Logo vakantiehuis frankrijk
Finistere Frankrijk

Te huur: Finistere Landudal

Vrijstaande vakantiewoning

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8034) bedraagt € 335 tot € 550 per week voor maximaal 4 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 26 foto's.

Vakantiehuis: Vrijstaande vakantiewoning te huur in Finistere (Frankrijk) De woonkamer <br>Woonkamer met een 3 en een 2-zitsbank, fauteuil, tv met dvd-recorder De keuken <br>Volledig ingerichte keuken, koelkast, magnetron, afwasmachine, gasoven de houtkachel <br>met voldoende (gratis) hout in de schuur Slaapkamer 1 <br>Deze slaapkamer heeft een 2-persoonsbed, grote hang/legkast, kinderledikantje Slaapkamer 2 <br>Deze kamer heeft 2 2-persoonsbedden, de ene een lits jumeau, de andere een zgn twijfelaar, hang/legkast Slaapkamer 2 <br>Ook een vaste wastafel, Op deze slaapkamer staat een elektrisch verstelbare lits jumeaux Aangebrachte versieringen Hendrik en Schouwtje Scholte, de eigenaren van deze woning <br>Hier, met de Bretonse ruige kust op de achtergrond, uitrusten en genieten van een prachtige wandeling Quimper (ruim 70000 inw.) <br>Gezellige stad met op de achtergrond de prachtige kathedraal
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (1 weken vrij) Kalender 2021 (17 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Finistere West-Frankrijk:

De woonkamer <br>Woonkamer met een 3 en een 2-zitsbank, fauteuil, tv met dvd-recorder Wij zijn Hendrik en Schouwtje Scholte, eigenaars van Tin Ton. Tin Ton ( Bretons) betekent: het huis van de leidekker. Zo werd het huis 125 jaar geleden genoemd in Landudal, waar het huis staat. Toen we de woning de eerste keer zagen, waren we er direct verliefd op. De rode tuindeur, de trap naar boven naar de woning en de besloten tuin. Een karakteristieke woning, die al ruim 24 jaar in ons bezit is. Vlakbij onze dochter, met haar gezin. Een prachtige uitgangsbasis naar wandelgebieden, rustieke vissersstadjes, ruige kusten, mooie grote en kleine zandstranden en op 12 km van de prachtige gezellige stad Quimper.
De woning heeft een ruime hal, een woonkamer en een grote keuken. Deze is van alle gemakken voorzien.
Boven bevinden zich 2 slaapkamers, één met een 2-persoonsbed en de andere heeft een lits-jumeau. In deze slaapkamer is ook een vaste wastafel. De badkamer is voorzien van een inloopdouche. Beide slaapkamers zijn voorzien van ruime kasten. Een kinderledikantje kan in één van de slaapkamers geplaatst worden. Hiervoor is alles aanwezig.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8034 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.De omgeving van deze vakantiewoning in Bretagne (Cornouille):

De keuken <br>Volledig ingerichte keuken, koelkast, magnetron, afwasmachine, gasovenDe woning bevindt zich aan de Hent ar Menez in het dorpje Landudal, met ongeveer 700 inwoners. Boodschappen kunt u doen in de kleine Landulmarché , in het dorp.
In Briec bevindt zich o.a. een Intermarché, twee crêperieën, een pizzeria en verschillende andere winkels.
Je kunt Bretagne, evenals Wales, Schotland en Ierland een " Keltische natie" noemen. Het hele jaar door zijn er festivals waar de Bretonse cultuur centraal staat : Dans, Muziek,Taal en traditionele klederdracht. Overal ontdekt u megalithische monumenten zoals: Menhirs en dolmens. De verschillende bouwstijlen en het karakter van het land zijn opvallend.
In Pont-Aven, waar de schilder Gauguin woonde, vindt u veel galerieën. Locronan met zijn renaissanceplein lijkt net een filmdecor, er zijn veel kunstnijverheidsateliers en je kunt er nog heerlijk" Bretons" eten.
Quimper, de hoofdstad van de oude graafschap Cornouaille, is een van de charmantste, historische plaatsen van Bretagne. Een plezier om rond te lopen en te winkelen. U vindt er o.a een indrukwekkende kathedraal, het Musée Départemental Breton ,het Musée des Beaux-Atrs,het Musée de la Faïence ( met het schitterende Quimper-aardewerk).

Voor uw oriëntatie: Landudal ligt in de buurt van de plaatsen: Quimper, Locronan, Douarnenez, Benodet en Concarneau.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
de houtkachel <br>met voldoende (gratis) hout in de schuurDatum laatste update: 15-10-2020

De woning heeft een afgesloten tuin, waar het heerlijk toeven is. Voor de kleintjes is er een zandbak met speelgoed. Er zijn veel spelletjes, dvd(kinder)speelfilms, lego en playmobil. Een Chromecast is op de tv aangesloten. Via de wifi kunt u naar netflix, you tube en Nederlandse tv. kijken. Mocht u besluiten de woning te huren, ontvangt u van ons een huurcontract. U behoeft geen aanbetaling te doen Ongeveer 6 weken voor aanvang van de huurperiode maakt u de huursom aan ons over. U ontvangt dan een map met meer informatie over het gebruik van de woning en de omgeving.
De woning is van alle gemakken voorzien, wasmachine, droger, voldoende hout voor de houtkachel. Keuken- en bedlinnen aanwezig, blokjes voor de afwasmachine.
Voor de verplichte schoonmaak wordt €60,00 in rekening gebracht.
Voor meegebrachte huisdieren wordt éénmalig €25 berekend.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Dit vakantiehuis heeft aansluiting op een 4G netwerk.

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (1 weken vrij) Kalender 2021 (17 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Landudal voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Landudal en in de nabije omgeving van Landudal gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Finistere die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bretagne waartoe Finistere behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Landudal of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Quimper, Locronan, Douarnenez Benodet Concarneau
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.