Te huur: Dordogne Le Buisson de Cadouin

Monferrand, genieten van rust, natuur en prachtig uitzicht!

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.8

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8189) bedraagt € 950 tot € 1.220 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Monferrand, genieten van rust, natuur en prachtig uitzicht! te huur in Dordogne (Frankrijk)
Vijver met waterlelies Uitzicht vanaf galerij Huis gezien vanaf oprijlaan Ochtendnevel Ochtendmist Tuin en oprijlaan Huis gezien vanaf vijver Huis gezien vanaf zwembad

Omschrijving van dit huis in de Dordogne Zuid-Frankrijk:

Vijver met waterlelies

Het vakantiehuis Monferrand ligt op een mooie plek: op de helling boven het dal waar de Dordogne doorheen stroomt. Zittend met een wijntje op de galerij kijkt u uit over het dal en de rivier, met twee karakteristieke bruggen. Het huis is van alle gemakken voorzien en er is een privézwembad bij met zonnig terras.

De 3 slaapkamers zijn ieder voorzien van 2 eenpersoonsbedden van 90x200cm.

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website: www.monferrand.nl of op de Facebookpagina Monferrand.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Aquitaine (Périgord):

Uitzicht vanaf galerij

Monferrand ligt centraal in de Dordognestreek. Hier combineert u rust en natuurbeleving met talloze recreatiemogelijkheden op korte afstand. U kunt kastelen bezoeken, kanoën of golfen, er zijn grotten met druipstenen en/of rotstekeningen te bezichtigen, knusse dorpjes en typisch Franse markten.

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website: www.monferrand.nl of op de Facebookpagina Monferrand.

Voor uw oriëntatie: Le Buisson de Cadouin ligt in de buurt van de plaatsen: Bergerac, Sarlat, Le Bugue, Beynac en Limeuil. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 02-10-2022

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
In principe is de genoemde huurprijs voor de periode juni t/m september inclusief elektra, gas en water! Uitzondering hierop is het opladen van elektrische auto's. Hiervoor wordt per auto € 3,- per dag in rekening gebracht.
Voor het geval dat de ontwikkelingen op de energiemarkt extreme vormen aanneemt behouden wij het recht voor om aanpassingen door te voeren. Dit zullen wij dan tijdig kenbaar maken.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Het zwembad is uitsluitend voor gebruik door de huurders van onze woning.
Met kleine kinderen is het gezien de aanwezigheid van zwembad en hoogteverschillen in de tuin zaak om goed toezicht te houden.

Boodschappen:
In het dorp (2km)
- buurtsuper (Petit Casino)
- verschillende bakkers
- slager

Voor een grote supermarkt moet je wat verder rijden:
- Intermarché HYPER in Le Bugue (10 km / 12 min.)
- Carrefour in Siorac (9 km / 8 min.)

LET OP: Het is mogelijk dat er ten aanzien van de flexibele huurvoorwaarden afgeweken wordt. In reactie op uw aanvraag zullen wij aangeven of hier sprake van is. Voor informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via bovenstaande link 'BOEK NU of 'info opvragen'.

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website: www.monferrand.nl of op de Facebookpagina Monferrand.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Le Buisson de Cadouin Bergerac Sarlat Le Bugue Beynac Limeuil Dordogne Aquitaine Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.