Welkom op onze vakantie frankrijk pagina over 'met de kinderen op vakantie'
Boerderij geschikt voor kinderen in Frankrijk
voor uw vakantie in Frankrijk!

De eigenaren die op onze website hun privé boerderij te huur aanbieden kunnen bij ons aangeven of een vakantiehuis kindvriendelijk is. Daarom leek het ons een leuke gedachte om en flink aantal van dit soort kindvriendelijke boerderijen in Frankrijk eens op een rijtje te zetten. U vindt een overzicht van de vakantie boerderijen onderaan deze pagina.

Wanneer is een vakantieboerderij voor kinderen geschikt?

Met de kinderen op een boerderij vakantie in Frankrijk.Het is niet gemakkelijk om aan te geven of een huis nu echt kindvriendelijk is of niet. Zo zal de leeftijd van de kinderen een belangrijke rol spelen of er sprake is van een kindvriendelijke vakantiewoning. Heeft u een klein kind waarop toezicht gehouden moet worden en heeft het vakantieverblijf een zwembad dan is het handig om te weten of het zwembad ommuurd is of op een andere wijze is afgeschermd want kleine kinderen moeten altijd goed in gaten gehouden kunnen worden.
Ook de afscherming van het terrein van de boerderij is belangrijk. Zeker wanneer er een drukke weg langs het huis loopt.
Overigens veilige huizen voor kinderen bestaan niet. U zult altijd op uw kinderen moet blijven letten. Er zijn wel huizen die redelijk veilig voor kinderen zijn. Maar zijn de huizen wel veilig voor de kinderen? Pas op voor het huren van een huis met een kostbare inboedel. Zorg voor een goede reisverzekering en een goede particuliere WA verzekering.

Voor de iets minder kleine kinderen is het belangrijk of er voldoende ruimte is om te spelen. Een boerderij vakantie in Frankrijk is heel leuk.Heeft het vakantiehuis klimtoestellen, schommels, zandbak, een eigen zwembad of een gemeenschappelijk zwembad? Dit is ook belangrijk om te weten en dit zal niet altijd duidelijk zijn wanneer u de informatie ziet van de huizen die op het internet worden aangeboden. Daarom hebben de vakantiehuizen die op onze website worden aangeboden altijd een link naar een e-mail adres of staat een telefoonnummer op de pagina vermeldt. Als u bij ons een leuk huis heeft gevonden en u heeft nog vragen of het huis geschikt is voor uw kind of kinderen dan kunt u altijd contact opnemen met de eigenaar van het vakantiehuis dat u wilt huren. Hij of zij zal u graag meer informatie verschaffen zodat u er zeker van zult zijn dat u een kindvriendelijke vakantie gaat boeken.

Uw kinderen en de vakantie omgeving?

Op vakantie in Frankrijk en een boerderij huren.Uw kinderen zullen het al snel saai gaan vinden als er in de buurt niets leuks te doen is. Informeer daarom ook bij de eigenaar van het huis of er in dat deel van Frankrijk attractieparken te vinden zijn of zwemparadijzen, speeltuinen of iets dergelijks. Voor de wat oudere kinderen kan het leuk zijn om gezellig uit te gaan. Dan is het wel handig om te weten of er een bar of disco in de buurt is. In de buurt van een grote stad zal dit geen probleem zijn maar gaat u een huis huren op het platteland dan moet je je maar afvragen of er iets leuks te doen is. Een kind wil op vakantie in Frankrijk meer doen dan alleen maar wandelen.

Onderstaand vindt u een selectie van de vakantieboerderijen die geschikt zijn voor uw vakantie met de kinderen. Dit is slechts een deel van ons aanbod van vakantie boerderijen in Frankrijk die als kindvriendelijk worden beschouwd. U kunt meer boerderijen die geschikt zijn voor kinderen vinden met onze zoekmachine met veel zoekmogelijkheden.Op vakantie in Frankrijk. Het is gezellig op een kinderboerderij.

U krijgt hierna een korte omschrijving van deze huizen te zien. Wanneer u meer informatie wenst over de hoogte van de huur of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de privé huizen, ter voorbereiding van uw vakantie in Frankrijk, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van de boerderij een e-mail sturen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

De selectie van kindvriendelijke boerderijen die voor u is gemaakt is gesorteerd op aantal personen en het aantal slaapkamers. Het kan zijn dat de lijst van huizen die te huur zijn wat lang is. Onderaan deze pagina vindt u nog een aantal andere handige overzicht pagina's voor een geslaagde vakantie met de kinderen.

 

Vakantie boerderij in Provence Alpen Cote d'Azur

Met uw kinderen op vakantie in de Vaucluse  (vakantieboerderij) Vakantiewoning (Boerderij Villa met privé zwembad) Vaucluse Provence Alpen Cote d'Azur te huur. Het huis in de Vaucluse is geschikt voor 19 personen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Vaucluse in de plaats Valreas. Bekende plaatsen in de buurt: Avignon, Nimes en Montelimar.
Ook Orange en Nyons zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 9 slaapkamers en is geschikt voor 19 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 6 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 19 personen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Valreas is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis beschikt over een gezellige open haard.
In huis is er airco aanwezig mocht u het te warm vinden. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Jeu de boules (Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

Vakantie boerderij in Poitou Charentes Charente

Met uw kinderen op vakantie in de Charente Charente (vakantieboerderij) Boerderij vakantiehuis met in totaal 3 gites. Twee gites, Belle Vue en Boerderijwoning, vormen het vakantiehuis voor 12 personen. GRATIS WIFI
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats St Germain de Confolens. Deze omgeving staat ook bekend als Charente. Bekende plaatsen in de buurt: Confolens, Limoges en Poitiers.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 12 personen. Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie. Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 12 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig.

Het vakantie huis in St Germain de Confolens is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Chambres d'Hotes, B&B (bed and breakfast), (vakantie) Appartement, (vakantie) boerderij. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege). GRATIS WIFI

Vakantie boerderij in Bourgogne Zuid Morvan

Met uw kinderen op vakantie in de Nievre Zuid Morvan (vakantieboerderij) Grote, luxe en kindvriendelijke vakantieboerderij met privé zwembad voor maximaal 16 personen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Bourgogne (Midden Frankrijk) in het departement Nievre in de plaats Cercy la Tour. Deze omgeving staat ook bekend als Zuid Morvan. Bekende plaatsen in de buurt: Nevers, Autun en Decize.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 8 slaapkamers en is geschikt voor 16 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie. Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 16 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Cercy la Tour is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Aquitaine

Met uw kinderen op vakantie in de Lot et Garonne  (vakantieboerderij) Karakteristieke boerderij met volledige privacy, 4 ha terrein en een prachtig uitzicht. Met uiteraard Privezwembad, 6 slaapkamers en 4 badkamers.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Lot et Garonne in de plaats Monflanquin. Bekende plaatsen in de buurt: Villeneuve sur Lot, Bergerac en Cahors.
Ook Agen en Sarlat La Caneda zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor 14 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 4 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 14 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Monflanquin is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Jeu de boules (Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

Vakantie boerderij in Rhone Alpen Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche

Met uw kinderen op vakantie in de Ardeche Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche (vakantieboerderij) Grote boerderij (200m2) voor 12 personen met zwembad in de Ardèche. September tot Juni mogelijk voor 6 personen voor half tarief.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie:Dit huis ligt in de regio Rhone Alpen(Midden Frankrijk) in het departement Ardechein de plaats St.Apollinaire de Rias . Deze omgeving staat ook bekend als Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche.Bekende plaatsen in de buurt: Vernoux en Vivarais (7km), Lamastre (20km) en Valence (35km).Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor 12 personen maximaal. Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie bv voor het organiseren van workshops. Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 12 personen.Waarbij dan rekening moet worden gehouden met 1 slaapkamer met stapelbed. Het huis ligt buiten de bebouwde kom met veel omliggend terrein. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.  Huisdieren zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen.  Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in St.Apollinaire de Rias is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht met magnetron, oven, afwasmachine, ijskast. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Huisdieren mogelijk in overleg met de eigenaar.Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij, workshop accommodatie.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën,  Langlaufen etc..

Vakantie boerderij in Ile de France Parijs en omstreken Disney

Met uw kinderen op vakantie in de Seine et Marne Parijs en omstreken Disney (vakantieboerderij) Boerderij te huur met omheinde muur in natuurgebied Het huis is geschikt voor 12 personen en ligt 40km van Disney en 80km van Parijs centrum
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Lekker een dagje naar Disneyland Paris;
Vergeet ook de prachtige hoofdstad Parijs niet;
Een glaasje champagne proeven in een van de beroemde champagnekelders in Reims of Epernay;
Of gewoon een boek lezen bij de openhaard, een frisse neus halen op de fiets tussen de heuvels of in het bos. Het is een heerlijk gebied waar je uren kunt wandelen.

Tussen Parijs en Reims in het prachtige Champagnegebied staat deze vrijstaande kindvriendelijke boerderij aan de rand van een dorp (Sablonnières). Het ligt 550 km ver van Amsterdam, zelfs voor een lang weekend ben je er voor je gevoel echt uit.

Het bestaat uit 5 slaapkamers met in totaal voor 12 mensen een slaapplaats (plus nog twee kinderbedden), verder heeft het 2 badkamers, een grote woonkamer met openhaard en een aparte woonkeuken. Toch is het zo ingedeeld dat het zeker ook knus is met z'n tweeën.

Het is ideaal voor kleine kinderen, alle voorzieningen zijn er en de boerderij is omringd door een muur en een hek waarbinnen de tuin ligt.

Op 100 meter afstand stroomt een rivier (de Morin) waar je kunt vissen, kanoën of zwemmen.

In het dorp is een grote manege waar u paarden kunt huren, er is een overdekt zwembad, een sauna, tennisbanen en een restaurant.

Het is puur genieten van de natuur maar wil je dit mixen met bijvoorbeeld Disneyland Paris, dat 40 km verderop ligt, dan zit je goed in Sablonniéres.

Kijk voor prijzen, nog meer foto's en beschikbaarheid op: www.dieta.nl
Eventueel kunt u savonds bellen: 020-6737191 (gsm 0653874726)

Vakantie boerderij in Basse Normandie Baie du Mont St Michel

Met uw kinderen op vakantie in de Manche Baie du Mont St Michel (vakantieboerderij) Normandische boerderij met een grote cour, als geheel of in delen te huur voor 2 tot 12 personen, in een landelijke omgeving vlak bij prachtige strand
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Basse Normandië (Noordwest Frankrijk) in het departement Manche in de plaats Bricqueville sur mer. Deze omgeving staat ook bekend als Baie du Mont St Michel. Bekende plaatsen in de buurt: Granville, Coutances en Agon-Coutainville.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen (of meer).Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen, of een groep vrienden. De boerderij is ook in twee delen te huren. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. Het is een kindvriendelijke omgeving. De cour is een prachtige speelplaats. Er is ook een kleine tuin. In deze accommodatie zijn huisdieren toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Bricqueville sur/mer is in een rustige omgeving gelegen. Het huis is vrijstaand. Het grote huis beschikt over huiskamer met een schouw. De beide keukens is compleet ingericht en u kunt uw eigen Normandische maaltijden klaarmaken. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege), Windsurfen, Kitesurfen.

Vakantie boerderij in Aquitaine

Met uw kinderen op vakantie in de Dordogne  (vakantieboerderij) Fraaie gerestaureerde boerderij op een terrein van 40 hectare met Privezwembad, 4 slaapkamers en 4 badkamers.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats GAUGEAC. Bekende plaatsen in de buurt: Bergerac, Sarlat-la-Can?da en Villeneuve-sur-Lot.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 11 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 4 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 8-9 personen en 2 baby's.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Gaugeac is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een priv? zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Aquitaine Perigord Pourpre

Met uw kinderen op vakantie in de Dordogne Perigord Pourpre (vakantieboerderij) Karakteristieke boerderij in de Perigord Pourpre met gastenverblijf, Privezwembad, 5 slaapkamers en 3 badkamers.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats Saint Cassien. Deze omgeving staat ook bekend als Perigord Pourpre.
Bekende plaatsen in de buurt: Monpazier, Viller?al en Bergerac.
Ook Sarlat-la-Can?da en Villeneuve sur Lot zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 3 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 10 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Saint Cassien is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een priv? zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen.

Type huis: Vakantiehuis, G?te, Chalet, (vakantie) boerderij, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Aquitaine

Met uw kinderen op vakantie in de Lot et Garonne  (vakantieboerderij) Vakantiewoning (Boerderij Villa met Prive zwembad) Lot et Garonne Aquitaine te huur. Het huis in de Lot et Garonne is geschikt voor 10 personen en ligt in Zuid Frankrijk. U kunt het huis huren vanaf 2270 euro per week afhankelijk van het seizoen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Lot et Garonne in de plaats Villeneuve Sur Lot. Bekende plaatsen in de buurt: Bordeaux, Perigueux en Agen.
Ook Bergerac en Sarlat zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 4 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 10 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het vakantie huis in Villeneuve Sur Lot is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een priv? zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Auvergne Auvergne

Met uw kinderen op vakantie in de Puy de Dome Auvergne (vakantieboerderij) Een volledig ingerichte vrijstaande boerderij in een zeer rustig en landelijke omgeving van de Puy de Dome.
Met prive zwembad.

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Auvergne (Midden Frankrijk) in het departement Puy de Dome in de plaats Saint-Maigner. Deze omgeving staat ook bekend als Auvergne.
Bekende plaatsen in de buurt: Montlucon, Clermont ferrand en Vichy.
Ook Limoges en Puy de Dome zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 3 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a.
uw e-mails te lezen of info op te zoeken ivm de streek.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor groepen tot maximaal 10 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Saint-Maigner is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.

De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Bergsport: Bergbeklimmen, Bergwandelingen, Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen.

Vakantie boerderij in Aquitaine Lot

Met uw kinderen op vakantie in de Dordogne Lot (vakantieboerderij) Gerestaureerde oude boerderijschuur, geheel in stijl, van alle moderne comfort voorzien met eigen terras, groot grasveld, eigen zwembad.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats Marminiac (Gap de Gat). Deze omgeving staat ook bekend als Lot.
Bekende plaatsen in de buurt: Sarlat, Bergerac en Cahors.
Ook Rocamadour en Domme zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 9 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 9 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Marminiac (Gap de Gat) is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Basse Normandie Le Bocage

Met uw kinderen op vakantie in de Orne Le Bocage (vakantieboerderij) Gerestaureerde boerderij in Normandië te huur.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Basse Normandië (Noord ) in het departement Orne in de plaats ST.BOMER LES FORGES. Deze omgeving staat ook bekend als Le Bocage.
Bekende plaatsen in de buurt: DOMFRONT, FLERS en BANGOLES.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 9 personen.
Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie.
Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 9 personen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in ST.BOMER LES FORGES is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen), Hanggliding, Deltavliegen, Parachute springen.

Vakantie boerderij in Midi Pyreneeen Toscane van Frankrijk

Met uw kinderen op vakantie in de Haute Garonne Toscane van Frankrijk (vakantieboerderij) Vakantieboerderij "Busquet d'en bas " met zwembad en zandstrand
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyrenees (Zuidwest Frankrijk) in het departement Haute Garonne in de plaats Peguilhan. Peguilhan ligt op 1200 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Toscane van Frankrijk.
Bekende plaatsen in de buurt: Toulouse , Pau , Tarbes , Lourdes .
Ook St Gaudens is bezienswaardig en ligt op minder dan een 1/2 u rijden van ons huis.
Voor de wintersporters ... Bagneres de Luchon , St Lary, Col de Menthe . Binnen een uur op de piste .

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en een vide.
De accommodatie beschikt over 2 badkamers.
Omdat het een groot vakantiehuis is, is deze landgoedboerderij bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen .

Er is gratis wifi aanwezig .
De boerderij geheel vrij gelegen, heeft een grote tuin , is kindvriendelijk.

In deze accommodatie zijn huisdieren niet toegestaan.

Het huis ligt nabij een groot , prachtig meer. De boerderij is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving is bosrijk en geaccidenteerd ( Toscane van Frankrijk )Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht op vallei en Pyreneeen . De accommodatie beschikt over een natuurlijk zwembad /vijver met zandstrand . De jacht/zitkamer heeft een gezellige, grote open haard. De keuken is volledig ingericht.

Type huis: Gerestaureerde landgoedboerderij met zwembadvijver en strand.


Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:
Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Tennisbaan, Paardrijden kan in manege of op onze eigen paarden( mits ervaring ) maar u kunt ook uw paarden meebrengen ,er is voldoende weidegang.
Windsurfen, Hanggliding, Deltavliegen, Jeu de boules .

Vakantie boerderij in Midi Pyreneeen Comminges

Met uw kinderen op vakantie in de Haute Garonne Comminges (vakantieboerderij) La Couronne - zeer rustiek gelegen vakantieboerderij met panoramisch uitzicht rondom op bossen, het typische boerenland en Pyreneeen!
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyrenees (Zuidwest Frankrijk) in het departement Haute Garonne in de plaats L Isle-en-Dodon. L Isle-en-Dodon ligt op ca. 1200 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Comminges.
Bekende plaatsen in de buurt: Toulouse, Auch en Tarbes.
Ook Lourdes en St.Gaudens zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Het huis ligt buiten de bebouwde kom aan een doodlopende weg. De woning heeft een grote tuin/erf met veel speelruimte. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in L Isle-en-Dodon is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Bourgogne Yonne

Met uw kinderen op vakantie in de Cote d'Or Yonne (vakantieboerderij) Authentiek boerderijtje
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Bourgogne (Midden Frankrijk) in het departement Cote d'Or in de plaats Sennevoy-le-bas. Deze omgeving staat ook bekend als Yonne. Bekende plaatsen in de buurt: Montbard, Chablis en Troyes.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 7 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Sennevoy-le-bas is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Pays de la Loire

Met uw kinderen op vakantie in de Sarthe  (vakantieboerderij) Rustieke woonboerderij met natuurlijke zwemvijvers op eigen domein.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Pays de la Loire (Noordwest Frankrijk) in het departement Sarthe in de plaats St. Jean du Bois. Bekende plaatsen in de buurt: La Fleche , Le Mans en Malicorne.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in St. Jean du Bois is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Lorraine ElzasVogezen

Met uw kinderen op vakantie in de Vosges (Vogezen) ElzasVogezen (vakantieboerderij) Vakantiehuis in de vogezen, mooie luxe gerenoveerde vakantieboerderij daterend uit 1702, het woonhuis is in perfecte staat met vrij panorama uitzicht.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Lorraine (Oost Frankrijk) in het departement Vosges (Vogezen) in de plaats Le Thillot. Heel veel wintersportmogelijkheden. Deze omgeving staat ook bekend als Elzas/Vogezen. Bekende plaatsen in de buurt: Gerardmer, Ballon d'alsace en Epinal.Algemene gegevens van het huis: De vakantie woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen.
Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin met terrassen, boomgaard, vennen om te vissen en ligt direkt aan het bos en een doodlopende weg.
Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig.
Het vakantie huis in Le Thillot is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een bijzonder fraai uitzicht.
Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over twee woonkamers met gezellige houtkachels. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
U kunt de weblog van de eigenaar bezoeken op www.belleforet.blogspot.com Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Windsurfen, Hanggliding.

Vakantie boerderij in Provence Alpen Cote d'Azur Provence

Met uw kinderen op vakantie in de Vaucluse Provence (vakantieboerderij) Karaktervol vakantiehuis als deel van voormalige wijnboerderij met zwembad en tennisbaan aan de voet van de Mont Ventoux in de Provence.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Vaucluse in de plaats Vaison la Romaine / Crestet. Deze omgeving staat ook bekend als Provence.
Bekende plaatsen in de buurt: Vaison la Romaine, Avignon, Gigondas en de Mont ventoux..

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en is geschikt voor 8 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin gelegen aan de wijngaard.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Vaison la Romaine / Crestet is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en een tennisbaan. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en een droger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Er is wi-fi internetaansluiting en sateliet tv (Astra 1). Tevens zijn er twee gezellige Provencaalse restaurants en een bakker op loopafstand.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) Appartement, (vakantie) boerderij, Landgoed, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen.

Vakantie boerderij in Centre Loire

Met uw kinderen op vakantie in de Indre et Loire Loire (vakantieboerderij) Vakantiewoning Loire: Boerderij Indre et Loire Centre te huur.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie:Deze vakantiewoning ligt in de regio Centre(Midden Frankrijk) in het departement Indre et Loirein de plaats Chinon. Deze omgeving staat ook bekend als Loire.
Bekende plaatsen in de buurt: Chinon, Tours en Saumur.

Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Chinon is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, tennis

Vakantie boerderij in Midi Pyreneeen Quercy

Met uw kinderen op vakantie in de Lot Quercy (vakantieboerderij) Te huur Luxueuze en authentieke boerderij met prive zwembad voor geschikt voor 8 personen
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuidwest Frankrijk) in het departement Lot in de plaats Montcabrier. Bekende plaatsen in de buurt: Fumel , Monpazier en Cahors, Puy L'Eveque,Bergerac.
Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Montcabrier is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Limousin

Met uw kinderen op vakantie in de Creuse  (vakantieboerderij) Grote gerenoveerde Mas (boerderij) op 2.5 hectare grond in de natuur
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Limousin (Midden Frankrijk) in het departement Creuse in de plaats Chatelus le Marcheix. Bekende plaatsen in de buurt: Limoges, Poitiers en Clermont-Ferrand.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 7 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Chatelus le Marcheix is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Aquitaine Perigord

Met uw kinderen op vakantie in de Lot et Garonne Perigord (vakantieboerderij) Idyllisch vakantiehuis/gite/boerderijtje, geheel vrij gelegen in de natuur ,
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk)/ Midi Pyrenee in het departement Lot et Garonne in de plaats Engayrac. Bekende plaatsen in de buurt: Agen, Moissac, en Toulouse. Algemene gegevens van het huis: de woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin/terrein. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen.  Er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Engayrac is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een weids en vrij uitzicht.Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken met was-en-vaatwasmachine is heel compleet.  De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: vakantiehuis, gîte, boerderijtje. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Aquitaine Périgord Vert

Met uw kinderen op vakantie in de Dordogne Périgord Vert (vakantieboerderij) Stijlvol gerestaureerde L-vormige boerderij 'en pierre' in de Dordogne
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats St. Saud la Coussière . Deze omgeving staat ook bekend als Périgord Vert. Bekende plaatsen in de buurt: Limoges, Périgeux en Nontron.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in St. Saud Lacoussière is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is smaakvol en compleet ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege). Juist buiten het dorp ligt een fantastisch mooi recreatiemeer (vooral voor jonge kinderen) met snackgelegenheid.

Vakantie boerderij in Midi Pyreneeen de Armagnac streek

Met uw kinderen op vakantie in de Gers de Armagnac streek (vakantieboerderij) 4 Vakantiehuizen om ruim zwembad Gers (Boerderij/landhuis privé zwembad) te huur. Totaal geschikt voor 25 personen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie:Dit pand voormalige konderkolonie ligt in de regio Midi Pyreneeen(Zuid Frankrijk) in het departement Gers in de plaats Labastide-Saves. Deze omgeving staat ook bekend als de Armagnac streek.
Heerlijk rustige omgeving goed om te fietsen en te wandelen.
Bekende plaatsen in de buurt: Auch , Toulouse, Lombez, Samatan.

Algemene gegevens van het huis:In het pand zijn 4 ruime vakantiewoningen en er zijn totaal 10 slaapkamers en is geschikt voor 25 personen.
Het pand is verdeeld in 4 vakantiewoningen. Alle vier de woningen liggen om het zwembad
Een huis voor 4 personen (Gîte no 1),
een voor 6 personen (Dit huis is ook geschikt voor een rolstoel Gîte no. 2),
een voor 6-7 personen (Gîte no.3)
en tot slot een voor 6-8 personen (Gîte no. 4). Het pand ligt buiten de bebouwde kom, ongeveer 4 km van Samatan. Er is een grote tuin. Het zijn kindvriendelijke vakantiewoningen. De kinderen kunnen er fijn spelen, grote speelweide met wip; schommel, tafeltennis pétanquebaan en voetbalveld.
Huisdieren (honden) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw hond is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Labastide Saves is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad.
Het huis voor 6 personen (Gîte no.2)(alles begane grond dit huis is rolstoel toegankelijk) Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig in overleg te gebruiken. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
De 4 persoonswoning (Gîte no.1)heeft twee slaapkamers een grote woonkamer en een luxe badkamer, ligbad, toilet, douche en dubbele wastafel. Ook hier is alles begane grond
De 6-8 persoonswoning (Gîte no.4) met verdiepingDeze woning heeft een gezellige keuken op de begane grond met directe toegang naar het terras naast het zwembad 2 slaapkamers en grote woonkamer op de verdieping.
De 6-7 persoonswoning (Gîte no.3)Grote woonkamer, open keuken fraai terras 2 slaapkamers 2 badkamers.

Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden,

Vakantie boerderij in Poitou Charentes Cognacstreek

Met uw kinderen op vakantie in de Charente Cognacstreek (vakantieboerderij) Boerderij uit 1650 met zwembad voor 6 personen
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Lignières-Sonneville. Deze omgeving staat ook bekend als Cognacstreek. Bekende plaatsen in de buurt: Cognac, Angoulême en Royan.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lignières-Sonneville is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een zwembad. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. wasmachine en vaatwasser aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Roken niet toegestaan. Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Bourgogne Morvan

Met uw kinderen op vakantie in de Nievre Morvan (vakantieboerderij) Landelijk gelegen, kindvriendelijke gîte in voormalige boerderij, in de Morvan, Midden Frankrijk, max. 6 personen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie:Dit huis ligt in de regio Bourgogne(Midden Frankrijk) in het departement Nievre in de plaats Sangy. Deze omgeving staat ook bekend als Morvan.
Bekende plaatsen in de buurt: Nevers, Moulins en Autun.

Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Het huis ligt aan de rand van een gehucht. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Sangy is in een rustige omgeving gelegen. Vanaf het terrein heeft u een fraai uitzicht. Het huis beschikt over een gezellige open haard en c.v. De keuken is goed uitgerust met een groot fornuis met oven, magnetron, koffiezetaparaat, waterkoker, mixer, keukenmachine, div. pannen en ruim serviesgoed. Er is een wasmachine aanwezig en er zijn 2 goede fietsen. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Als u wilt kunt u gebruik maken van een kinderbedje, box, traphekjes,kinderstoel en speelgoed. In de woning is uitgebreide informatie over de omgeving, met wandel- en fietsroutes, aanwezig. Er zijn ook boeken, tijdschriften en spelletjes. In de zomer staat er een opzet zwembad met een hoogte van 90 cm en een doorsnede van ongeveer 5 m. Voor de hele kleine kinderen is er een opblaasbadje en zandbak. Verder is er een groot afgebakend terrein, bestaande uit speelveld, moestuin, boomgaard, bos en terras met verschillende zitjes in de tuin. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis:Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) Appartement, (vakantie) boerderij, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc..

Vakantie boerderij in Aquitaine Perigord Noir

Met uw kinderen op vakantie in de Dordogne Perigord Noir (vakantieboerderij) charmante boerderij uit 1875 met groot privé zwembad op 1.5 ha eigen grond voor 2 tot 6/8 personen in de Dordogne
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats Mauzens-Miremont. Deze omgeving staat ook bekend als Perigord Noir. Bekende plaatsen in de buurt: Les Eyzies, Sarlat en Le Bugue.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3/4 slaapkamers en is geschikt voor 6/8 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Mauzens-Miremont is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en wasdroger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Parasailen, Deltavliegen.

Vakantie boerderij in Bourgogne Morvan Zuid Bourgogne

Met uw kinderen op vakantie in de Saone et Loire Morvan Zuid Bourgogne (vakantieboerderij) Vakantiehuis (Boerderij met privé zwembadje) aan rivier in Zuid- Bourgogne.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit grote huis met dito tuin ligt in de regio Bourgogne (Oost Frankrijk) in het departement Saone et Loire in de plaats Toulon sur Arroux. Bekende plaatsen in de buurt: Autun, Luzy, Chalon sur Saone en Macon. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom, aan de rivier. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Rosieres is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembadje. Het huis beschikt over een c.v. en houtkachel. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Parasailen, Deltavliegen.

Vakantie boerderij in Auvergne Bourbonnais

Met uw kinderen op vakantie in de Allier Bourbonnais (vakantieboerderij) L'Etang Nabot, sfeervolle boerewoning met mooie tuin
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie:Dit huis ligt in de regio Auvergne(Midden Frankrijk) in het departement Allierin de plaats Saint Plaisir. Deze omgeving staat ook bekend als Bourbonnais.Bekende plaatsen in de buurt: Bourbon L'Archambault, Moulin en Montluçon.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen.Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Saint Plaisir is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis:Vakantiehuis, Gîte.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Minigolf, Paardrijden (manege),Tenissen

Vakantie boerderij in Bourgogne Bresse, Zuid Bourgogne

Met uw kinderen op vakantie in de Saone et Loire Bresse, Zuid Bourgogne (vakantieboerderij) Vakantiehuis-boerderij voor max 6 personen met privé zwembad en gratis internet in Zuid Bourgogne
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie:Dit huis ligt in de regio Bourgogne(Oost Frankrijk) in het departement Saone et Loirein de plaats Sornay. Deze omgeving staat ook bekend als Bresse.Bekende plaatsen in de buurt: Chalon, Tournus en Louhans.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Sornay is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan.

Vakantie boerderij in Aquitaine Perigord-Noir

Met uw kinderen op vakantie in de Dordogne Perigord-Noir (vakantieboerderij) Prachtig verbouwde voormalige boerderij met zwembad op toplocatie. Nabij bos en Les Eyzies!
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats Les Eyezies. Deze omgeving staat ook bekend als Perigord-Noir. Bekende plaatsen in de buurt: Sarlat, Montignac en Le Bugue.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie is een kleine rustige hond (geen jager i.v.m. hertjes langs de bosrand) toegestaan. Er is voldoende eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Les Eyezies is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van Les Eyzies kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Rhone Alpen Drome Provencale

Met uw kinderen op vakantie in de Drome Drome Provencale (vakantieboerderij) Prachtig ruime gerest. boerderij op 3 ha grond met prachtig uitzicht. Woonopp. 190 m2 3 terrassen rondom, Goed inger. , 2 badk., tv sat.,wifi,vaatw.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Rhone Alpen (Zuidoost Frankrijk) in het departement Drome in de plaats St.Nazaire le Désert. Deze omgeving staat ook bekend als Drome Provencale. Bekende plaatsen in de buurt: Nyons, Dieulefit en Vaison la Romaine.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 7 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin en ligt op een groot terrein van 13 ha. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (hond, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in St.Nazaire le Désert is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand, maar ligt met de rug tegen een andere boerderij. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en een vaatwasser aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Auvergne Auvergne

Met uw kinderen op vakantie in de Puy de Dome Auvergne (vakantieboerderij) Vrijstaande voormalige boerderij, verbouwd tot fraai en ruim vakantiehuis, grote tuin, alle privacy in rustige omgeving.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Auvergne (Midden Frankrijk) in het departement Puy de Dome in de plaats Vollore-Ville. Vollore-Ville ligt op 950 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Auvergne.
Bekende plaatsen in de buurt: Courpiere, Thiers en Noiretable.
Ook Parc regional de Livradois en Vichy en Clermont Ferrand zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Vollore-Ville is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen.

Vakantie boerderij in Limousin Limousin

Met uw kinderen op vakantie in de Haute Vienne Limousin (vakantieboerderij) Geheel gerestaureerde voormalige boerderij met grote tuin, prive zwembad, 3 slaapkamers, 2 badkamers, gelegen in rustig dorpje in Limousin/Dordogne
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Limousin (Zuidwest Frankrijk) in het departement Haute Vienne in de plaats Saint Mathieu. Saint Mathieu ligt op 875 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Limousin.
Bekende plaatsen in de buurt: Piégut Pluviers, Rochechouart en St. Junien.
Ook Morte Mart en Brantome zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Saint Mathieu is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Champagne Ardennen Ardennes

Met uw kinderen op vakantie in de Ardennes Ardennes (vakantieboerderij) Luxe 6 pers. boerderij met verwarmd zwembad grote tuin en eigen inrit met parking
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie:Dit huis ligt in de regio Champagne Ardennen(Noord Frankrijk) in het departement Ardennesin de plaats brognon. Deze omgeving staat ook bekend als Adennes.Bekende plaatsen in de buurt: Hirson, Signy le Petit en Chimay (Belgie).Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in brognon is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Bourgogne Morvan

Met uw kinderen op vakantie in de Cote d'Or Morvan (vakantieboerderij) Rustig gelegen boerderijtje in bos/wijnbergen(Bourgondie.Vrij uitzicht Vallei. 2 aparte zitkamers met eigen ingang. Kindvriendelijk 5/6 persoons
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huisje ligt in de regio Bourgogne (Midden Frankrijk) in het departement Cote d'Or in de plaats Menessaire. Deze omgeving staat ook bekend als Morvan.
Bekende plaatsen in de buurt: Beaune, Autun en Saullieu.

Algemene gegevens van het huis: De woning (Gite) heeft 1 zit/slaapkamer met eigen ingang en een grote slaapkamer van 40 vierkante meter op de zolder. De boerderij is geschikt voor 5/6 personen. In 2000 werd het huis gerenoveerd met behoud van authentieke elementen zoals balkenplavond en granieten schouw met broodoven.
De boerderij ligt buiten de bebouwde kom, met prachtig uitzicht op km. lange valleien. Er is een grote omheinde tuin. Er zijn in de directe omgeving veel wandelwegen. Ook is er verhuur van mountainbikes en waterfietsen bij het Lac Setton op 8 km. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.babybedje/kinderstoel/kleuterbed aanwezig. Ook veel tuinmeubilair, waaronder een picknickbank. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen schaduwrijke parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in menessaire is in een zeer rustige en bosrijke omgeving gelegen, ook zijn er wijnbergen aan het oostelijke deel. De omgeving van kan worden getypeerd met natuur, cultuur en culinair. Uit schuifpui van het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige allesbrander/ open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Sateliet en DVD speler.
Optioneel: 2 pers.caravan.Meer fotos: ://www.mijnalbum.nl/Album=DKJD6Q74

Type huis: Vakantiehuis, G�te, Bungalow, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Windsurfing

Vakantie boerderij in Bourgogne Bourgogne

Met uw kinderen op vakantie in de Nievre Bourgogne (vakantieboerderij) Boerenhuis met grote besloten tuin en mooi uitzicht op de Franse campagne
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Vakantiehuis ´Domaine de Sanglier´ ligt in het gehuchtje Sanglier in de zuidelijke Morvan. Ons departement, La Nièvre, is één van de vier departementen van de regio Bourgogne (Midden Frankrijk). De plek is weldadig rustig en groen en in de tuin kun je volop genieten van het mooie uitzicht.

Sanglier ligt op 780 kilometer rijden vanaf Utrecht. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers is de zuidelijke Morvan een heerlijk gebied om vakantie te vieren en van het leven op de Franse campagne te genieten.

Leuke steden in de regio zijn Autun, Dijon, Beaune en Vezelay. Dichterbij is het historische Bibracte zeer bezienswaardig. Luzy is een leuk stadje om boodschappen te doen, naar de markt te gaan, een hapje te eten en een duik in het zwembad te nemen.

Informatie over het huis: Domaine de Sanglier heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Een fijn huis voor 1 of 2 stellen, gezinnen met jonge kinderen, een vriendenclubje...
Het vakantiehuis heeft een grote beschutte tuin; kinderen hebben alle ruimte om te spelen. Het is mogelijk om op het terrein een zelf meegebrachte tent op te zetten, heerlijk op warme dagen! In de buurt is er gelegenheid om te zwemmen. In Luzy is er een leuk zwembad bij de kinderrijke camping. In Thil-sur-Arroux kun je in een meertje zwemmen en in Charbonat kun je lekker poedelen in het riviertje de Arroux.

Domaine de Sanglier is een sfeervol en compleet ingericht vakantiehuis, alles wat een mens nodig heeft op vakantie is aanwezig. Wifi, tv, dvd-speler en cd-speler, een fijne houtkachel, groot fornuis met oven, Senseo apparaat, vaatwasser, ijskast met vriezer, wasmachine en droger, fijne bedden, keuken-, bad- en bedlinnen zijn inclusief, ledikantje, twee tuinbedden, parasol, eigen parkeerplaats.

Type huis: Vakantiehuis in oude boeren woning.

Sportieve mogelijkheden tijdens je vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Paardrijden.

Vakantie boerderij in Aquitaine Périgord

Met uw kinderen op vakantie in de Dordogne Périgord (vakantieboerderij) Luxe oud gerenoveerd boerderijtje met karakter met veel privacy op loopafstand van dorpje
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats Molières. Deze omgeving staat ook bekend als Périgord. Bekende plaatsen in de buurt: Bergerac, Beaumont en Cadouin.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (hond, kat) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Molières is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan.

Vakantie boerderij in Midi Pyreneeen Gascogne

Met uw kinderen op vakantie in de Gers Gascogne (vakantieboerderij) Ruime, comfortabele gite bij boerderij in landelijke omgeving Gers
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuidwest Frankrijk) in het departement Gers in de plaats Gaujac. Deze omgeving staat ook bekend als Gascogne. Bekende plaatsen in de buurt: Samatan, Toulouse en de Pyreneeën.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en een vide en is geschikt voor 6 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Huisdieren zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond, kat of zelfs paard is welkom. Er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. De gite in Gaujac is in een rustige omgeving gelegen. Vanaf het terrein heeft u een fraai uitzicht. Het huis beschikt over een gezellige houtkachel. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Paardrijden, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, in de Pyreneeën: Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen, Parasailen, Hanggliding, Deltavliegen, Rafting, Sledehonden, Skiën, Snowboarden, Langlaufen.

Vakantie boerderij in Bourgogne

Met uw kinderen op vakantie in de Nievre  (vakantieboerderij) Charmant boerderijtje met 3000 m2 grond, uitzicht op weilanden, woonkamer, eetkamer/keuken, 2 slaapkamers, badkamer, het geheel is sfeervol ingericht.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Bourgogne (Noordoost Frankrijk) in het departement Nievre in de plaats Champallement. Champallement ligt op 700 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Bourgogne.
Bekende plaatsen in de buurt: Brinon, Corbigny en Tannay.
Ook Vezelay en Auxerre zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. Op de open slaapzolder is nog ruimte voor 2 personen -alleen op aanvraag-.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen en te vissen. Het vakantie huis in Champallement is in een rustige omgeving gelegen. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht. In de woning is roken niet toegestaan!
Het huis dient door u zelf te worden schoongemaakt en schoon door u te worden achtergelaten. Wanneer het huis niet goed is schoongemaakt dan zullen wij de kosten die gemaakt moeten worden inhouden op uw borgsom.
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een overzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis.

Vakantie boerderij in Centre Le Berry

Met uw kinderen op vakantie in de Indre Le Berry (vakantieboerderij) Landelijk, rustig gelegen, ruime en sfeervol ingerichte vakantieboerderij
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie:Dit huis ligt in de regio Centre(Midden Frankrijk) in het departement Indrein de plaats Beaulieu. Deze omgeving staat ook bekend als Le Berry. Bekende plaatsen in de buurt: Limoges, Poitiers en Chateauroux.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Beaulieu is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege), Windsurfen.

Vakantie boerderij in Limousin Limousin - Corrèze

Met uw kinderen op vakantie in de Correze Limousin - Corrèze (vakantieboerderij) Prachtige geheel gerestaureerde voormalige boerderij met prive zwembad voor 5 pers.; schitterend ver uitzicht. Voorzien van Wifi internet en Ned. tv.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Limousin (Zuidwest Frankrijk) in het departement Correze in de plaats Graschamp nabij Ayen. Deze omgeving staat ook bekend als Corrèze. Bekende plaatsen in de buurt: Brive, Saint Robert en Objat; Perpezac Le Blanc.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 goede slaapkamers (met een doorloop van de 1e naar de 2e) en is geschikt voor 5 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het huis heeft een zwembad en ligt in de buurt van een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Graschamp nabij Ayen is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Gîte, voormalige geheel herbouwde boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege), Windsurfen.

Vakantie boerderij in Provence Alpen Cote d'Azur Provence

Met uw kinderen op vakantie in de Vaucluse Provence (vakantieboerderij) Karaktervol vakantiehuis aan de voet van de Mont Ventoux als deel van voormalige wijnboerderij met gemeenschappelijk zwembad in de Provence.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpes Cote dAzur (Zuid Frankrijk) in het departement Vaucluse in de plaats Crestet. Deze omgeving staat ook bekend als Provence.
Bekende plaatsen in de buurt: Vaison la Romaine, Avignon, Gigondas en de Mont Ventoux..

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4-5 personen. De kalender presenteert de beschikbaarheid van een of meerdere van de 4 huizen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin, gelegen aan de wijngaard.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Crestet is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en een tennisbaan.
De eigenaar heeft het Olivier huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis beschikt over een gezellige open haard,(behalve huis Cinsault). De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: er is een wasmachine en een droger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Er is wi-fi internet toegang en sateliet tv (Astra 1). Tevens zijn er 2 gezellige provencaalse restaurants op loopafstand.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) Appartement, (vakantie) boerderij, Landgoed, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen.

Vakantie boerderij in Auvergne les combrailles

Met uw kinderen op vakantie in de Puy de Dome les combrailles (vakantieboerderij) Auvergne: smaakvol gerestaureerde boerderij met schitterend uitzicht over vallei van de Sioule
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Auvergne (Midden Frankrijk) in het departement Puy de Dome in de plaats Ayat-sur-Sioule. Deze omgeving staat ook bekend als 'les combrailles'. Bekende plaatsen in de buurt: Clermont-Ferrand, Vichy en Moulins.Algemene gegevens van het huis: Het huis heeft een woonkeuken, zitkamer en 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.Het huis, een gerestaureerde boerderij, ligt geheel vrij.Om het huis ligt een grote tuin. Het vakantiehuis is kindvriendelijk . Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen.  Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ayat-sur-Sioule is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over twee gezellige houtkachels. De keuken is zeer compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Kanoën, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis,  Paardrijden (manege), Hanggliding.

Vakantie boerderij in Provence Alpen Cote d'Azur De Provence

Met uw kinderen op vakantie in de Vaucluse De Provence (vakantieboerderij) Tussen Vaison la Romaine en Malaucene aan de voet van de Mont Ventoux ligt onze oude boerderij met twee gites, ingericht met bric à brac.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur (Zuidoost Frankrijk) in het departement Vaucluse in de plaats Crestet. Deze omgeving staat ook bekend als De Provence. Bekende plaatsen in de buurt: Vaison la Romaine, Mont Ventoux en Avignon.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) Appartement.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Champagne Ardennen Lorraine

Met uw kinderen op vakantie in de Ardennes Lorraine (vakantieboerderij) Gezellige, comfortabele vakantiewoning met een sfeervol interieur vol charmante details, gelegen in een rustig en authentiek Frans boerendorpje.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Champagne Ardennes (Franse Ardennen) (Noordoost Frankrijk) in het departement Ardennes in de plaats Autréville Saint Lambert. Deze omgeving staat ook bekend als Lorraine.
Bekende plaatsen in de buurt: Sedan, Mouzon en Stenay.
Ook Verdun en Montmédy zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Autréville Saint Lambert is in een rustige omgeving gelegen. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!

Type huis: Vakantiehuis, Gîte.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen.

Vakantie boerderij in Bourgogne zuid-bourgondie

Met uw kinderen op vakantie in de Saone et Loire zuid-bourgondie (vakantieboerderij) Boerderijwoning te huur. Zuid-Bourgondie, gezellig, rust, natuur, kultuur, wandelen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie:Dit huis ligt in de regio Bourgogne(Midden Frankrijk) in het departement Saône et Loire in de plaats Toulon sur Arroux. Deze omgeving staat ook bekend als Zuid-Bourgondie. Bekende plaatsen in de buurt: Autun, Creusot en Luzy. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 ruime slaapkamers en is geschikt voor 4 personen, in overleg ook tot 6 personen. Boven 4 personen is het 50 euro per persoon per week extra.
Het huis ligt vrij in het landschap. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst even met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. De omgeving kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand en op het zuiden gericht. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: wandelen, fietsen, zwemmen, kanoën, vissen, golven, hanggliding.

Vakantie boerderij in Auvergne La Sologne Bourbonnaise

Met uw kinderen op vakantie in de Allier La Sologne Bourbonnaise (vakantieboerderij) Beleef een authentieke vakantie op de Franse Campagne.
In onze geheel vrij liggende voormalige boerderij.
Als enige bewoner heb je 100% Privacy

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de Regio Auvergne (Zuid Frankrijk) in. In departement Allier. Domaine la Pétaude ligt in Paray-le-Frésil, op 800 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze streek staat ook bekend als La Sologne Bourbonnaise (vroeger de Berry)
Bekende plaatsen in de buurt: Bourbon-Lançy; Moulins, Vichy en St.Pourçain-sur-S.
Ook Montluçon, en Nevers bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Paray-le-Frésil is in een rustige omgeving gelegen. Uw privacy is gegarandeerd. De omgeving van kan worden getypeerd als landelijk en toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. De vakantiewoning is volledig en in een persoonlijke sfeer ingericht en van vele gemakken voorzien.Kenmerken:Echt Frans, met Nederlandse touch, landelijk en praktisch Helaas in de woning is roken niet toegestaan! In het voorjaar krijgt het huis mét inboedel, een grote schoonmaak. En tussendoor wordt het huis door de eigenaar schoongemaakt en op "netjes en schoon" gecontroleerd. We zijn daar wel precies in. U bent dan ook naast de huur schoonmaakkosten verschuldigd. U kan en mag dit zelf doen, volgens een aanwezige checklist. Dat scheelt weer in de kosten. Wanneer het huis niet goed is schoongemaakt, dan houden wij de kosten die gemaakt moeten worden voor het op niveau brengen in op de borg.In de huurprijs is een pakket bed- en keukenlinnen inbegrepen. Met wekelijkse wissel. U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis:
Woning; (voormalige boerderij) met bijgebouwen gelegen op 2 ha grond, een "Domaine"

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege), Windsurfen, Kitesurfen, Jeu de boules (Het vakantieverblijf heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

Vakantie boerderij in Midi Pyreneeen Quercy

Met uw kinderen op vakantie in de Lot Quercy (vakantieboerderij) Te huur zeer karakteristieke vrijgelegen boerderij, Genieten van alle rust en een geweldig uitzicht voor 4 personen en van alle gemakken voorzien
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuidwest Frankrijk) in het departement Lot in de plaats Montcabrier. Deze omgeving staat ook bekend als Quercy. Bekende plaatsen in de buurt: Cahors, Monpazier en Fumel, Puy L'Eveque,Bergerac.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Montcabrier is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Bourgogne Ouroux en Morvan

Met uw kinderen op vakantie in de Nievre Ouroux en Morvan (vakantieboerderij) Frankrijk vakantie boerderij in de Bourgogne, schitterende natuur om te wandelen en te sporten,fietsen en vissen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Bourgogne (Midden Frankrijk) in het departement Nievre in de plaats Ouroux en Morvan. Deze omgeving staat ook bekend als Ouroux en Morvan. Bekende plaatsen in de buurt: Never, Autun, Beaune en Avallon.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. Zorg er wel voor dat uw kat of hond wel goed is ingeent. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Ouroux en Morvan is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een vaatwasmachine en een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Alleen dient u zelf u lakens mee te neme.Type huis: Vakantiehuis, (vakantie) boerderij, Landgoed.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen).

Vakantie boerderij in Bourgogne Bazois Morvan

Met uw kinderen op vakantie in de Nievre Bazois Morvan (vakantieboerderij) Landelijk gelegen vakantieboerderijtje Nièvre, Bourgondie
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Bourgogne (Midden Frankrijk) in het departement Nievre in de plaats Maux. Deze omgeving staat ook bekend als Bazois nabij de Morvan. Bekende plaatsen in de buurt: Autun, Vezelay en Nevers.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Honden zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig.
Het vakantie huis in Maux is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als mooi maar niet erg toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt zelf uw maaltijden bereiden in de compleet uitgeruste keuken. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is erg knus en volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantieboerderijtje, Gîte.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Kanoën, Vissen, Tennis, Paardrijden, Windsurfen.

Vakantie boerderij in Bourgogne Morvan

Met uw kinderen op vakantie in de Nievre Morvan (vakantieboerderij) Onthaasten in een kindvriendelijke oude boerderij in de Morvan.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie:Dit huis ligt in de regio Bourgogne(Midden Frankrijk) in het departement Nievrein de plaats Creuseverne. Deze omgeving staat ook bekend als Morvan.Bekende plaatsen in de buurt: Chateau Chinon, Nevers en Autun.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Creuseverne is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: er is internet (WI Fi), een afwas- en een wasmachine zijn aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege).

Vakantie boerderij in Centre Loiredal

Met uw kinderen op vakantie in de Indre et Loire Loiredal (vakantieboerderij) Vrijstaand vakantiehuis op een boerderij in de Loirevallei
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over deze boerderij of klik op de camera voor een foto van het huis.

Locatie: Dit huis ligt in de regio Centre (Midden Frankrijk) in het departement Indre et Loirebij de plaats L'Ile Bouchard. Deze omgeving staat ook bekend als Loiredal. Bekende plaatsen in de buurt: Chinon, Saumur en Villandry. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeer- gelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis is in een rustige omgeving op een heuvel gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als buitengebied. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige houtkachel. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk, er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is verder volledig ingericht. Type huis: Vakantiehuis, Gîte, (vakantie) boerderij. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Paardrijden (manege).

Vakantie Frankrijk en de kinderen op een boerderij?

We hebben voor u nog een aantal selecties gemaakt van vakantie huizen in Frankrijk die geschikt zijn voor kinderen:

 

Leuk de kinderen meenemen op vakantie in Frankrijk. Goed voor uw rust en om van de stress af te komen.Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel huizen die door particulieren te huur worden aangeboden in vele soorten en maten. U kunt bij ons altijd een leuk huisje, vakantiehuisje of vakantie boerderij vinden. En het hoeft niet altijd een vakantiepark te zijn. Een vrijstaand huis is ook leuk en vaak niet eens zo duur. Of een gezellige gite? Kijk eens op Gites in Frankrijk of kijk eens verder op onze website want u kunt bij ons vele leuke vakantiehuizen vinden.

Vakantiehuis-Frankrijk.nl
Uw ideale start voor uw vakantie in Frankrijk met de kinderen!