Te huur: Somme St Valery sur Somme

Picardie, Baie de Somme in Saint Valery sur Somme, aan het begin van de haven ligt ons familievakantiehuis, authentiek en met terras en tuin

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8859) bedraagt € 595 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Picardie, Baie de Somme in Saint Valery sur Somme, aan het begin van de haven ligt ons familievakantiehuis, authentiek en met terras en tuin te huur in Somme (Frankrijk)
 vakantiehuis Somme

Omschrijving van dit huis in de Somme Noord-West-Frankrijk:

 Ons huis, dat we al sinds 1995 in de familie hebben, is huiselijk ingericht, zie de foto's, met veel schilderijen van pa aan de muur. In het atelier staan fietsen, barbecue etc.
Parkeren kan gratis op eigen terrein.
Het huis bestaat uit een leefkeuken, zitkamertje, badkamer met douche en twee slaapkamers.
De leefkeuken heeft een redelijk volledige inventaris met allerlei pannen, serviesgoed, hulpmiddelen... van koffiezetter tot mosselpan en veel meer, zodat er van alles gekookt kan worden.
Achter het huis bevindt zich een vrij gelegen terras met ruime tafel en stoelen, daarachter ligt de kiezeltuin en daar weer naast een ruime tuin met grasveld. Het huis heeft aan de voorzijde uitzicht over de Somme en het haventje.

Slaapgelegenheid
Er zijn twee slaapkamers, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Parkeren kan op eigen terrein.

Reserveren:
Informeer altijd naar de beschikbaarheid. De kalender kan alleen maar volle weken als gereserveerd aangeven, wat niet wil zeggen dat die gehele week dan ook gereserveerd is.
Huur is ook mogelijk voor een kort of lang weekend, of midweek. Informeer naar de beschikbaarheid. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Picardie:

vakantiehuis SommeHet huis ligt op loopafstand van de boulevard, de pier, het hoger gelegen middeleeuwse dorp, de restaurantjes en de winkels. Zandstranden, duinen, krijtrotsen en een vogelreservaat liggen op enkele kilometers afstand.
De regio is een van de 'Grand Sites de France'. Een grote diversiteit aan natuur rondom de Baie de Somme. Binnen 20 kilometer kun je kiezen tussen zandstranden met duinen, kiezelstranden, of krijtrotsen. Een grote kolonie zeehonden bevolkt de monding van de baai.
En veel historie: Willem de Veroveraar (Guillaume de Normandie) vertrok met zijn vloot in 1066 vanuit Saint Valery sur Somme om Engeland te veroveren.
Eigenlijk te veel om op te noemen. Even zoeken op Google en YouTube en je ontdekt zoveel interessants!

Een huis in het dorp met een fijne achtertuin, drie supermarkten en de dorps-middenstand op loopafstand.

Voor uw oriëntatie: St Valery sur Somme ligt in de buurt van de plaatsen: Crotoy, Treport, Abbeville, Cayeux en Ault.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 16-08-2021

Linnenpakket kan gehuurd worden. Handdoekenpakket is onderdeel van het linnenpakket.
Dan zijn de kamers hetzelfde als een hotelkamer.
Maar linnengoed en handdoeken mogen ook zelf meegenomen worden. Voor ieder persoon dan een dekbedovertrek en kussensloop, en voor de bedden 1 x tweepersoonsbed onderlaken en twee maal eenpersoonsbed onderlaken.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Kitesurfen is aanwezig Kitesurfen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

St Valery sur Somme Crotoy Treport Abbeville Cayeux Ault Somme Picardie Noord-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.