Logo vakantiehuis frankrijk
1 huizen gevonden.

Huizen in Pays De La Loire te koop

Onderstaand ziet u aan de hand van uw selectie de huizen die in Pays De La Loire te koop worden aangeboden. Klik op de volgende link voor het maken van een nieuwe selectie van de huizen.

Indien u belangstelling heeft om een woning in Pays De La Loire te kopen dan kunt u op een foto klikken en vervolgens de verkoper een bericht sturen.

Sorteer op verkoopprijs van laag naar hoog

Prachtig verbouwde boerderij (rustige omgeving).
Huis in de Mayenne, regio Pays de la Loire, in de omgeving van Peuton, Simplé en Denazé: Deze boerderij ligt 3 kilometer van het dorp Marigne Peuton (458 inwoners). Zeer rustige omgeving met wijds uitzicht, de oprijlaan is al 1 kilometer met aan beide zijden akkers van andere boeren. Omgeving: Marigne Peuton Type woning: Verbouwde boerderij - Constructie: Vrijstaand Grondoppervlak: 5000 m2 - Woonoppervlak: 254 m2
lees meer over dit huis

ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand huis
ok button Rustige omgeving

De bovenstaande huizen liggen in verschillende delen van Frankrijk. Wilt u meer over deze koopwoningen te weten komen dan kunt u een foto aanklikken.

U kunt op onze website verschillende selecties maken. Hier geven wij u een overzicht van de belangrijkste selecties:

Huis Pays De La Loire kopen en misschien verhuren?

Wilt u een huis kopen en later ook gaan verhuren om uit de kosten te komen dan kan vakantiehuis-frankrijk.nl u hierbij goed helpen. Neem gerust contact met ons op of kijk naar de verhuur mogelijkheden