Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

LAST MINUTES BED AND BREAKFAST (B&B) FRANKRIJK

Het hele jaar door last minute vakantie aanbiedingen!


Verhuur overzicht van lastminute aanbiedingen van Nederlandese en Belgische privé eigenaren in Frankrijk die hun Bed and Breakfast last minute rechtstreeks als particulier willen verhuren. Er zijn 1 bed and breakfast (B&B) Frankrijk op basis van uw persoonlijke voorkeur gevonden die u met een last minute korting kunt boeken!
De vakantiehuizen zijn gesorteerd op datum van aankomst. De verhuurdata wordt door de eigenaar van de accomodatie bijgehouden. Vakantiehuis-Frankrijk.nl kan niet garanderen dat de aangeboden accomodaties inderdaad op de vermelde datum beschikbaar zijn. Voor de zekerheid adviseren wij u met huiseigenaar contact op te nemen.

Tip voor uw vakantieplanning in FrankrijkNiet alle vakantiehuizen worden met een last minute korting aangeboden. Klik op de volgende link op te zien welke huizen er allemaal nog voor u beschikbaar zijn op 24-01-2019: Klik hier voor een compleet overzicht


LASTMINUTE PRIJS
€ 383
1 WEEK
Aankomst op zaterdag 16-02-2019
Bed and Breakfast in Montferrer te huur:
Last Minute in Pyreneeen Orientales (ZUIDOOST-FRANKRIJK) voor max. 5 personen
Pyreneeen Orientales
ok button Zwembad
ok button Kindvriendelijk
ok button Huisdier welkom
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand
ok button Internet
ok button Fietsen aanwezig
ok button sauna
Deze week is nu te huur van € 450 voor € 383. wellness paradijs in de groene pyreneeën


Niet alle vakantiehuizen worden met een last minute korting aangeboden. Klik op de volgende link op te zien welke huizen er allemaal nog voor u beschikbaar zijn op 24-01-2019: Klik hier voor een compleet overzicht

Bed and Breakfast in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel bed and breakfast (B&B) Frankrijk die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!