Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Lot - LOUPIAC

Lot Frankrijk

Gezellige en eigentijdse vakantiewoning met zwembad en tuin. Gelegen in de Lot op de grens van de Dordogne..

Te huur vanaf € 500 tot € 550 per week voor maximaal 7 personen

Vakantiehuis: Gezellige en eigentijdse vakantiewoning met zwembad en tuin. Gelegen in de Lot op de grens van de Dordogne. te huur voor uw vakantie in Lot (Frankrijk)Fotoalbum

1 2 La Colline 2010. De tuin is inmiddes aangelegd.


Voor de beschikbaarheid van deze vakantiewoning kunt u met de verhuurder contact opnemen. Er is geen kalender beschikbaar.


Omschrijving van dit vakantieverblijf in de Lot West-Frankrijk Huis nr. 9259:

2 NU MET LAST-MINUTE KORTINGEN !
VRIJE DATA : week 17 augustus & week 24 augustus 2019. Alle weken in september.


Op de grens van het département Dordogne, in de nabijheid van de gelijknamige rivier, tref je "La Colline", badend in een oase van rust, in de ongeschonden natuur van het département Lot, z.-w. Frankrijk.
In stilte genieten van deze ruime en gezellige vakantiewoning, voorzien van alle modern comfort, in volle natuur, weg van drukte en gewoel.

LA COLLINE is gelegen in het dorpje LOUPIAC nabij Payrac,
circa 35 km. ten noorden van Cahors.
Ideaal voor het verkennen van beide bijzonder mooie en bezienswaardige départementen.

Een paradijs voor de liefhebbers van leuke marktjes, gezellige dorpjes, grotten en natuur.
Ook wandelaars, fietsers en kano-vaarders komen zéker aan hun trekken.

Op minder dan vijf minuten bakker, superette e.a. winkels in het dorp Payrac. Grote winkelketens op circa 15 minuten rijden in Gourdon of Souillac.

De woning is geschikt voor 6 à 7 personen
(2 slaapkamers 2 pers. + 1 slaapkamer 3 pers.

Huurprijzen. Laagseizoen 550. Tussenseizoen 790. Hoogseizoen 1385 euro.
E-mail: pvaut@outlook.com

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

Meer informatieDe omgeving van deze accommodatie in Midi Pyrénées (Lot & Dordogne):

La Colline 2010. De tuin is inmiddes aangelegd. *

Voor uw oriëntatie: Het vakantieverblijf in West-Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: Rocamadour, Sarlat, St-Cirque-la-Popie, Cahors en Carcassonne. Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:

 Datum laatste update: 21-08-2019

*

Klik op de onderstaande link om met de verhuurder contact op te nemen:

Boek nu, of informatie opvragen.Kortingen en/of toeslagen voor dit vakantiehuis voor het jaar 2019:
De hier genoemde kortingen en toeslagen gelden voor het jaar 2019. Voor kortingen en toeslagen in een ander jaar dient u de kalender van dat jaar te raadplegen.

Voor de snelle beslissers die op korte termijn het vakantiehuis willen huren geldt een 'last minute' korting van 5 procent. Voorwaarde is dat de aankomstdatum binnen 10 dagen van de boekingsdatum ligt.
De borgsom bedraagt € 150. De borgsom krijgt u na uw vakantie weer van de verhuurder terug wanneer er geen zaken met de borgsom verrekend moeten worden zoals bijvoorbeeld schade die tijdens uw vakantie aan het huis of inrichting is ontstaan.
De schoonmaakkosten bedragen € 75.
Bij normaal gebruik zijn de kosten voor energie en water bij de huurprijs inbegrepen tenzij op deze pagina of bij de kalenders anders staat aangegeven..
HUISDIEREN:
Indien u een huisdier meeneemt dan wordt er een toeslag gevraagd. De toeslag bedraagt € 3 per huisdier per dag.
TOERISTENBELASTING:
In de gemeente LOUPIAC is toeristenbelasting verschuldigd. U draagt dit bij de verhuurder af. De toeristenbelasting bedraagt € 1.85 per persoon per dag.


Andere vakantieverblijven in de omgeving van deze accommodatie

Indien dit vakantiehuis in LOUPIAC voor u niet geschikt is of reeds is verhuurd dan hebben wij diverse alternatieven voor u in LOUPIAC en in de nabije omgeving van LOUPIAC gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de vakantiehuizen of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website door particulieren te huur worden aangeboden.


U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Zoekt u speciaal in LOUPIAC In het departement Lot hebben wij 58 vakantiehuizen die u kunt huren en in de grote regio Midi Pyrénées zelfs 141 vakantiehuizen.
Zoekt u liever iets in of in de buurt van een bepaalde plaats? Dan kunt u de volgende links gebruiken:
Rocamadour, Sarlat, St-Cirque-la-Popie Cahors Carcassonne
In de Lot hebben wij ook de volgende accommodaties voor u beschikbaar 5 boerderijen, 2 bungalows, 1 vakantieparken, 35 gites, 5 chalets, 8 landgoederen, 1 chateaux, 2 vakantiehuisjes op een camping, 10 villa's,

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie die u vele keren kunt herhalen.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben vele tienduizenden Nederlands en Belgen groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.