Te huur: Vosges (Vogezen) Le Val d' Ajol

Ruime vrijstaande woning in de prachtige natuur van de Vogezen. Vanaf terras een prachtig uitzicht over de vallei. Ideaal voor wandelaars en fietsers.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.8

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6587) bedraagt € 625 tot € 695 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Ruime vrijstaande woning in de prachtige natuur van de Vogezen. Vanaf terras een prachtig uitzicht over de vallei. Ideaal voor wandelaars en fietsers. te huur in Vosges (Vogezen) (Frankrijk)
achterzijde huis <br>Het huis heeft aan de voorzijde een parkeerplaats, aan de achterzijde een groot terras met een prachtig uitzicht. terras <br>Het terras heeft maximale privacy. Er is veel ruimte, een picknickbank, er is een BBQ. En het uitzicht is prachtig. Uitzicht <br>Dit is het uitzicht vanaf het terras. Daar staat een grote picknickbank. huiskamer <br>Zitkamer met houtkachel, TV, video, CD-speler. keuken <br>Ruime keuken met grote eethoek Slaapkamer 1 <br>Ruime slaapkamer met (heel)groot tweepersoonsbed Slaapkamer 2 <br>Eén van de twee slaapkamers op de eerste etage Verrassende plekjes <br>Tijdens de mooie wandelingen ontdek je telkens van dit soort mooie plekjes. Bossen, weilanden en meren. <br>De Vogezen zijn rijk aan bossen, meren, boerderijen. Een paradijs om te wandelen, te fieten, te mountainbiken.

Omschrijving van dit huis in de Vosges (Vogezen) Noord-Oost-Frankrijk:

achterzijde huis <br>Het huis heeft aan de voorzijde een parkeerplaats, aan de achterzijde een groot terras met een prachtig uitzicht.

De vakantiewoning staat midden in de prachtige natuur van de Vogezen.
Het huis ziet vanaf een helling uit op het gehucht Hamanxard.
U vindt er alles wat nodig is om een heerlijke vakantie te vieren: rust, natuur, mogelijkheden om sportief bezig te zijn of juist om heerlijk tot rust te komen.

Het huisje heeft een ruime kamer, grote eetkeuken (zes personen), een grote slaapkamer op de benedenverdieping en twee slaapkamers op de eerste etage. Er is een badkamer met douche en toilet.
De benedenverdieping biedt een ruime kelder (sous-sol) waar u fietsen, tuinmeubelen e.d. kwijt kunt.
Het huis staat aan een doodlopend weggetje (nog twee huizen na ons). Er is dus vrijwel geen verkeer. Er is een eigen parkeerplaats.
Het ruime terras kijkt uit over de prachtige vallei n Hamanxard. U kunt heerlijk genieten van het schitterende uitzicht. (zie bijgaande foto's)

Vanuit de woning kunt u verschillende wandelingen maken. U kunt kiezen voor korte wandelingen maar er zijn ook uitgezette wandelingen. (14-20 km) Het is hier rustig, ook in het hoogseizoen. Het landschap is heuvelachtig en zeer gevarieerd. (bossen, weilanden, kleine gehuchtjes) Wilt u het stevigere wandelwerk dan zijn er de 'grand ballons' op ongeveer een uur rijden. (La Bresse bijv.)
De omgeving leent zich ook prima voor stevige fietstochten. Er is voldoende documentatie aanwezig. (gedetailleerde kaarten en informatie)

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Lorraine (Parc Regional des Ballons des Vosges):

terras <br>Het terras heeft maximale privacy. Er is veel ruimte, een picknickbank, er is een BBQ. En het uitzicht is prachtig.

In de directe omgeving zijn er verschillende leuke plaatsen om eens naar toe te rijden:

In Le Val d'Ajol (3 km)zijn twee supermarkten, drie bakkers, er is een zwembad en een tennisbaan. In het centrum zijn een paar eetgelegenheden.

Plombières is een mooie badplaats (heetwaterbron) waar Napoleon enige tijd verbleven heeft. Een leuke plaats op ongeveer twintig minuten rijden.

Gerardmer is het toeristisch centrum van De Vogezen. U rijdt er in drie kwartier heen. Gerarmer heeft een prachtig meer waar het zeker voor kinderen leuk is om naar toe te gaan.

La Bresse en omgeving (ook ongeveer drie kwartier rijden) is het begin van de Grand Ballons. De hoge Vogezen zijn hier te vinden. U kunt er stevige wandelingen maken.

Zoals gezegd is de omgeving vooral zeer geschikt voor het maken van wandel-, fiets- of toertochten. De Vogezen is een prachtig bosrijk gebied. Heerlijk om er enige tijd door te brengen.

Voor uw oriëntatie: Le Val d' Ajol ligt in de buurt van de plaatsen: Gerardmer, La Bresse, Plombières les Bains, Remiremont. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 02-10-2022

Verhuurinformatie:

Wanneer u geïnteresseerd bent sturen wij u aanvullende informatie over ons huisje.
Ook vermelden we dan hoe de wijze van betaling is.

In de directe omgeving is er een Nederlands-sprekende contactpersoon. Zij regelt de sleutel van het huis, de schoonmaak en zij is bereid in noodgevallen te helpen.

Bedlinnen en handdoeken e.d. neemt u zelf mee. Er zijn voldoende dekbedden aanwezig.
Maten: twee matrassen van 200x90 cm. Er zijn twee eenspersoonsdekbedden maar ook een groot tweepersoonsdekbed (200x220cm) aanwezig. U kunt kiezen wat u meeneemt.

Schoonmaakkosten zijn € 40,00
Toeristenbelasting bedraagt € 40,00 per week.

U kunt ons altijd bellen als er iets is. We helpen u graag.

We hopen dat u een heerlijke tijd in ons mooie huisje hebt.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Le Val d' Ajol Gerardmer La Bresse Plombières les Bains Remiremont Vosges (Vogezen) Lorraine Noord-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.