Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Pas de Calais - Verchocq

Pas de Calais Frankrijk

Chalet Verchocq in een oase van rust..

Te huur vanaf € 300 tot € 425 per week voor maximaal 4 personenDit vakantiehuis beschikt over wifi internet

Vakantiehuis: Chalet Verchocq in een oase van rust. te huur voor uw vakantie in Pas de Calais (Frankrijk)Fotoalbum

mooi landschap Chalet Verwarmt zwembad enkel open van 1april tot 1 oktober

Kalender 2019 (12 weken vrij)

Voor 2020 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.


Omschrijving van dit vakantieverblijf in de Pas de Calais Noord-West-Frankrijk Huis nr. 9088:

Chalet De chalet is op het 1ste verdiep voor 2-4 personen met of zonder kinderen. Volledige uitgeruste keukentje, voorzien van 2 dubbel persoonsbedden en aparte badkamer met een mooi terras, zicht op het park en natuur. Beneden is er een grote garage. De chalet bevindt zich in een privé park. Volledig afgesloten en alle faciliteiten binnen een afstand van 75meter.

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze accommodatie in Nord Pas de Calais (Cote D'opale):

Verwarmt zwembad enkel open van 1april tot 1 oktober Verchocq is een gemeente in het Franse departement Pas-de-Calais en telt 589 inwoners. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Montreuil. In een ver verleden had het dorp een Vlaamsklinkende naam; in de 12e eeuw werd Evercoc geschreven; de huidige naam is daarvan een Franse fonetische nabootsing. is een klein gemeente tussen St Omer en Le Touquet waar een airpark aangelegd is. Daar zijn wij eigenaar van een chalet die over hele jaar te huur is. Een klein paradijs in het hart van een groene omgeving, een uniek concept dat de mogelijkheid biedt gezinsleven en passie te combineren. Alles is aanwezig , verwarmd zwembad, jacuzzi en Infrarood-sauna (open van april tot oktober). Tennisplein en petanquebaan zijn altijd ter beschikking. Ook is er een frituur /hamburgertent op 250m.


Het park ligt in de natuur met bossen en landbouw. Je kan eindeloos wandelen en fietsen door bossen en velden. Winkelen doe je in dicht bijzijnde stadje op een 7 km daarvan.
De Omgeving
Manege in Coupelle-vieux op 2km
Karting /quadcircuit Thiembronne op 5km
Golf Lumbres op 20km
Kano-kajak Beaurainville op 20km
Pretpark Dennebroecq op 8km Dennlyspark
Strand en zee Le Touquet op 30km
Middeleeuws histrorisch centrum Azincourt op 15km
La Coupole Wizernes V1 Fabriek en lanceerbasis op 25km
En nog veel bezienswaardigheden in de omliggende mooie steden.


Voor uw oriëntatie: Het vakantieverblijf in Noord-West-Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: Le Touquet, St Omer, Abeville, Montreuil.

Meer informatie

Informatie voor de huurder:

 Datum laatste update: 23-06-2019

Weekverhuur is van maandag 10 uur tot maandag 10 uur

Klik op de onderstaande link om met de verhuurder contact op te nemen:

Boek nu, of informatie opvragen.Kortingen en/of toeslagen voor dit vakantiehuis voor het jaar 2019:
De hier genoemde kortingen en toeslagen gelden voor het jaar 2019. Voor kortingen en toeslagen in een ander jaar dient u de kalender van dat jaar te raadplegen.

Indien u weken of meer aaneengesloten boekt dan krijgt u 10 procent 'meer weken' korting op de bruto huursom.
Voor de snelle beslissers die op korte termijn het vakantiehuis willen huren geldt een 'last minute' korting van 10 procent. Voorwaarde is dat de aankomstdatum binnen 10 dagen van de boekingsdatum ligt.
De borgsom bedraagt € 250. De borgsom krijgt u na uw vakantie weer van de verhuurder terug wanneer er geen zaken met de borgsom verrekend moeten worden zoals bijvoorbeeld schade die tijdens uw vakantie aan het huis of inrichting is ontstaan.
Bij normaal gebruik zijn de kosten voor energie en water bij de huurprijs inbegrepen tenzij op deze pagina of bij de kalenders anders staat aangegeven..

Kalender en huurprijzen en belangrijke links

Klik op een datum op de kalender om de huurprijzen te bekijken. De huurprijzen variëren van € 300 tot € 425 per week.De dag van aankomst en vertrek (wisseldag) is op: maandag
Kalender 2019 (12 weken vrij)

Voor 2020 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Vakantiehuis reserveren
BOEK NU

Meer info over dit huis

LAST MINUTE!

aankomst op 01-07-2019 een week voor 315 euro!


Andere vakantieverblijven in de omgeving van deze accommodatie

Indien dit vakantiehuis in Verchocq voor u niet geschikt is of reeds is verhuurd dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Verchocq en in de nabije omgeving van Verchocq gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de vakantiehuizen of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website door particulieren te huur worden aangeboden.


U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Frankrijk bekijken. Zoekt u speciaal in Verchocq In het departement Pas de Calais hebben wij 11 vakantiehuizen die u kunt huren en in de grote regio Nord Pas de Calais zelfs 12 vakantiehuizen.
Zoekt u liever iets in of in de buurt van een bepaalde plaats? Dan kunt u de volgende links gebruiken:
Le Touquet, St Omer, Abeville Montreuil
In de Pas de Calais hebben wij ook de volgende accommodaties voor u beschikbaar 2 boerderijen, 3 gites, 1 chalets,

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie die u vele keren kunt herhalen.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben vele tienduizenden Nederlands en Belgen groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.