Overzicht van vakantiehuizen in Frankrijk waar workshops en cursussen worden gegeven.

Workshops & cursussen in Frankrijk

Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de vakantiewoningen in Frankrijk die te huur worden aangeboden waar u tevens een cursus, training of een workshop kunt volgen.

De workshops worden vaak individueel gegeven.

Wij adviseren u om bij de verhuurder van de accommodatie om nadere bijzonderheden van de workshops op te vragen.

Wilt u zich bekwamen in een nieuwe hobby of wilt u uw bestaande creatieve of kunstzinnige vaardigheden naar een hoger niveau tillen dan kunt u kiezen uit de hieronder omschreven workshops, cursussen en trainingen.

Let op: Deze cursussen of workshops kunnen alleen worden gevolgd indien u huurder bent van het betreffende vakantiehuis.

Wilt u de aankomstdatum en de vertrekdatum en de overige gegevens van het zoekfilter naar wens aanpassen? U krijgt op deze pagina alleen maar de vakantiewoningen te zien die in de gewenste huurperiode beschikbaar zijn om te huren. Mogelijk kan de datum iets afwijken in verband met mogelijk afwijkende wisseldagen. Dit kan per vakantiehuis verschillen!

Op deze pagina laten wij de top 20 zien waaruit u een keuze kunt maken. Uiteraard kunt u via de algemene zoekpagina nog veel meer vakantiewoningen vinden mocht u op deze pagina niet kunnen slagen.

Bent u klaar met het filter? Klik dan op de rode button Toon de vakantiewoningen

Klik op een foto om veel meer te zien van het vakantiehuis in Frankrijk.

Ook zo toe aan vakantie? Boek dan nu ons Vakantiehuis in Larochemillay - Morvan- Frankrijk!
Huurprijs indicatie: € 600 p.w.
kaartje met departement NievreMax. 3 personen.
Midden-Frankrijk, dep. Nievre
Wisseldag: zondag
Minimaal 7 overnachtingen
Op loopafstand langs de bosrand naar beneden,ligt onze oude school waar wij een centrum voor zelfontwikkeling hebben. Hier geven wij workshops, cursussen en retraites.
Fantastisch kasteel met zwembad, parktuin in een rustige groene omgeving.
Huurprijs indicatie: € 3.290 p.w.
kaartje met departement Lot et GaronneMax. 12 personen.
Zuid-Frankrijk, dep. Lot et Garonne
Wisseldag: zaterdag
Minimaal 7 overnachtingen
Jaap geeft graag hardlooptraining.
Leuk stel met vakantie in FrankrijkDit echtpaar geniet van hun vakantie in Frankrijk en genieten samen met hun hondje van een smakelijke picnic langs een rivier. Wij hopen dat u op de site van Vakantiehuis Frankrijk ook een leuk vakantiehuis in Frankrijk kunt vinden waar u zich ook creatief of geestelijk verder kan ontwikkelen.

De laagste prijs garantie houdt in dat de verhuurder garandeert dat zijn/haar huis nergens op het internet goedkoper wordt aangeboden dan op onze website www.vakantiehuis-frankrijk.nl ook wel kortweg 'Vakantiehuis Frankrijk' genoemd.

De huurprijs indicatie houdt in dat de huurprijs lager kan zijn in verband met last minute kortingen of vroegboekkorting. U moet ook rekening houden met bijkomende kosten voor schoonmaak, energie, borgsom, toeristenbelasting en dergelijke. Bij de volledige presentatiepagina van het vakantiehuis vindt u alle bijzonderheden rondom de huurprijs met eventuele kortingen en toeslagen. Ook hier geldt dat alle genoemde bedragen indicatief zijn en dat alleen de eigenaar c.q. verhuurder verantwoordelijk is voor het exact benoemen en bevestigen van de huursom en overige huurvoorwaarden. Bij verhuur langer dan een week kunnen hogere/lagere huurprijzen gelden in verband met seizoensinvloeden.