Informatie of boeken Dit vakantiehuis in detail Is dit huis nog vrij? Gastenboek

Te huur: Departement: Indre et Loire, Theneuil

Vrijstaand vakantiehuis op een boerderij in de Loirevallei

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 5948) bedraagt € 345 tot € 510 per week voor maximaal 4 personen.


Met de blauwe button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering.
Klik op de groene beschikbaarheid kalender knop om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Vrijstaand vakantiehuis op een boerderij in de Loirevallei te huur in Indre et Loire (Frankrijk)
zithoekgedeelte Slaapkamer 2 <br>met twee 1-persoonsbedden die naast elkaar gezet kunnen worden Slaapkamer met 1 bed cave <br>Remy verlaat de wijnkelder van Patrice les oies <br>onze waakhonden de caravan <br>onze retro caravan voor dag of weekverhuur gezelligheid <br>een niet geplande, maar zeer gezellige geïmproviseerde lunch met z'n allen privé ingang van de gite boerderij <br>zicht van boven op de voorkant van de boerderij
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Indre et Loire, Midden-Frankrijk:

zithoekgedeelte

De gite Colline du Bonheur is een zelfstandig, apart gelegen vakantiehuis op het ca. 1 hectare terrein van Yvonne en Patrice. Behalve de gite staan er het eigen woonhuis, stallen en zijn er caves en een paardenwei. De compleet gerestaureerde gite staat op een hoger gelegen plateau. Het heeft een eigen poort, waar u uw baggage kunt lossen en laden, een grote (ca. 12 x 12 meter) omsloten patio met een gemeubileerd, overdekt terras en eigen entree, exclusief voor gebruik van de gasten. Uw auto kunt u op een hoger gelegen terrein veilig parkeren. In de uiterste Noordhoek van het terrein staan (uit het zicht) twee caravans, waarvan er een wordt verhuurd.

De indeling van de gite

De entree bestaat uit een stenen trapje dat leidt naar de woonkeuken met antieke schouw en houtkachel. In deze ruimte van ca. 40 m2 staan een comfortabele zithoek, een eettafel met stoelen en is de keukenhoek. De keukenhoek is voorzien van een koelkast met vriesvak, gasfornuis met oven, een koffiezetapparaat, een waterkoker, spoelbak en voldoende servies, bestek en pannen voor vier personen. Bovendien treft u er een voorraadje koffie, thee en kruiden aan. Wanneer u iets aan keukengereedschappen mist, dan kan de Yvonne u daar wellicht direct aan helpen. Vanuit het keukenraam bij de keukenhoek ziet u de ganzen en kippen scharrelen op het lager gelegen erf rondom het huis van Yvonne en Patrice. Vanuit de ramen bij de zithoek en de twee slaapkamers kijkt u op uw eigen patio met bloemen en planten.

Naast de woonkeuken bevindt zich de eerste slaapkamer met een bed van 1.40 x 1.90 meter en badkamer ensuite. In de badkamer een douche, wastafel, toilet, wasmachine en opbergruimte. Naast deze slaapkamer de tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 0,90 bij 2 meter (apart of naast elkaar te plaatsen). Deze kamer heeft een deur die toegang geeft tot het overdekte terras.

De giteis gebouwd van kalkstenen die typerend zijn voor de Loirevallei. De muren zijn gerestaureerd en opnieuw gevoegd. Alle vloeren en plafonds zijn vernieuwd, evenals de elektra, water aan- en afvoer. De eiken draagbalken zijn in alle drie de vertrekken zichtbaar. Het dak is voorzien van ouderwetse pannen.
Op de patio ontbijten en er 's avonds dineren, de sfeer is gemoedelijk, landelijk en gastvrij. U zult versteld staan van de prachtige zonsondergangen in het uitgestrekte heuvellandschap.

Welkom op de heuvel van geluk

Ten zuidwesten van Parijs, aan de rand van de Loirevallei, hebben Yvonne en Patrice Seveau- de Hiep zich letterlijk jaren in het zweet gewerkt om een vervallen boerenerf met opstallen te restaureren. De Nederlandse Yvonne woonde er al enkele jaren voordat ze de Franse Patrice leerde kennen. Eigenhandig en met de hulp van vele vrienden zijn ze aan hun levenswerk begonnen. Ze verzamelden onder andere oude, authentieke materialen, zoals de streekgebonden, typische kalkstenen, oude dakpannen, deuren en eiken balken. Stap voor stap, en met vallen en opstaan, veranderde het vervallen terrein in een paradijsje van geluk op de heuvel tussen L'ile Bouchard en Theneuil. Het stel is eind 2010 getrouwd en startte in 2011 met het verhuren van een knusse gite. Op hun erf scharrelen kippen en ganzen en in het voorjaar nestelen er boerenzwaluwen, putters en merels. In de wei achter hun boerderij stonden de trouwe pony's Samber, Bart en Ben die jaren geleden met Yvonne uit Nederland naar Frankrijk emigreerden, maar die helaas vorig jaar aan ouderdom zijn overleden. Yvonne spreekt Nederlands, Frans en Engels.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 5948 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Centre (Loiredal):

Slaapkamer 2 <br>met twee 1-persoonsbedden die naast elkaar gezet kunnen worden

Sportvissers, fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen op en langs de rivier de Vienne op 1 kilometer. Even verderop zijn zomerse zandstrandjes in de rivier waar je heerlijk kunt zonnen, picknicken en poedelen. De natuur is prachtig in alle seizoenen, maar de lente (vanaf maart/april!) is het allermooist.

Er is elke donderdag markt in Chinon, op dinsdag in Bourgeuil en op vrijdag in St. Maure (beroemd voor zijn kazen!), alle ca. 20 minuten verderop. Op dinsdagmiddag is er een kleine versmarkt op het plein tegenover het gemeentehuis van L'ile Bouchard. In het seizoen zijn er in de departementen rondom L'ile Bouchard/Theneuil bovendien regelmatig historische markten, rommelmarkten (vide greniers) en brocantes. De antiekmarkt in Chinon wordt het hele jaar door op elke derde zondag van de maand gehouden.

Voor fietsers en wandelaars zijn er vele routes bewegwijzerd. Fiets- en wandelroute-kaarten zijn op internet en via de VVV gratis verkrijgbaar.

L'Ile Bouchard is een dorp met circa 8.000 inwoners op drie km afstand van de boerderij en maakt deel uit van het arrondissement Chinon. Het heeft een grote supermarkt, een winkelstraat en voorzieningen zoals bakkers, slagers, gemeentelijk zwembad, dokters en tandartsen. Er zijn een aantal restaurants, een hotel en een camping. Er bevindt zich ook een office de tourisme. De rivier de Vienne stroomt dwars door het dorp richting Saumur waar de rivier uitmondt in de Loire. L'ile Bouchard wordt sinds decennia bezocht door pelgrimgangers die er de Notre-Dame de la Priere aandoen, een kerk die onderdeel uitmaakt van de parochie St. Gilles. Op 8 december 1947 hebben vier jonge meisjes hier de verschijning gezien van de Heilige Maagd Maria en de Engel Gabriel. Sindsdien is er elk jaar een ontmoeting van pelgrims op 8 december.

L'ile Bouchard dankt haar naam aan het eiland in de Vienne tussen de twee delen van het dorp waar generaties heren Bouchard een castellum bouwden. Bouchard de IIIe is de oprichter van de inmiddels beroemde kerk aan het eind van de 11e eeuw.

Theneuil is een 'village' met circa 300 inwoners. Jaarlijks wordt er op de laatste zondag van juli een boeren jaarmarkt georganiseerd. Mede door toedoen van Nederlanders is dat feest uitgegroeid tot een festival met professionele levende muziek (eens in de twee jaar), wijn- en eettentjes, antiekkramen en oude voertuigen. Theneuil ligt in het uiterste zuidwesten van het departement Indre-et-Loire.

Voor uw oriëntatie: Theneuil ligt in de buurt van de plaatsen: Chinon, Tours, Angers, Saumur en Poitiers. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 345 tot € 510 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 03-06-2024

De verhuur van gite colline du Bonheur verloopt via de beheerders. Zij zorgen voor de bevestigingen van de boekingen, het innen van de huurbedragen en de communicatie van en naar de gasten en de eigenaren zodat alle vragen vooraf beantwoord zijn en u een warm welkom te wachten staat. Eigenaresse Yvonne is ter plekke aanspreekpunt. De eindschoonmaakkosten bedragen 65€ en de toeristentoeslag bedraagt 1,10€pp/p,deze wordt niet berekend voor kinderen.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Opzet zwembad is aanwezig Opzet zwembad
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:


Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:
🛈 Extra informatie

Wij adviseren u om tijdig (binnen 6 dagen na vastlegging van de booking|) een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Of klik hier op tijd op de rode button.
🛈 Verzekering afsluiten


Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Theneuil 🏡Chinon 🏡Tours 🏡Angers 🏡Saumur 🏡Poitiers 🏡Indre et Loire 🏡Centre 🏡Midden-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.