Te huur: Finistere Landudal

Vrijstaande vakantiewoning

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8034) bedraagt € 335 tot € 560 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vrijstaande vakantiewoning te huur in Finistere (Frankrijk)
woonkamer De keuken <br>Volledig ingerichte keuken, koelkast, magnetron, afwasmachine, gasoven Badkamer <br>Vaste wastafel met regendouche Slaapkamer 1 <br>Deze slaapkamer heeft een 2-persoonsbed, grote hang/legkast, kinderledikantje Slaapkamer 2 <br>Deze kamer heeft 2 2-persoonsbedden, de ene een lits jumeau, de andere een zgn twijfelaar, hang/legkast Slaapkamer 2 <br>Ook een vaste wastafel, Op deze slaapkamer staat een elektrisch verstelbare lits jumeaux Aangebrachte versieringen Hendrik en Schouwtje Scholte, de eigenaren van deze woning <br>Hier, met de Bretonse ruige kust op de achtergrond, uitrusten en genieten van een prachtige wandeling Quimper (ruim 70000 inw.) <br>Gezellige stad met op de achtergrond de prachtige kathedraal

Omschrijving van dit huis in de Finistere West-Frankrijk:

woonkamer

Wij zijn Hendrik en Schouwtje Scholte, eigenaars van Tin Ton. Tin Ton ( Bretons) betekent: het huis van de leidekker. Zo werd het huis 125 jaar geleden genoemd in Landudal, waar het huis staat. Toen we de woning de eerste keer zagen, waren we er direct verliefd op. De rode tuindeur, de trap naar boven naar de woning en de besloten tuin. Een karakteristieke woning, die al ruim 24 jaar in ons bezit is. Vlakbij onze dochter, met haar gezin. Een prachtige uitgangsbasis naar wandelgebieden, rustieke vissersstadjes, ruige kusten, mooie grote en kleine zandstranden en op 12 km van de prachtige gezellige stad Quimper.
De woning heeft een ruime hal, een woonkamer en een grote keuken. Deze is van alle gemakken voorzien.
Boven bevinden zich 2 slaapkamers, één met een 2-persoonsbed en de andere heeft een lits-jumeau. In deze slaapkamer is ook een vaste wastafel. De badkamer is voorzien van een inloopdouche. Beide slaapkamers zijn voorzien van ruime kasten. Een kinderledikantje kan in één van de slaapkamers geplaatst worden. Hiervoor is alles aanwezig.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8034 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bretagne (Cornouille):

De keuken <br>Volledig ingerichte keuken, koelkast, magnetron, afwasmachine, gasoven

De woning bevindt zich aan de Hent ar Menez in het dorpje Landudal, met ongeveer 700 inwoners. Boodschappen kunt u doen in de kleine Landulmarché , in het dorp.
In Briec bevindt zich o.a. een Intermarché, twee crêperieën, een pizzeria en verschillende andere winkels.
Je kunt Bretagne, evenals Wales, Schotland en Ierland een " Keltische natie" noemen. Het hele jaar door zijn er festivals waar de Bretonse cultuur centraal staat : Dans, Muziek,Taal en traditionele klederdracht. Overal ontdekt u megalithische monumenten zoals: Menhirs en dolmens. De verschillende bouwstijlen en het karakter van het land zijn opvallend.
In Pont-Aven, waar de schilder Gauguin woonde, vindt u veel galerieën. Locronan met zijn renaissanceplein lijkt net een filmdecor, er zijn veel kunstnijverheidsateliers en je kunt er nog heerlijk" Bretons" eten.
Quimper, de hoofdstad van de oude graafschap Cornouaille, is een van de charmantste, historische plaatsen van Bretagne. Een plezier om rond te lopen en te winkelen. U vindt er o.a een indrukwekkende kathedraal, het Musée Départemental Breton ,het Musée des Beaux-Atrs,het Musée de la Faïence ( met het schitterende Quimper-aardewerk).

Voor uw oriëntatie: Landudal ligt in de buurt van de plaatsen: Quimper, Locronan, Douarnenez, Benodet en Concarneau. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 24-10-2022

De woning heeft een afgesloten tuin, waar het heerlijk toeven is. Voor de kleintjes is er een zandbak met speelgoed. Er zijn veel spelletjes, dvd(kinder)speelfilms, lego en playmobil. Een Chromecast is op de tv aangesloten. Via de wifi kunt u naar netflix, you tube en Nederlandse tv. kijken. Mocht u besluiten de woning te huren, ontvangt u van ons een huurcontract. U behoeft geen aanbetaling te doen Ongeveer 6 weken voor aanvang van de huurperiode maakt u de huursom aan ons over. U ontvangt dan een map met meer informatie over het gebruik van de woning en de omgeving.
De woning is van alle gemakken voorzien, wasmachine, droger, voldoende hout voor de houtkachel. Keuken- en bedlinnen aanwezig, blokjes voor de afwasmachine.
Voor de verplichte schoonmaak wordt €60,00 in rekening gebracht.
Voor meegebrachte huisdieren wordt éénmalig €25 berekend.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Landudal Quimper Locronan Douarnenez Benodet Concarneau Finistere Bretagne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.