Te huur: Cote d'Or Sennevoy le Bas

Authentiek boerderijtje

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3952) bedraagt €400 tot € 500 per week voor maximaal 8 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Authentiek boerderijtje te huur in Cote d'Or (Frankrijk)
de eetkamer de keuken de achtertuin op het noorden slaapkamer met tweepersoons bed en kinderledikant de cour slaapkamer ( detail) slaapkamer zomer met wijnglas badkamer
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Cote d'Or Midden-Frankrijk:

de eetkamer

In een rustig dorpje op 600 kilometer afstand van Utrecht, tussen Chablis en Champagne, ligt dit authentieke boerderijtje met een ommuurde voortuin op het zuiden en een besloten achtertuin op het noorden met uitzicht op het naburige dorpje Gigny. Bourgondische cultuurrijke streek met wijnproeverijen, musea, kastelen en kloosters. Op tien minuten afstand ligt het zwemmeertje Marcenay. Het gebied kent vele wandel- en fietsmogelijkheden. Het boerderijtje is voorzien van vier slaapkamers, drie woonvertrekken, was- en afwasmachine, een bad, houtkachels en een luxueuze keuken. Er is geen televisie, maar wel een uitgebreide vinylcollectie en WIFI.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 3952 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne:

de keuken

Nabij Sennevoy-le-bas ligt een golfbaan, een tennisbaan, fietsverhuur, paardrijden, het klooster Fontenay, oude hoogoven van Buffon, ligt aan de route van wasplaatsen, vissen in kanaal de Bourgogne, wandelpaden, middeleeuws plaatsje Noyers-sur-Serein met museum voor naïeve kunst. Op ongeveer 30 kilometer ligt de universiteitsstad Troyes. Deze stad heeft ook een enorm modecentrum, waar merkkleding tegen lage prijzen worden aangeboden. Via Montbard bent u met de TGV na ruim een uur in het centrum van Parijs.
Vooral 's ochtends zijn er in diverse stadjes lokale markten te bezoeken. En op zondag zijn er in de kleinste dorpen vide-greniers (rommelmarktjes). Elke zaterdag- en maandagavond zijn er in Laignes (6 km) vaak de meest recente films te bekijken. Soms in het Engels en in het Frans ondertiteld.
In het gastenboek vindt u nog veel meer informatie.

Voor uw oriëntatie: Sennevoy le Bas ligt in de buurt van de plaatsen: Montbard, Chatillon sur Seine, Troyes, Tonnerre. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 400 tot € 500 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 16-08-2023

Uitermate geschikt voor kleine kinderen vanwege ommuurde tuin. Bereikbaar via 0521-343632 (Anneke van Apeldoorn). Betalen graag vooraf. Inclusief electra, stookhout, linnengoed, gebruik fietsen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Sennevoy le Bas 🏡Montbard 🏡Chatillon sur Seine 🏡Troyes 🏡Tonnerre 🏡Cote d'Or 🏡Bourgogne 🏡Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.