Te huur: Puy de Dome La Crouzille

Gite Puy de La Crouzille op een ruim terrein met riant zwembad en veel privacy in de Puy de Dome, 1001 mogelijkheden voor uw relaxte vakantie.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.6

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9572) bedraagt € 350 tot € 650 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Gite Puy de La Crouzille op een ruim terrein met riant zwembad en veel privacy in de Puy de Dome, 1001 mogelijkheden voor uw relaxte vakantie. te huur in Puy de Dome (Frankrijk)
Zwembad Zwembad Keuken keuken na renovatie keuken na renovatie Woonkamer Woonkamer na renovatie Woonkamer na renovatie Slaapzolder

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Zwembad Nog slechts 1 week in augustus beschikbaar.
Onze gite (vakantiehuis) met groot zwembad is gelegen in een rustige en heuvelachtige omgeving in het buurtschap Les Monts van het dorpje La Crouzille. Zie ook onze website www.gitelacrouzille.com
Het terrein is maar liefst 13.400 m2 groot en beschikt ook over een zwembad met zwemdeel van 13 bij 4,5 meter en een speel deel van 8 bij 3 meter, waarvan de bodem trapsgewijs oploopt. Hiermee is het bad geschikt voor alle leeftijden en genieters.
Rondom het terrein is een boswal aanwezig om de wind te keren, maar vanuit de gite en nabij het zwembad zijn ook mooie vergezichten over de schilderachtige glooiende omgeving.

Sinds december 2019 zijn wij de nieuwe eigenaar geworden. Wij zijn enthousiast aan de slag gegaan en hebben alles in de gite en het zwembad weer lekker vernieuwd en opgefrist. We genieten hier iedere dag en willen dat graag met u delen.

De gite heeft een eigen terras aan de voorzijde. Middels de trap komt u binnen in de eetkeuken waarin een keukenblok met koelkast, magnetron, koffieapparaat, oven, waterkoker en kooktoestel.
Vanzelfsprekend is er voldoende servies en kookgerei aanwezig.
Vanuit de eetkeuken bereikt u de woonkamer waarin twee banken met hocker en ook een radio en TV staan.
Vanuit de woonkamer is de slaapkamer te betreden waarin twee 1- persoonsbedden met 1 topper staan en voorzien is van een inbouwkast.
Op de zolder bevind zich de grote slaapruimte met een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden, een zitje en een speelhoek.
Op de begane grond bevind zich de sanitaire ruimte met toilet, douche, wastafelmeubel, wasmachine en tweede koel/vrieskast. Deze ruimte is vanuit de woonkamer met een trap te bereiken. In de zijkant van de gite is op de begane grond tevens nog een buitendeur waarmee de sanitaire ruimte direct te bereiken is.

Ons zwembad is open van juni tot eind september. Dit is deels afhankelijk van het weer.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9572 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

Begeleid racefietsen en of mountainbiken met tips en trucks.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne:

Zwembad De gite is gelegen op een hoogte van 600 meter, met uitzicht over het weidse landschap. Het hoogste punt van de omgeving is Puy de Sancy 1.885 meter. In de nabijheid kunnen fietsers een klim van ca. 400 hoogtemeters maken.
De puy’s zijn uitgedoofde vulkanen welke gezamenlijk het centraal massief van Frankrijk vormen.

Ontdek de Auvergne; het vurige land met zijn 80 Puy's, het zijn zij die het ruwe en pure landschap hebben gevormd duizenden jaren geleden. Vooral bekend is de Puy de Dôme, hier kan men met een trein -Panoramique des Dômes- omhoog, leuke dag uitstap.
Zowel sportliefhebbers, fietsers, motorrijders, wandelaars, vissers of personen die tot rust willen komen zullen het hier een waar paradijs vinden. Vele bossen met meren en landweggetjes om je hart op te halen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en de hectiek een goed bewaard Frans geheim, AUVERGNE !!

Bezienswaardigheden: Gorges de Sioule (zwemmen/kanoën), Ezeltochten, Ballonvaart, Kastelen, Grote Cascades
winkelen in Moulin, Montluçon, Clermont-Ferrand, Riom. Het grootste eikenwoud ven Frankrijk La Forêt de Tronçais,
verschillende schapen melkerijen waar je heerlijke kaas kunt kopen.
Extreem veel mogelijkheden om heerlijk te fietsen op racefiets of MTB.

* www.auvergne-tourisme.info

Voor uw oriëntatie: La Crouzille ligt in de buurt van de plaatsen: St Eloy les Mines, Montlucon, Clermont Ferrand, Vichy en Moulins.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 19-09-2021

Geschikt voor rustzoekers maar ook voor gezinnen met kinderen wegens rustige ligging en het hek rondom het zwembad. Ook kunnen de kinderen leuk spelen in het ongerepte deel van het terrein. In dit deel zijn kleine paadjes aanwezig waar gewandeld kan worden om van de natuur te genieten. In de tuin is een zandbak voor de kleintjes en een schommel voor de wat grotere kinderen. Op diverse plekken op het terrein zijn bankjes geplaatst om te genieten van de rust, ruimte en uitzicht.

De gite is niet geschikt voor mensen welke slecht ter been zijn of rolstoelafhankelijk zijn.

In overleg kunnen we groepen tot maximaal 12 personen ontvangen.

Bij de huursom is inbegrepen:
Eindschoonmaak, stroom, water, wifi en gebruik van het zwembad in de periode dat deze geopend is. In de maanden oktober t/m april worden kosten voor verwarming in rekening gebracht, dit afhankelijk van het verbruik.
Het linnenpakket bestaat uit keuken- en theedoeken en beddengoed.
Men kan dit zelf meebrengen of bijhuren. (1.80×2.00, 1.60×2.00, 80x2.00 2x)
- linnenpakket € 5,= pp pw
- 4 handdoeken en 2 badlakens € 6,= pp pw

Voor huisdieren rekenen we een toeslag van €50 per week (max 2 huisdieren).

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

La Crouzille St Eloy les Mines Montlucon Clermont Ferrand Vichy Moulins Puy de Dome Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.