Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Boucé

Boucé - Drie authentieke, verbouwde huizen op perceel van 1400 m2 met vrij uitzicht en zwembad. ** IN PRIJS VERLAAGD **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  296.400. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 19 personen


Dit huis in Boucé wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Fotoalbum (27 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Boucé - Drie authentieke, verbouwde huizen op perceel van 1400 m2 met vrij uitzicht en zwembad. ** IN PRIJS VERLAAGD ** te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

Foto 2 Boucé - Drie authentieke, verbouwde huizen op perceel van 1400 m2 met vrij uitzicht en zwembad.

De 3 huizen zijn recent verbouwd met behoud van de oude authentieke elementen en sfeer.

Met gebruik van goede materialen en zeer nette afwerking heeft u aan deze huizen geen werk meer.

Het eerste hoge huis heeft een keuken en huiskamer beneden. In de hal is een grote voorraad kamer en apart toilet. De vloer in de keuken en hal is gelegd met de originele zwart/ witte vloer tegeltjes, in de huiskamer is er een mooie eikenhouten vloer en sfeervolle houtkachel. Via de mooie oude eiken trap komt u op de eerste verdieping waar zich 3 slaapkamers bevinden en een badkamer met inloopdouche en toilet.

Op de tweede verdieping vindt u nogmaals twee grote slaapkamers en een tweede badkamer met douche en toilet. Totaal zijn er slaapplaatsen voor 13 personen. Dit pand is geheel in passende stijl verbouwd. Ideaal als hoofdverblijf voor een gezin of voor de verhuur van meerdere gezinnen.

Een oud schuur is volledig verbouwd tot comfortabel woonhuis voor twee personen. Op de beneden verdieping bevindt zich de keuken, huiskamer/eetkamer en apart toilet, verwarmd via de houtkachel en ver uitzicht op het overdekte terras over de landerijen. Op de bovenverdieping een ruime slaapkamer met inloop kledingkast en half open badkamer met inloopdouche en toilet. Hier is ook een airconditioning aanwezig.

Het oorspronkelijke boerderijtje is ook volledig gerenoveerd in de oude stijl met op de ruime beneden verdieping een vloer met oude tometten en eikenhout design in het midden. Verwarmd met een houtkachel. U kunt via de keuken of via de huiskamer binnen komen. De keuken heeft nog de originele broodoven die nog steeds in gebruik is. Achter de keuken een badkamer met douche en toilet. Op de vide boven een grote slaapkamer voor 4 personen, eventueel kan dit verdeeld worden in twee aparte kamers. Achter het boerderijtje is een overdekt terras met uitzicht over de weilanden en een inbouw zwambad voorzien van een speciale pomp die het water automatisch voorziet van de benodigde reinegingsmiddelen.

Alle daken zijn in goede staat, de huizen zijn geïsoleerd en voor een groot deel voorzien van dubbele beglazing. Verwarming via houtkachels.

Op het binnenerfje is een garage die nu gebruikt word voor opslag.

Alles zeer recentelijk verbouwt dus echt instapklaar, direct verhuurbaar (aantoonbare omzet)

Ideaal voor een toeristische activiteit of verhuur voor bruiloften en partijen en permanente bewoning zodat u alles zelf in de hand kunt houden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

3In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Boucé ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, St Pourçain, Lapalisse, Varennes sur Allier en Vichy.

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Boucé wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (27 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Boucé voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Boucé en in de nabije omgeving van Boucé gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Boucé of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, St Pourçain, Lapalisse Varennes sur Allier Vichy

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.