Logo vakantiehuis frankrijk
1 huizen gevonden.

Huizen in Bretagne te koop

Onderstaand ziet u aan de hand van uw selectie de huizen die in Bretagne te koop worden aangeboden. Klik op de volgende link voor het maken van een nieuwe selectie van de huizen.

Indien u belangstelling heeft om een woning in Bretagne te kopen dan kunt u op een foto klikken en vervolgens de verkoper een bericht sturen.

Sorteer op verkoopprijs van laag naar hoog

Quaint cottage in beautiful location, quiet relaxing countryside ideal for couples and small families
Huis in de Morbihan, regio Bretagne, in de omgeving van River Vilaine, Bretesche Chateau en Redon: Newly built wooden cladded 2 bedroom cottage. Beautifully designed and decorated to a very high standard. Open plan living room and lounge area with double doors leading onto a decked patio with covered area for al fresco dining. This overlooks a enclosed private garden overlooking beautiful countryside. On approach from a private road there is a.......
lees meer over dit huis

ok button Kindvriendelijk
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand huis
ok button Rustige omgeving

De bovenstaande huizen liggen in verschillende delen van Frankrijk. Wilt u meer over deze koopwoningen te weten komen dan kunt u een foto aanklikken.

U kunt op onze website verschillende selecties maken. Hier geven wij u een overzicht van de belangrijkste selecties:

Huis Bretagne kopen en misschien verhuren?

Wilt u een huis kopen en later ook gaan verhuren om uit de kosten te komen dan kan vakantiehuis-frankrijk.nl u hierbij goed helpen. Neem gerust contact met ons op of kijk naar de verhuur mogelijkheden