Te huur: Dordogne Le Bugue

Vakantiehuis met prive zwembad en geweldig uitzicht in de Dordogne

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3644) bedraagt € 700 tot € 1.595 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantiehuis met prive zwembad en geweldig uitzicht in de Dordogne te huur in Dordogne (Frankrijk)
 verscheidene terrassen met uitzicht  paradijs heerlijke avonden kamer

Omschrijving van dit huis in de Dordogne Zuid-West-Frankrijk:

Lambertie is een sfeervol Perigord-huis, met grote privé tuin met prachtig uitzicht en groot zwembad. Het vakantiehuis is in 2014 geheel gerestaureerd, met behoud van de karakteristieke elementen. Doordat het een apart gastenverbijf heeft is het bij uitstek geschikt voor een gezin met grootouders. Maar het is ook heerlijke plek voor 2 personen.
Het is van origine een herdershuisje, gebouwd in 1750. Op de begane grond bevindt zich een sfeervolle, goed ingerichte woonkeuken met open haard/houtkachel, een woonkamer met zithoek en tv, een hal, badkamer en toilet.
Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Alle bedden, matrassen & dekbedden zijn van goede kwaliteit.
In de tuin bevindt zich verder het gastenverblijf (slaapkamer + badkamer/toilet) voor twee personen. Het huis is in uitstekende staat en is goed ingericht. Internet/wifi aansluiting is aanwezig.
Het huis heeft een gedeeltelijk door oude muren omsloten tuin (3500 m2) met een volledig privé zwembad (6 bij 12 meter). Vanaf de diverse terrassen in de tuin kunt u genieten van het adembenemende uitzicht over de vallei van de Vezère. De aanwezigheid van een aantal lange eeuwenoude heggen, ooit aangelegd om de schapen bijeen te houden maakt de tuin zeer bijzonder. Een prachtige plek voor sport & spel (verstoppertje wordt zelfs voor ouderen een genot), maar ook een heerlijke plek om te luieren of te barbecuen.
U huurt het geheel, dus huis, gastenverblijf en zwembad staan volledig tot uw beschikking en worden niet door anderen gebruikt. Het geheel is geschikt voor 2 tot 6 personen.
Divers tuinmeubilair, tennistafel en barbecue is aanwezig.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Aquitaine (Perigord Noir):

verscheidene terrassen met uitzicht

Ons vakantiehuis Lambertie is gelegen bij Le Bugue in de Dordogne (Perigord Noir). In Le Buque zijn diverse winkels, waaronder ook grote supermarkten (Intermarché, Lidl ) en diverse gezellige en goede restaurants.
Op dinsdag is er altijd een grote markt, waar o.a. boeren uit de omgeving hun producten aanbieden.  Markten vindt u overigens in alle plaatsen in de omgeving op verschillende dagen van de week. In het zomerseizoen zijn er in de dorpen in de omgeving 's avonds vele gezellige eetmarkten (marché nocturne) en antiek/curiosamarkten (brocantes). Voor de sportievelingen zijn er op de Vézère diverse kanomogelijkheden. Lambertie ligt direkt aan een wandelroute (GR6). U kunt kiezen tussen wandelingen van één uur tot een volle dag, u kunt fietstochten maken en voor de golfliefhebbers zijn er verschillende golfbanen in de omgeving, zowel 9-holes als 18-holes.
Op loopafstand van Lambertie is de grot Bara-Bahau. Een kleine grot, maar zeker de moeite waard. In de directe omgeving vindt u meer grotten.

Voor uw oriëntatie: Le Bugue ligt in de buurt van de plaatsen: Bergerac, Perigueux, Sarlat. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 20-06-2022

U kunt het vakantiehuis per week huren, van zondag 16.00 uur tot en met de volgende zondag 11.00 uur. Wij hebben gekozen voor zondag op zondag in verband met de veel grotere rust op zondag op de Franse snelwegen.
U dient een aanbetaling te storten van 30 % van de totale huursom. Bij annulering wordt de aanbetaling omgezet in annulerings- en boekingskosten.
Het resterende bedrag plus borgsom van 300 Euro uiterlijk 6 weken voor aanvang van de gewenste huurdata overmaken op desbetreffende rekeningnummer. De borgsom wordt één week na uw vertrek uit Lambertie teruggeboekt op uw rekening.
Alle bedden zijn voorzien van dekbedden ? u wordt geacht bedlinnen zelf mee te nemen.
Contact
Leo Gouwerok of Corinne van der Nagel
Tel.: 0031 72 5320204 of 0031 65 0240065 of 0640957840
Mail: leo.gouwerok@ziggo.nl
 

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Le Bugue Bergerac Perigueux Sarlat Dordogne Aquitaine Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.