Welkom op onze overzichtspagina van de Finistere

Vakantiehuis in de Finistere huren

Kaart Frankrijk: departement Finistere

Onderstaand vindt u 3 vakantiehuizen in de Finistere te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl

U krijgt een korte omschrijving van deze particuliere vakantiewoningen in de Finistere die u kunt huren te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur wordt aangeboden of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links of op de foto's klikken. U krijgt een uitgebreide omschrijving van het huis en informatie over de omgeving te zien. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in de Finistere, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis in het Nederlands een e-mail sturen.

Vergeet u niet met het zoekfilter uw vakantiemaand en jaar te selecteren? U krijgt dan te zien wanneer het vakantiehuis in deze maand vrij of bezet is. De vakantiehuizen die in deze maand niet verhuurd worden laten wij u dan niet meer zien.


🛈 Toon zoekfilter

Kijk eventueel ook eens in een andere regio van Frankrijk of zoek verder met een exacte aankomstdatum in plaats van een maand.

TE HUUR VANAF
€ 300 / 1 WEEK
Hoogseizoen € 575
Vakantiehuis in de Finistere Landudal:
Voor max. 4 personen
Vrijstaande vakantiewoning
 • ok button Kindvriendelijk
 • ok button Huisdier welkom
 • ok button Vrijstaand
 • ok button Omheind terrein
 • ok button Internet via wifi
 • ok button Internet via 4G netwerk
 • ok button Gratis linnenpakket

Nr. 8034: Ligging: Deze prachtige woning ligt in de regio Bretagne (West Frankrijk) in het departement Finistere in de plaats Landudal. Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s). . Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis. Het huis is vrijstaand en ligt binnen de bebouwde kom en heeft een kleine tuin U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren. De woning en/of de omgeving van de vakantiewoning is.......

🛈 Vakantiehuis bekijken + boeken
📆Controle beschikbaarheid

TE HUUR VANAF
€ 195 / 1 WEEK
Hoogseizoen € 425
Vakantiehuis in de Finistere Leuhan:
Voor max. 2 personen
Volledig ingerichte 2-persoons vakantiewoning in Leuhan
 • ok button Huisdier welkom
 • ok button Grote tuin
 • ok button Internet via wifi
 • ok button Internet via 4G netwerk
 • ok button Gratis linnenpakket

Nr. 8128: Ligging: Deze prima woning ligt in de regio Bretagne (West Frankrijk) in het departement Finistere in de plaats Leuhan. Het huis is geschikt voor 2 personen en heeft 1 slaapkamers en 1 badkamer(s). . Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, gite. De woning ligt buiten de bebouwde kom en heeft een grote tuin U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren. U kunt uw hond meenemen. De verhuurder accepteert huisdieren in het huis........

🛈 Vakantiehuis bekijken + boeken
📆Controle beschikbaarheid

TE HUUR VANAF
€ 360 / 1 WEEK
Hoogseizoen € 560
Vakantiehuis in de Finistere Le Pouldu:
Voor max. 3 personen
Appartement 30m van zee in le Pouldu (Clohars Carnoët), Bretagne
 • ok button Kindvriendelijk
 • ok button Grote tuin
 • ok button Omheind terrein
 • ok button Geen huisdieren
 • ok button Internet via wifi
 • ok button Internet via 4G netwerk
 • ok button Gratis linnenpakket
 • ok button zeezicht

Nr. 3609: Ligging: Deze prachtige woonst ligt in de regio Bretagne (West Frankrijk) in het departement Finistere in de plaats Le Pouldu. Het huis is geschikt voor 3 personen en heeft 1 slaapkamers en 1 badkamer(s). . Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, appartement, studio. Het huis ligt binnen de bebouwde kom en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht. U kunt uw auto op het eigen terrein parkeren. De woning en/of de.......

🛈 Vakantiehuis bekijken + boeken
📆Controle beschikbaarheidVakantiehuizen in de Finistere huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in de Finistere die door particuliere eigenaren uit Nederland en België te huur of te koop worden aangeboden. de Finistere is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want de Finistere is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend niet vergelijkbaar met Nederland of België.

Dit deel van Frankrijk is niet alleen verdeeld in regio's en departementen maar ook zijn er aan sommige gebieden ook streeknamen gegeven. Wij hebben de volgende streeknamen in de Finistere gevonden:

Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in in de Finistere ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eens een huisje in de in de Finistere kopen? Kijk hier naar de huizen die hier te koop staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of de Finistere voor u geschikt is om er te gaan wonen. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen in de Finistere in of bij bekende plaatsen.

Wanneer u hieronder op de button klikt ziet u een overzicht van een aantal plaatsen op alfabetische volgorde of de omgeving van plaatsen waar u in de Finistere een vakantiehuis kunt huren. Een aantal namen zullen u wellicht bekend voorkomen.


Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?

Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren.
U kunt op een regio op de landkaart klikken of op de volgende links/afbeeldingen:
Noord
Frankrijk
Zuid
Frankrijk
West
Frankrijk
Oost
Frankrijk
Midden
Frankrijk
Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:

Heeft u ook een huis in de Finistere

Wilt uw huis of huizen verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders en Belgen hun vakantiehuizen in de Finistere verhuren.

Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d\'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)