Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Dordogne - Bergerac

Dordogne Frankrijk

vakantiewoningen te huur met zwembad in zuid frankrijk Bergerac (dordogne).
Te huur vanaf € 750 tot € 1.600 per week voor maximaal 10 personen

Vakantiehuis: vakantiewoningen te huur met zwembad in zuid frankrijk Bergerac (dordogne) 
					  te huur voor uw vakantie in Dordogne (Frankrijk) Alle foto's bekijken.

Château de Corail Château de Corail - Achterkant tuin  Château de Corail at night op het terras bij valavond.  Kasteel zijaanzicht inkom Chateau de Corail


Voor de beschikbaarheid van deze vakantiewoning kunt u met de verhuurder contact opnemen. Er is geen kalender beschikbaar.

Omschrijving van dit vakantieverblijf in de Dordogne Zuidwest-Frankrijk Huis nr. 2919:

(Vakantie) woning: vakantiewoningen te huur met zwembad in zuid frankrijk Bergerac (dordogne) te huur in Dordogne (Frankrijk) Op enkele kilometers van Bergerac, midden in de Dordogne Périgord, bieden wij te huur aan: 
4 kasteelappartementen, 2 luxe kasteelwoningen, 3 boerderijwoningen
zéér rustig gelegen op het uitgestrekte landgoed van kasteel Château de Corail.

Ruimte zat voor het hele gezin, in je eigen huisje. Of voor een hoop vrienden die het vakantiehuis kunnen delen. Er is slaapgelegenheid voor maar liefst 10 gasten. Nog nooit romantisch gelogeerd in een typisch Frans kasteel, in een decor van rust en groen? Kies dan voor een kasteelappartement, voorzien van alle luxe en comfort!

Je kan wandelen of fietsen aan de rand van de wereldberoemde wijngaarden, een bezoek brengen aan Cyrano de Bergerac, kajakken op de Dordogne,...Of spring gewoonweg in je eigen zwembad, laat je bruinbakken in een ligstoel en geniet na van de overheerlijke gastronomie van de streek. Kortom... "een leven zoals God in Frankrijk".     
4 Luxe kasteel appartementen: Penthouse (max. 6 personen) bevat : Living met zetelbed, ingerichte keuken, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 2 badkamers. Suite (max. 2 personen)Living, Ingerichte keuken, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 badkamer

Kasteel-appartement (max.. 8 personen) bevat :Living, Ingerichte keuken, 4 slaapkamers met tweepersoonsbed, 2 badkamers.

Kasteel-appartement gelijkvloers (max. 4 personen) Living, Ingerichte keuken, 2 slaapkamers met tweepersoonsbed, 1 badkamer, bestaande uit douche, lavabo en toilet.

2 luxe kasteelwoningen, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van Château de Corail, bestaande uit een groot salon, ingerichte keuken, eetkamer en 4 slaapkamers en badkamer.
Woning 1 (max. 10 personen)Gelijkvloers Tweepersoonsbed met badkamer en toilet. Living met tweepersoonszetelbed.
Verdieping 1 kamer met 2 x tweepersoonsbedden, lavabo, ligbad en toilet. 1 x tweepersoonsbed met douche, lavabo en toilet.1 kamer met 3 x éénpersoonsbedden, douche, lavabo en toilet.

Woning 2 (max. 10 personen) Gelijkvloers Een badkamer met ligbad, douche, lavabo en een aparte toilet. Een toilet apart aan de living.
Verdieping2 kamers met 1 x tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed en een badkamer met douche en een toilet met lavabo.2 kamers met een tweepersoonsbed. 1 kamer met 2 x éénpersoonsbedden.

3 boerderijwoningen, gelegen op het domein van Château de Corail.
Boerderij 1 (max. 6 personen)
Gelijkvloers Living met eetkamer
KeukenBadkamer met douche, lavabo en toilet.

Verdieping 1 kamer met 1 tweepersoonsbed. 1 kamer met 1 tweepersoonsbed en 2 x éénpersoonsbedden. Bagageruimte tussen de twee kamers.

Boerderij 2 (max. 12 personen)
Gelijkvloers Living met open keuken, bestaande uit een groot salon, ingerichte keuken en eetkamer. Enkele slaapkamers met douche en toilet.
Verdieping 3 kamers met een tweepersoonsbed.

Boerderij 3 (max. 8 personen)
Gelijkvloers, slaapkamers (enkele met douche, lavabo en toilet)
Living Keuken en eetkamer Badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet.  

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze accommodatie in Aquitaine (Queyssac):

Op het domein CHATEAU DE CORAIL kan u uren wandelen of mountenbiken (niet verkrijgbaar) op het domein, over de weiden, tussen de bossen, opzoek naar de natuur. Er is ook een zwembad dat iedereen kan gebruiken voor een verfrissende duik. Rustig zonnebaden aan het zwembad of wilt u liever de nabijgelegen dorpjes bezichtigen...
Niet zo ver van het domein is er een manège waar u paarden kan huren voor een uitstap.

De Dordogne is uitermate geschikt om te Kajakken en Kanoën. Er zijn ook tal van fijne en leerrijke uitstappen, zoals grotten, kastelen, wijnproeven, tuinen bezichtigen... ook sportieve uitstappen in de regio zoals klimmen, paardrijden, fietsen, boomklimmen, wandelen, kajakken, kanoën,...

Bergerac

Hier staan de grote winkels, om inkopen te doen, dit is een stadje met een typisch zw-franse cultuur! Hier staan nog de typische huisjes van toen, gezellige winkelstraatjes, woensdag en zaterdag is het hier markt op het plein, autentieke restaurantjes, pitoreske gebouwen, wijnmuseum, antiekwinkeltjes, wijnhuizen, de dordogne (vissen)... kortom een boeiend, levendig stadje!

Gastronomie in de Périgord.

De natuur verschaft aan de koks en fijnproevers de allerfijnste producten zoals riviervissen, wild, grote variaties paddestoelen (truffels), olijven, gevogelte (fois gras) en geitenkaas waarmee ze overheerlijke salades kunnen maken met hun specifieke vinaigrette en wat stokbrood of eekhoorntjesbrood.Ook aardbeien en druiven zijn een typisch kenmerk van de Périgord en zoals bij elke traditionele maaltijd hoort natuurlijk een uitstekende streekgebonden wijn(bv. Bergerac, Monbazillac, Saussignac, Pécharment).

Voor uw oriëntatie: Het vakantieverblijf in Zuidwest-Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: Bergerac, Dordogne, Bordeaux, Aquitaine en Sarlat.

Meer informatie

Informatie voor de huurder:

(Vakantie) woning: vakantiewoningen te huur met zwembad in zuid frankrijk Bergerac (dordogne) te huur in Dordogne (Frankrijk). Aankomst en vertrek

Gasten die op Château de Corail verblijven, moeten op de dag vaan aanvang van de reservering inchecken vanaf 15 uur. Op de dag van vertrek moet men de verblijven om 10:00 uur verlaten hebben. Indien aankomsttijd of vertrektijd anders zullen liggen, dan dient men ons hiervan op de hoogte te stellen.  

Huisdieren

Huisdieren worden niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming vooraf.  
Onderhoud en accommodatie De accommodatie is grondig schoongemaakt voor de aanvang van de huurperiode. Aan het einde van de huurperiode moet de accommodatie weer netjes achtergelaten worden.

Gedrag

De persoon die de boekingsbevestiging heeft getekend is volledig verantwoordelijk voor het betamelijke gedrag van alle leden van zijn of haar groep. Indien u of iemand anders van uw groep zich zodanig gedraagt dat het door Château de Corail als ongepast wordt ervaren, dan houden we ons het recht voor u en uw groep te sommeren de accommodatie te verlaten. In geval van schade zaal de huurder verantwoordelijke worden gehouden voor alle veroorzaakte kosten.   Veiligheid en kostbaarheden Château de Corail kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of diefstal vaan in de accommodatie achtergelaten eigendommen.  

Uw verantwoordelijkheid U wordt verwacht de accommodatie met alle meubels, installaties, eigendommen, voorzieningen en uitrustingen in diezelfde conditie achter te laten zoals u ze bij de aanvang vaan uw vakantie aantrof. U bent verantwoordelijk voor alle schade die zich in en om de accommodatie voordoet tijdens uw verblijf daar en u zult aansprakelijk worden gesteld voor het betalen vaan gerede compensatie in geval van breuk en schade.  

Aansprakelijkheid

Château de Corail is niet verantwoordelijk voor dood of persoonlijke verwondingen van u of iemand van uw groep op het landgoed, tenzij dit zijn oorzaak heeft in grove nalatigheid of doelbewust wangedrag. Château de Corail is niet aansprakelijk voor verlies, breuk of vertraging veroorzaakt door enige reden buiten onze redelijke controle, inclusief explosie, overstroming, storm, vuur of ongeluk, oorlog of dreiging vaan oorlog, civiele onrust, acties, beperkingen, regels, plaatselijke verordeningen of maatregelen van welke aard dan ook door overheden of plaatselijke autoriteiten, stakingen, uitsluitingen of andere industriële acties, geschillen of ongunstige weersomstandigheden. In geval zich iets dergelijks voordoet zullen wij gerechtigd zijn het contract as nietig te verklaren. In geval van zo een nietigverklaring zal onze aansprakelijkheid beperkt zijn tot de retournering van het aan ons betaalde bedrag met betrekking tot het niet gebruikte deel van de verblijfsperiode op een pro rata basis per dag. Château de Corail kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het kapotgaan van mechanische installaties zoals pompen, boilers, het filtersysteem vaan het zwembad, etc. ?, noch voor storingen van openbare voorzieningen zoals water, gas en elektriciteit. Noch is Château de Corail verantwoordelijk voor lawaai of ordeverstoringen buiten onze controle.  

Reserveringen en aanbetaling

Reserveringen van personen onder de 18 jaar kunnen niet worden aangenomen. Château de Corail houdt zich het recht voor boekingen zonder opgaaf van reden te weigeren.  
Bedlinnen Bedlinnen dient zelf door u meegebracht te worden. Wenst u toch bedlinnen te huren, dan bedraagt het tarief € 10,00 per bed.  

Waarborg en schoonmaken van de woning

De waarborgsom bedraagt € 250,00. Deze som wordt verlangd om eventuele schadekosten te dekken. En dient bij aankomst contant of door middel van cheque te worden overhandigd aan degene die de sleutel uitgeeft. In het geval van schadekosten dat de waarborgsom overschrijden, is de huurder verplicht alle kosten van schade te betalen. De waarborgsom wordt bij vertrek volledig terugbetaald, minus de kosten van eventuele voorgevallen schade.

Boek nu, of informatie opvragen.

INFORMATIE VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS
De eigenaar van dit vakantiehuis heeft aangegeven dat dit huis rolstoeltoegankelijk is. De mobiliteitsproblemen kunnen echter van persoon tot persoon aanzienlijk verschillen. Wij adviseren u altijd, voordat u gaat reserveren, met de eigenaar/verhuurder contact op te nemen en aan hem/haar te vragen of de aanwezige voorzieningen voor u voldoende zijn.
Andere vakantieverblijven in de omgeving van deze accommodatie

Indien dit vakantiehuis in Bergerac voor u niet geschikt is of reeds is verhuurd dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Bergerac en in de nabije omgeving van Bergerac gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de vakantiehuizen of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website door particulieren te huur worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Zoekt u speciaal in Bergerac In het departement Dordogne hebben wij 106 vakantiehuizen die u kunt huren en in de grote regio Aquitaine zelfs 149 vakantiehuizen.
Zoekt u liever iets in of in de buurt van een bepaalde plaats? Dan kunt u de volgende links gebruiken:
Bergerac, Dordogne, Bordeaux Aquitaine Sarlat
In de Dordogne hebben wij ook de volgende accommodaties voor u beschikbaar 6 appartementen, 14 boerderijen, 7 bungalows, 6 bungalowparken, 3 vakantieparken, 54 gites, 3 chalets, 21 landgoederen, 7 chateaux, 5 kastelen, 28 villa's, 2 safaritenten,

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie die u vele keren kunt herhalen.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben vele tienduizenden Nederlands en Belgen groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.