Vakantiewoning Boulogne-sur-Mer Klik op een regio
 

Welkom op onze overzichtpagina van

VAKANTIEWONING IN BOULOGNE-SUR-MER:

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de huizen in Boulogne-sur-Mer te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl
U kunt ook een vakantiehuisje, appartement, gite, kasteel, villa in Frankrijk of een ander soort vakantieverblijf vinden met onze zoekmachine.
Vakantiehuisjes in Frankrijk zoeken! U kunt ook versneld een huisje zoeken op basis van beschikbaarheid. Via de volgende link vindt u de vakantiehuizen die vrij zijn.

U krijgt een korte omschrijving van deze huisjes te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur is of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de accomodatie, ter voorbereiding van uw vakantie in de omgeving van Boulogne-sur-Mer, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een huisje in de buurt van Boulogne-sur-Mer wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Wij verhuren zelf geen huizen in de omgeving van Boulogne-sur-Mer.Overzicht vakantiewoning Boulogne-sur-Mer e.o.

Klik op de foto voor meer info.

Algemeen:
Departement: Pas de Calais
Regio: Nord Pas de Calais
Streek: Noordwest Frankrijk
Aantal slaapkamers: 5, geschikt voor 8 personen.

Bekende plaatsen in de omgeving: LE TOUQUET, BOULOGNE SUR MER en MONTRIEUL SUR MER.
Indicatie huurprijs per week: Laagseizoen: € 675, Voor- en naseizoen: € 975 en Hoogseizoen: € 1.275

Klik op de foto voor meer info.

Algemeen:
Departement: Pas de Calais
Regio: Nord Pas de Calais
Streek: Noord Frankrijk
Aantal slaapkamers: 2, geschikt voor 5 personen.

Bekende plaatsen in de omgeving: CAP BLANC-NEZCAP GRIZ-NEZ, WISSANT MONTREUIL-SUR-MER, BOULOGNE-SUR-MER , en LE TOUQUET.
Indicatie huurprijs per week: Laagseizoen: € 400, Voor- en naseizoen: € 480 en Hoogseizoen: € 580

 
   
   
Heeft u ook een vakantiewoning in Boulogne-sur-Mer? En u wilt uw huis of huizen verhuren? En wilt u ook zo snel met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiewoning in de Boulogne-sur-Mer verhuren.

Heeft u al onze pagina bezocht met alle links naar de Vakantiewoning in Frankrijk? U vindt hier een zeer uitgebreide selectie met pagina's met de belangrijkste overzichtpagina's. Hierdoor kunt u heel snel en gemakkelijk de vakantiewoning vinden die u zoekt. U kunt nu ook de lastminutes in Frankrijk snel vinden.

Wanneer u hier niet kunt slagen dan moet u zeker onze Frankrijk link pagina bezoeken. U vindt hier o.a. de belangrijkste startpagina's over vakantie en vakantiewoning in Frankrijk.

VAKANTIEWONING BOULOGNE-SUR-MER

Via de volgende links kunt u vakantiewoning vinden in de volgende regio's van Frankrijk:
Nord-Pas-de-Calais, Haute Normandie, Picardie, Lorraine, Alsace, Ile de France, Champagne Ardennes, Franche-Comte, Bourgogne, Centre, Basse-Normandie, Bretagne, Pays de la Loire, Poitou-Charentes, Limousin, Auvergne, Rhone Alpes, Aquitaine, Midi-Pyrenées, Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Corse.