Te huur: Dordogne Castelnaud la Chapelle

Vakantiewoning met uniek uitzicht op chateau BEYNAC! Gelegen aan Rivier de DORDOGNE, tussen chateau - Milandes, Fayrac en Castelnaud.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9019) bedraagt € 500 tot € 750 per week voor maximaal 6 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantiewoning met uniek uitzicht op chateau BEYNAC! Gelegen aan Rivier de DORDOGNE, tussen chateau - Milandes, Fayrac en Castelnaud. te huur in Dordogne (Frankrijk)
vakantiehuis voorzijde vakantiehuis tuin <br>Naast het vakantiehuisje is een grote speelweide en schuin grashelling vakantiehuis overdekt terras <br>Het terras aan de vakantiewoning is overdekt door een houten dakconstructie en voorzien van houten terrastegels. vakantiehuis overdekt terras <br>Het overdekte terras is voorzien van een houten tafel en loungeset met zitkussen, waar het aangenaam zitten is. Bankirai terras <br>Vooraan ligt een bankirai terras, afgeschermd door een stenenmuurtje en voorzien van een vuurschaal-BBQ. Bankirai terras <br>Vuurschaal-BBQ met uitzicht op Chateau Beynac. Van hieruit is het steeds genieten van het uitzicht op de vallei. Vakantiehuis tuin <br>Vakantiehuisje vanuit de voorliggende paardenweiden van de buren, Manege. Vakantiehuis leefruimte <br>Leefruimte - keuken gezien vanuit het overdekte terras. vakantiehuis Leefruimte - Keuken <br>Leefruimte met open keuken gezien vanop de trap.

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 9 juli 2022 ⇔ € 713


Omschrijving van dit huis in de Dordogne Zuid-West-Frankrijk:

vakantiehuis voorzijde

De vakantiewoning biedt plaats voor 6 pers. En bestaat uit een benedenverdieping met een gezellige leefruimte met open keuken. De keuken beschikt over een vaatwasser, inductie kookplaat, ijskast, diepvries, combi-oven, Senseo, waterkoker,... In de leefruimte is een zetel, houtkachel, TV DVD,.... Beneden is er tevens een ruime slaapkamer met uitzicht op de vallei, deze heeft ook een aparte badkamer, Op de bovenste verdieping is er nog een aparte ruime moderne badkamer met inloopdouche, hangtoilet, lavabo en wasmachine. Hiernaast is de 2de slaapkamer met 3 aparte bedden, waarvan een bed kan uitgeschoven tot een 2persoonsbed= 4pers. Deze kamer is voorzien van een hoog spangebinte.
Buiten aan het huis is een overdekt terras waar het gezellig zitten is in de houten loungezetels. Van hieruit kijk je uit op de rivier de Dordogne en chateau Beynac...hier droom je elke dag weg.
www.vakantiehuis-dordogne-castelnaud.webnode.be
mail: dordogne-castelnaud@hotmail.com

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Aquitaine (Dordogne Nouvelle Aquitaine):

vakantiehuis tuin <br>Naast het vakantiehuisje is een grote speelweide en schuin grashelling

Het vakantiehuis is rustig gelegen in het toeristische hart van de Dordogne streek waar je een ruime keuze hebt aan activiteiten. Het huisje is gelegen op een berg flank met een enorm bos. Een klein deeltje 15000m2 van het bos behoort bij het huisje (boomkamp kids), van hier uit kan je starten om mooie wandelingen te maken...op zoek naar reeën, vossen, everzwijnen, roofvogels,... Wandelpaden aangeduid met paaltjes.
Onze naaste geburen houden een paardenmanege open waar je paardrijlessen kan volgen of met de paarden gaan wandelen in de natuur (een aanrader).
Andere activiteiten zijn kayakken op de Dordogne, op- en afstapplaats om 500m van het huisje, zwemmen in de Dordogne, MTB via perfect uitg
epijlde routes, mais doolhof, hoogteparcours, ballonvlucht, begeleide rondrit met elektrische steps (Ecorando), grotten,...
Kastelen bezoeken doe je in de onmiddellijke omgeving o.a. Chateau Milandes (2km roofvogelshow), Chateau Fayrac (1km), Chateau Castelnaud-La-Chapelle (3km), jardin de Marqueyssac (5km), chateau Beynac (8km).... Andere bekende plaatsen zijn La Roque-Gagnac (8km), Sarlat-la-Caneda (10km), Domme (12km), les Eyzies (24km), Bergerac (55km), Rocamadour (60km), ...
www.vakantiehuis-dordogne-castelnaud.webnode.be
mail: dordogne-castelnaud@hotmail.com

Voor uw oriëntatie: Castelnaud la Chapelle ligt in de buurt van de plaatsen: Dordogne, Beynac, Sarlat la Canada, Bergerac en Les Eyzies. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 07-06-2022

Mogelijkheid om Linnen- keukenpakket te huren: €10/pers./verblijf of is zelf te voorzien. (Een 2pers bed en vier 1pers bedden, zetel in leefruimte is dubbele Slaapzetel). Matrasbeschermer en donsdekens zijn aanwezig.
Bakker met topproducten is op 3km (aan de brug) en is in het hoogseizoen 7 op 7 open, anders 6/7. Restaurants en terrasjes zijn er in overvloed, onze toppers zijn Les Machicoulis in Castelnaud, le Tournepique, Chateau De Monrecour, ...
Aan het huisje is een vuurschaal waar je op kan BBQ, tevens een aparte BBQ, ...
Wasmachine is ook beschikbaar voor kleine wasjes.
In het dorpje zijn mogelijkheden of fietsen te huren.
Ecorando-elektrische steps (Buren), begeleide rondritten met elektrische steps of sitecars door de omgeving.
www.vakantiehuis-dordogne-castelnaud.webnode.be
mail: dordogne-castelnaud@hotmail.com

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Hanggliding is aanwezig Hanggliding
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Castelnaud la Chapelle Dordogne Beynac Sarlat la Canada Bergerac Les Eyzies Dordogne Aquitaine Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.