klik op een regio
Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen en overige huizen in Franche Comte te koop op vakantiehuis-frankrijk.nl
Meer huisjes in Frankrijk kunt u vinden met onze zoekmachine met huizen in Frankrijk. U kunt ook ergens op de kaart hiernaast klikken.

U krijgt een korte omschrijving van deze huizen te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te koop is of u wilt weten hoe hoog de vraagprijs van het huis is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de woning, ter voorbereiding van uw aankoop in Franche Comte, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar-verkoper of Nederlands sprekende makelaar van het huis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een huisje in Franche Comte wilt kopen dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar of diens makelaar. Wij verkopen zelf geen huizen in Franche Comte.

Huis Franche Comte te koop
Artistiek actief in uw eigen huis in Frankrijk
Ligging: Deze leuke woning ligt in de regio Franche Comte (Noord-Oost Frankrijk) in het departement Haute Saone in de plaats Vernois sur Mance.
Het huis is geschikt voor 6 personen en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan.......
ok button Kindvriendelijk
ok button Huisdier welkom
ok button Rustige omgeving


U kunt op onze website verschillende selecties maken. Hier geven wij u een overzicht van de belangrijkste selecties:

Huis Franche Comte huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in Franche Comte die door particulieren uit Nederland en Belgie te huur of te koop worden aangeboden. Franche Comte is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want Franche Comte is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend overgelijkbaar met Nederland of Belgie. De prijzen van de huizen zijn meestal wel een heel stuk lager. Je krijgt ook veel meer ruimte in het huis en meer grond dan bij ons.

Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in Franche Comte ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eerst eens een huis in Franche Comte huren? Kijk hier naar de huizen die hier te huur staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of Franche Comte voor u geschikt is om er permanent te gaan wonen of het huis te gebruiken als vakantiehuis. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen Franche Comte in of bij bekende plaatsen.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal plaatsen of de omgeving van plaatsen waar u in de Franche Comte een vakantiehuis kunt huren. De meeste plaatsen zullen u bekend voorkomen. Klik op de buttons om de vakantiehuisjes, villa's, gites en appartementen in de omgeving te bekijken.

Besancon Besançon Bourbonne les Bains Dijon Langres Luxeuil les Bains Passavant la Rochère Vesoul

Huizen in Franche Comte te koop met randvoorwaarden.

Huis Franche Comte kopen en misschien verhuren?

Wilt u een huis kopen en later ook gaan verhuren om uit de kosten te komen dan kan vakantiehuis-frankrijk.nl u hierbij goed helpen. Neem gerust contact met ons op of kijk naar de verhuur mogelijkheden

Heeft u ook een vakantiehuis in Franche Comte? En u wilt uw huis of huizen verhuren of verkopen? En wilt u ook zo snel met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun huis in Franche Comte verhuren én verkopen.

VAKANTIEHUIZEN FRANCHE COMTE

Via de volgende links kunt u (vakantie) huizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk die te koop worden aangeboden:
Nord-Pas-de-Calais, Haute Normandie, Picardie, Lorraine, Alsace, Ile de France, Champagne Ardennes, Franche-Comte, Bourgogne, Centre, Basse-Normandie , Normandie , Bretagne, Pays de la Loire, Poitou-Charentes, Limousin, Auvergne, Rhone Alpes, Aquitaine, Midi-Pyrenées, Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Huizen zoeken in Frankrijk, Corse.