Welkom op onze pagina over Frankrijk

Bungalowparken Frankrijk

Bungalowparken Frankrijk

Deze pagina is onderdeel van  vakantiehuis-frankrijk.nl

U krijgt een korte omschrijving van deze vakantieacommodatie te zien. Wanneer u meer informatie wenst over een bungalow die te huur is of u wilt weten wanneer een bungalow vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van de bungalows en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de vakantiebungalows, ter voorbereiding van uw vakantie in Frankrijk, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het park een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een bungalow in Frankrijk wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Wij verhuren zelf geen vakantiebungalows in Frankrijk.

Het aanbod:

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Castellane te huur

Vakantievilla in Zuid-Frankrijk met zwembad
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Alpen de Haute Provence)Locatie:Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur(Zuid Frankrijk) in het departement Alpes de Haute Provencein de plaats Castellane. Deze omgeving van het vakantiepark staat ook bekend als Haute Provence.Bekende plaatsen in de buurt: Gorges du Verdon, Nice en Digne.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4/6 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen garage aanwezig. Het vakantieverblijf in Castellane is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gedeeld privé zwembad (6 vakantiehuisjes). Het vakantiepark beschikt ook over een groot verwarmd gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en een vaatwasser aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis, Villa.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Waterskiën, Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen.

Winstersport is mogelijk binnen 1 1/2 uur met de wagen naar de ski pistes.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Savines le Lac te huur

Chalet Franse Alpen te huur
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Hautes Alpen)Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Cote d'Azur (Zuidoost Frankrijk) in het departement Hautes Alpen in de plaats Savines le Lac. Deze omgeving staat ook bekend als Hautes Alpes.
Bekende plaatsen in de buurt: Embrun, Gap, Guillestre.

Algemene gegevens van het huis in de Provence: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon.
Huisdieren zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het huis ligt in de buurt van het strand en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Het vakantie huis in Savines le Lac is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Chalet, Bungalowpark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Wintersporten: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen), Hanggliding, Deltavliegen, Parachute springen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Ecuras te huur

Vakantiehuis te huur voor 6 personen in Charente-Dordogne
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie:Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes(Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente, in de plaats Ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als Village Le Chat.Bekende plaatsen in de buurt: Cognac, Angouleme en Limoges.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren in overleg toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark, Bungalowpark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow St. Apollinaire de Rias te huur

ARDECHE: Ruime gîte op groot terrein met zwembad samen met nog 3 gîtes.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Ardeche)Locatie: Dit huis ligt in de regio Rhone Alpen (Midden Frankrijk) in het departement Ardeche in de plaats St. Apollinaire de Rias. Deze omgeving staat ook bekend als Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche. Bekende plaatsen in de buurt: Valence, Lamastre en Desaignes.Algemene gegevens van het huis: De gîte heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in St. Apollinaire de Rias is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Bungalowpark, Landgoed.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Parachute springen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Joyeuse te huur

Luxe vakantievilla voor 6 personen, schitterend uitzicht, prachtig gelegen in de Ardeche
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Ardeche)Locatie:Dit huis ligt in de regio Rhone Alpen(Zuid Frankrijk) in het departement Ardechein de plaats Joyeuse. Bekende plaatsen in de buurt zijn: Vallon pont d'arc, Aubenas en Les Vans.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin met veel privacy. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Al de slaapkamers hebben een eigen balkon. In deze accommodatie zijn huisdieren niet toegestaan. Er is eigen parkeer gelegenheid voor 2 auto's aanwezig. Het vakantie huis in Joyeuse is in een rustige omgeving gelegen. Vanaf het terras heeft u een fraai uitzicht over het dorp Joyeuse en de bergachtige omgeving. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. In de woning is roken niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis, Villa.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Lombez te huur

Vakantiehuis (Villa op vakantiepark) te huur. Het huis is geschikt voor 4 personen en ligt op een park in Zuid Frankrijk.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Gers)Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneen (Zuidwest Frankrijk) in het departement Gers in de plaats Lombez. Bekende plaatsen in de buurt: Toulouse, Auch en Lourdes.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lombez is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Kijk ook op www.barbet124.nl

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Chateau, Bungalowpark, Vakantiepark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Zwemmen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc..

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Lombez te huur

Vakantievilla te huur op park Chateau de Barbet 126, Lombez in de Gers
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Gers)Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuidwest Frankrijk) in het departement Gers in de plaats Lombez. Deze omgeving staat ook bekend als Gascogne. Bekende plaatsen in de buurt: Toulouse, Lourdes en Auch.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4/5 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lombez is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Helaas in de woning is roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Ecuras te huur

Luxe vakantiewoning voor max 5 pers. te huur in de Charente op een mooi park met zwembad en tennisbanen, tegenover een prachtige 18-holes golfbaan.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt op de grens van de Dordogne, Limousin en de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Bekende plaatsen in de buurt: Cognac, Limoges, Perigeux en Angouleme. Algemene gegevens van het huis: Deze luxe vrijstaande woning met twee woonlagen heeft 2 slaapkamers, waarvan één met balkon en uitzicht op het meer, en is geschikt voor 5 personen. Het vrijstaande huis ligt buiten de bebouwde kom op een luxe vakantiepark en heeft een grote tuin rondom. Het terras is eventueel afsluitbaar te maken i.v.m. kinderen en/of huisdieren. Er is eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Ecuras, ligt in een rustige en prachtige omgeving. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht over het meer. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk verwarmd zwembad en over een verwarmd peuterbad, tennisbanen, midgetgolf, animatie en jeu de boules-baan. De keuken is compleet ingericht met afwasmachine, wasmachine, droger, combi-oven en 4-pits kookplaat, koel/vrieskast. De vakantiewoning is volledig ingericht (cd/dvd-speler, tv met Nederlandse zenders, kinderservies, boeken, spelletjes en kinderspeelgoed) en van vele gemakken voorzien. Naast dit park ligt een prachtige 18-holes golfbaan waarvoor u GVB nodig heeft en een compacte 18-holes golfbaan waarvoor u geen GVB nodig heeft. Deze golfbaan is een lust voor het oog! Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark. Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, golfen, golfbaan, tennis, tennisbaan en paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Ecuras montbron te huur

Prachtig gelegen vakantiehuis op grens Dordogne/ Limousin/ Aquitane/ Charente. Verwarmde zwembaden. Restaurant. Wifi
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charente (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras vlakbij Montbron op minder dan 1 km van de Limousin ( Dordogne ). Deze omgeving staat ook bekend als Charente. Bekende plaatsen in de buurt: Angoûlème, Limoges en Cognac.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers ( 2 x 2 persoons bed). (1 x 180 x 200 en 1 x 140 x 200)  en is geschikt voor 4/5 personen. Het huis ligt net eventjes buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin met2 terrassen en zeer veel privacy. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kinderen kunnen er fijn spelen. De hoofdslaapkamer heeft een eigen balkon met uitzicht over het meer. Huisdieren (honden) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het huis ligt vlakbij een meer met strand waarin gezwommen en gevist kan en mag worden. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een zeer ruime parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk geheel vernieuwd verwarmd zwembad en over een zeer vriendelijk verwarmd kinderbad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht met een wasmachine en een vaatwasser en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. ( 4 elektrische pitten ) Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Daumazan sur Arize te huur

Luxe vakantiehuis te huur op Residence Chateau Cazaleres
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Ariege)Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuidwest Frankrijk) in het departement Ariege in de plaats Daumazan-sur-Arize. Bekende plaatsen in de buurt: Mas d"'azil, Foix en Toulouse.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Daumazan-sur-Arize is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Chateau, Vakantiepark, Bungalowpark, Landgoed, Villa.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Hanggliding, Deltavliegen, Parachute springen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow St. Apollinaire de Rias te huur

Grote boerderij (200m2) voor 12 personen met zwembad in de Ardèche. September tot Juni mogelijk voor 6 personen voor half tarief.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Ardeche)Locatie:Dit huis ligt in de regio Rhone Alpen(Midden Frankrijk) in het departement Ardechein de plaats St.Apollinaire de Rias . Deze omgeving staat ook bekend als Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche.Bekende plaatsen in de buurt: Vernoux en Vivarais (7km), Lamastre (20km) en Valence (35km).Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor 12 personen maximaal. Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Vanwege het aantal kamers kan dit vakantieverblijf ook worden beschouwd als groepsaccommodatie bv voor het organiseren van workshops. Het huis is geschikt voor grote groepen tot maximaal 12 personen.Waarbij dan rekening moet worden gehouden met 1 slaapkamer met stapelbed. Het huis ligt buiten de bebouwde kom met veel omliggend terrein. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.  Huisdieren zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen.  Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in St.Apollinaire de Rias is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht met magnetron, oven, afwasmachine, ijskast. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Huisdieren mogelijk in overleg met de eigenaar.Type huis:Vakantiehuis, (vakantie) boerderij, workshop accommodatie.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën,  Langlaufen etc..

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Daumazan te huur

Op vakantiepark Chateau Cazaleres ligt onze prachtige villa, Espace.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Ariege)Locatie: Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen (Zuidwest Frankrijk) in het departement Ariege in de plaats Daumazan. Deze omgeving staat ook bekend als Ariege.
Bekende plaatsen in de buurt: Toulouse, Foix en Andorra.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Daumazan is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parasailen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Mejannes le Clap te huur

Vrijstaande bugalow met terras op het zuiden en oosten met veel privacy aan bosrand met zwembad en tennisbanen info: tel: (0031) 050-4031573
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Gard)Locatie: Dit huis ligt in de regio Languedoc Roussillon (Zuid Frankrijk) in het departement Gard in de plaats Mejannes le Clap. Deze omgeving staat ook bekend als Vallée du Rone, Provence. Bekende plaatsen in de buurt: Uzes, , Arles en Bagnol Sur Seze.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Mejannes le Clap is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Parachute springen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Ecuras te huur

Huize Meermin Dordogne Charente aan (zwem)meertje, groot terras, golfen, fietsen, wandelen, animatie,verwarmd zwembad veilig zwembad kinderen hond mag
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie:Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes(Zuidoost Frankrijk) in het departement Charente op de grens van de Dordogne in de plaats Ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als Village le Chat.Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en Piegut.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 2-6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Mirabel aux Baronnies te huur

3 fraai gelegen bungalows met zwembad voor max. 4 personen in de prachtige Drôme Provençale, nabij Mont Ventoux.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Drome)Locatie:Dit huis ligt in de regio Rhone Alpen(Zuidoost Frankrijk) in het departement Dromein de plaats Mirabel aux Baronnies. Deze omgeving staat ook bekend als Baronnies - Mont Ventoux.Bekende plaatsen in de buurt: Vaison la Romaine, Nyons en Buis les Baronnies.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 1 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Mirabel aux Baronnies is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas is in de woning roken niet toegestaan!Type huis:Vakantiehuis, Gîte, Bungalow, Bungalowpark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Parasailen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Village le Chat te huur

Village le Chat, vakantiehuis op vakantiepark, nabij golfbaan, vrij uitzicht op een meer, zeer geschikt voor een gezin, gratis WIFI
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie: Dit huis op vakantiepark Village le Chat ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als Grensstreek Charente / Dordogne / Limousin. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoge en Montbron.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. Het vakantiehuis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De ouderslaapkamer heeft een eigen balkon. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis op vakantiepark Village le Chat in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als rustig, en deels toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht op het meer. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Het park is uitermate geschikt voor een gezinsvakantie. Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege), Windsurfen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Ecuras, Village Le Chat te huur

Moderne bungalow in de Charante, ten noorden van de Dordogne, in vakantiepark Village le Chat.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes(Zuidwest Frankrijk) in het departement Charentein de plaats Ecuras. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en Montbron. Algemene gegevens van het huis: de woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het huis ligt in het centrum van Village le Chat. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. De bugalow in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. Het huis ligt in een gezellige buurt en er zijn meer bungalows in de omgeving. De omgeving kan worden getypeerd als landelijk met een beetje toerisme. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk VERWARMD zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht. Er is een afwas- en een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis:Vakantiehuis.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Golven, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Vidauban te huur

Vakantie villa in vakantiepark met zwembadencomplex in Provence Côte d'Azur Zuid Frankrijk
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Var)Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Vidauban. Vidauban ligt op 1100 kilometer rijden vanaf Brussel. Deze omgeving staat ook bekend als Provence Côte d'Azur.
Bekende plaatsen in de buurt: Saint Tropez, Gorges du Verdon en St Raphael.
Ook Fréjus en Nice zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 7 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.

Er is een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. Een van de kamers heeft een eigen balkon. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt op 20 min van het strand (zee) en vlakbij rivier en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Vidauban is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad.
In huis is er airco aanwezig mocht u het te warm vinden. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig tegen kleine betaling. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis kan door u zelf worden schoongemaakt of u kan kiezen om de schoonmaak te laten doen. U kan zelf uw bed- en keukenlinnen meenemen maar kan dit ook ter plaatse huren. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.
Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan (het verblijf beschikt over een privé tennisbaan), Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Parasailen, Windsurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen), Deltavliegen, Jeu de boules (Het vakantiedomein heeft een eigen jeu de boules baan (Petanque).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Ecuras te huur

Te huur: Prachtig ruim huis op bungalowpark Village le chat, direct aan het water; geschikt voor 6 tot 8 personen.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als Limousin, Dordogne. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en Bordeaux.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen of meerdere gezinnen. Of het vakantiehuis te delen met meerdere vrienden.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. De kamers of het appartement heeft een eigen balkon. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het huis ligt in de buurt van een klein strandje en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Ecuras is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droger aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark, Bungalowpark, Villa.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Ecuras te huur

Gezellig en kindvriendelijk vakantiehuis met volop privacy en een zeer ruime zonnige tuin op vakantiepark 'Village Le Chat'.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie: Dit gezellige en kindvriendelijk vrijstaand huis ligt in de regio Aquitaine (West Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Ecuras op het Nederlandse vakantiepark 'Village Le Chat". Het park ligt op 930 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: La Rochefoucauld, Angouleme en Limoges. Ook Nontron en Cognac zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen. Alle Nederlandse tv-zenders zijn via satelliet te ontvangen.

Het huis is rustig en vrijstaand gelegen midden in het vakantiepark en heeft een grote tuin met volop privacy. Op een heerlijk groot zonnig terras kunt u genieten van uw croissant, borrel of BBQ. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het park heeft een meer en tal van recreatievoorzieningen zoals een gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen, midgetgolf en tafeltennis. Het park is direct gelegen aan een golfbaan.

Het huis beschikt over een gezellige open haard. De vakantiewoning is onlangs volledig opgeknapt en is van alle moderne gemakken voorzien. De keuken is compleet nieuw ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine en droger aanwezig. Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd! U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark, Bungalowpark, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tafeltennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Jeu de boules, Wedstrijdkarting en Wandklimmen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Vidauban te huur

Nabij St. Tropez gelegen onze 4 per. vakantiewoning in provencaalse stijl, rustig gelegen in vakantiepark met zwembad en tennisbaan, perfecte uitvalsb
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Var)Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur in de plaats Vidauban. Bekende plaatsen in de buurt: St Tropez, Cannes en Nice.
Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
De woning heeft een grote afgebakende tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan.
Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen.
Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig.
Het vakantie huis in Vidauban is in een rustig gelegen tegen een groene heuvel.
De woning is erg gunstig gelegen voor het maken van dagtochten.
De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en tennisbaan.
De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.
Mogelijke sportieve activiteiten tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Méjannes-le-Clap te huur

charmante en lichte vakantiebungalow in Zuid Frankrijk, gelegen in een rustig en groen parkje met zwembad en tennisbanen
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Gard)Locatie: Dit huis ligt in de regio Languedoc Roussillon (Zuid ) in het departement Gard in de plaats . Deze omgeving staat ook bekend als Languedoc Roussillon.
Bekende plaatsen in de buurt: Nimes, Avignon en Uzes.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Bungalow, Vakantiepark, Bungalowpark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Paardrijden (manege), Wintersport: Skiën, Snowboarden, Langlaufen etc., Deltavliegen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Brossac te huur

6 persoons vrijstaand vakantiehuis met airco op vakantiepark Charente Frankrijk, Etang Vallier 209
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Brossac. Deze omgeving staat ook bekend als Charente Sud, ofwel het Toscane van Frankrijk.

Bekende plaatsen in de buurt: Cognac, Bordeaux, St. Emilion en Aubeterre.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen. Het vrijstaande huis ligt op een vakantiepark. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren toegestaan.

Het huis ligt nabij een meer met zandstrand. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig voor 2 auto's.

Het vakantiehuis in Brossac is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht en heeft u bezoek van tal van verschillende vogels, zoals de Hop, Wielwaal etc.

De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, alleen toegankelijk voor huurders op het park. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht. Er is een wasmachine, vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien.

Type huis: Vakantiehuis, Gîte, Bungalow, Vakantiepark, Bungalowpark, (vakantie) huisje op een camping, vakantiewoning, Villa, huis, accomodatie, vakantieverblijf, .

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow le chat te huur

Luxe vakantiehuis op village le chat in de charente/dordogne 6 persoons / wifi
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats ecuras. Deze omgeving staat ook bekend als village le Chat. Bekende plaatsen in de buurt: Limoges, Angouleme en Montbron.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in ecuras is in een rustige omgeving gelegen. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Vakantiepark, Bungalowpark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege), Windsurfen, Parachute springen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Brossac te huur

5 charmante en comfortabele vakantiehuizen in Brossac - Charente
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Brossac. Deze omgeving staat ook bekend als Charente-Sud. Bekende plaatsen in de buurt: St. Émilion, Aubeterre en Bordeaux.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een meer met strandje. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Brossac is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Vakantiepark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Frejus te huur

Vakantiewoning in rustig prive domaine met zwembad in Frejus aan de Cote d'Azur. Met o.a. wifi, buitenkeuken en Nederlandse TV.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Var)Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence-Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Frejus. Frejus ligt op 1300 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Cote d´ Azur.
Bekende plaatsen in de buurt: Cannes, Saint Tropez en Saint Raphael.
Ook Saint Aygulf en Sainte Maxime zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Frejus is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis dient door u zelf te worden schoongemaakt en schoon door u te worden achtergelaten! Wanneer het huis niet goed is schoongemaakt dan zullen wij de kosten die gemaakt moeten worden inhouden op uw borgsom.
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Paardrijden (manege), Parasailen, Windsurfen, Kitesurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen), Hanggliding, Deltavliegen, Parachute springen.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Plouray te huur

Prachtig rustig gelegen eco bungalow op klein park, midden in de natuur, met 2 sl.k. + 2 badk., internet, terras, prachtige grote tuin, zee op 40 min.
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Morbihan)Locatie: Dit huis ligt in de regio Bretagne (Noordwest Frankrijk) in het departement Morbihan in de plaats Plouray. Plouray ligt op 940 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Bretagne.
Bekende plaatsen in de buurt: Rostrenen, La Faouet en Gourin.
Ook Quimperlé en Brest zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Plouray is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Lombez te huur

Bungalow geschikt voor 6 personen op kasteelpark in Lombez
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Gers)Locatie:Dit huis ligt in de regio Midi Pyreneeen(Zuidwest Frankrijk) in het departement Gersin de plaats Lombez. Deze omgeving staat ook bekend als Gascogne.Bekende plaatsen in de buurt: Toulouse, Auch en Tarbes.Algemene gegevens van het huis:De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een kleine tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. In deze accommodatie zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Lombez is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan. Type huis:Vakantiehuis, Bungalow, Chateau, Bungalowpark.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Tennis, Tennisbaan, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Nans Les Pins te huur

Comfortabele vrijstaande villa in hartje Provence!
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Var)Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var in de plaats Nans Les Pins. Deze omgeving staat ook bekend als Provence. Bekende plaatsen in de buurt: Aix en Provence, Saint Maximin en Marseille.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.Het huis ligt binnen de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen. Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het huis ligt in een gezellige buurt. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. De eigenaar heeft het huis gekwalificeerd als rolstoel toegankelijk. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!Type huis: Vakantiehuis, Bungalowpark, Villa.Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Waterskiën, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Thenon te huur

Vrijstaand rustig gelegen vakantiehuis met alle attracties van de Dordogne binnen handbereik!
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Dordogne)Locatie: Dit huis ligt in de regio Aquitaine (Zuidwest Frankrijk) in het departement Dordogne in de plaats Thenon. Thenon ligt op 980 kilometer rijden vanaf Utrecht. Deze omgeving staat ook bekend als Perigord Noir.
Bekende plaatsen in de buurt: Montignac, Sarlat en Les Eyzies.
Ook Hautfort en Perigueux zijn bezienswaardig en liggen op minder dan een uur rijden van ons vakantiehuisje.

Algemene gegevens van het vakantiehuis: De vakantiewoning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 7 personen. Er is wifi aanwezig.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote bostuin, achter de woning is heide. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. U kunt ook met uw kinderen hier in de buurt één of meerdere pretparken bezoeken. In deze accommodatie zijn huisdieren niet toegestaan. Het huis ligt in de buurt van een strandmeer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeergelegenheid direct naast het huis. Het vakantiehuis in Thenon is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. Het huis is vrijstaand. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. In de woning is roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een overzicht van de bedindeling.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalow, Bungalowpark.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, golf, golfbaan.

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Rouzède te huur

Villa met prive zwembad, aan golfbaan La Preze International
Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Charente)Locatie: Dit huis ligt in de regio Poitou Charentes (Zuidwest Frankrijk) in het departement Charente in de plaats Rouzède. Rouzède ligt op 995 kilometer rijden vanaf Utrecht. Bekende plaatsen in de buurt: Angouleme, Limoges en La Rochefaucould.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 3 badkamers.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Uw huisdier, hond of kat is welkom. Het huis ligt in de buurt van een meer. Er is dus gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in Rouzède is in een rustige omgeving gelegen. De omgeving van kan worden getypeerd als toeristisch. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. Het huis is vrijstaand. Het huis beschikt over een gezellige open haard. De keuken is compleet ingericht en u kunt eventueel zelf uw maaltijden bereiden. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een overzicht van de maten van de bedden.
U mag desgewenst uw bed- en keukenlinnen meenemen. Maar u kunt bij ons ook een compleet pakket huren. Kijk bij de beschrijving van de accommodatie voor de pakketprijs en voorwaarden.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalowpark, Villa.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege).

Bungalowparken Frankrijk: Bungalow Le Muy sainte maxime te huur

Côte d'Azur le muy sainte maxime:
Vrijstaande woning van alle gemakken voorzien op een afgesloten domaine met een prachtig vrij uitzicht

Klik op de regel hierboven voor meer informatie over dit huis.

Bungalows 
                Frankrijk te huur (Var)Locatie: Dit huis ligt in de regio Cote d'Azur (Zuid Frankrijk) in het departement Var Het domaine ligt aan de D25 6 km zuid van Le Muy en 15 km van Sainte Maxime.
Le muy/Sainte Maxime ligt op 1300 kilometer rijden vanaf Utrecht.
Bekende plaatsen in de buurt zijn sainte maxime en frejus.
Ook st tropez is bezienswaardig en ligt op minder dan een uur rijden van ons huis.

Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen.
De accommodatie beschikt over maar liefst 2 badkamers.
Er is hier een internetverbinding aanwezig zodat u met uw eigen laptop hier het internet op kan om o.a. uw e-mail te lezen.
De woning ligt buiten de bebouwde kom op een afgesloten terrein. De woning heeft een grote tuin.
Huisdieren (honden, katten) zijn in principe toegestaan. U dient wel eerst met de eigenaar te overleggen. Het terrein is afgeschermd c.q. omheind zodat uw kind of hond niet ongezien kan weglopen. Wij adviseren u natuurlijk wel om altijd goed op te letten.
Het huis ligt in de buurt van het strand (zee) en een meer. Er is dus voldoende gelegenheid om te zwemmen. Er is een eigen parkeer gelegenheid aanwezig. Het vakantie huis in le muy/Ste maxime is in een rustige omgeving gelegen. Vanuit het vakantieverblijf heeft u een fraai uitzicht. De accommodatie beschikt over een privé zwembad. De accommodatie beschikt over een gemeenschappelijk zwembad. Het huis is vrijstaand.
In huis is er airco aanwezig mocht u het te warm vinden. De keuken is compleet ingericht. Ook gemakkelijk: Er is een wasmachine aanwezig. En dames, er is ook een haardroger of föhn aanwezig. Een vaatwasmachine ontbreekt ook niet. De vakantiewoning is volledig ingericht en van vele gemakken voorzien. Helaas in de woning roken niet toegestaan!
Het huis wordt door de eigenaar/verhuurder schoongemaakt en u bent naast de huur ook schoonmaakkosten verschuldigd!
U dient zelf uw bed- en keukenlinnen mee te nemen. Bij de omschrijving van de accommodatie ziet u ook een verzicht van de maten van de bedden.

Type huis: Vakantiehuis, Bungalowpark, Landgoed.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, Fietsen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Tennis, Tennisbaan, Bergsport: (Bergbeklimmen, Abseilen, Bergwandelingen), Waterskiën, Windsurfen, Duiksport: (Duiken, Snorkelen).

Bungalowparken Frankrijk
huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel bungalows die door particulieren te huur of te koop worden aangeboden.
Uw ideale start voor uw vakantie in Frankrijk.