Aanbod van vakantiewoningen in La Bresse en omgeving te huur.

Vakantiewoning in La Bresse

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de huizen in La Bresse te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl

La Bresse ligt in of nabij het departement Vosges (Vogezen) dat op haar beurt weer onderdeel uit maakt van de grote regio Lorraine

U kunt ook een vakantiehuisje, appartement, gite, kasteel, villa in Frankrijk of een ander soort vakantieverblijf vinden met de handige links bovenaan de pagina.

U krijgt straks een korte omschrijving van de vakantiehuisjes te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur is dan kunt u op de links klikken.

U krijgt wanneer u doorklikt veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving.

Wilt u meer te weten komen over de accommodatie, ter voorbereiding van uw vakantie in de omgeving van La Bresse, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen.

Overigens, wanneer u een huisje in de buurt van La Bresse wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar/verhuurder. Wij verhuren zelf geen huizen in de omgeving van La Bresse.

De afstanden zijn gemeten vanaf het gemeentehuis van La Bresse tot maximaal hemelsbreed 100 kilometer rondom La Bresse

Bekijk de zoekresultaten voor La Bresse op de landkaart? Klik dan op de MAPS button.
🔎MAPS

Bent u klaar met onderstaand filter? Klik dan op de rode button Toon de vakantiehuizen

Klik op een foto om veel meer te zien van een vakantiehuis.

Ruime vrijstaande woning in de prachtige natuur van de Vogezen. Vanaf terras een prachtig uitzicht over de vallei. Ideaal voor wandelaars en fietsers.
Vakantiehuis Le Val d' Ajol
op 28.1 KM van La Bresse
Huurprijs indicatie: € 695 p.w.
kaartje met departement Vosges (Vogezen)
Max. 2 personen.
Noord-Frankrijk, dep. Vosges (Vogezen)
Wisseldag: zaterdag
Minimaal 7 overnachtingen
Ruime vrijstaande woning in de prachtige natuur van de Vogezen. Vanaf terras een prachtig uitzicht over de vallei. Ideaal voor wandelaars en fietsers.
Bent u opzoek naar rust en ruimte in prachtig heuvelachtig en ouderwets boerenlandschap dan is La Comtessa de vakantieplek voor u!
Vakantiehuis Preigney
op 85.9 KM van La Bresse
Huurprijs indicatie: € 735 p.w.
kaartje met departement Haute Saone
Max. 5 personen.
Midden-Frankrijk, dep. Haute Saone
Wisseldag: zondag
Minimaal 7 overnachtingen
Bent u opzoek naar rust en ruimte in prachtig heuvelachtig en ouderwets boerenlandschap dan is La Comtessa de vakantieplek voor u!
Leuk stel met vakantie in FrankrijkDit echtpaar geniet van hun vakantie in Frankrijk en genieten van een smakelijke picnic langs één van de beroemde rivieren in Frankrijk. Wij hopen dat u op de site van Vakantiehuis Frankrijk ook een leuk vakantiehuis in Frankrijk kunt vinden.

De laagste prijs garantie houdt in dat de verhuurder garandeert dat zijn/haar huis in Frankrijk nergens op het internet goedkoper wordt aangeboden dan op onze website www.vakantiehuis-frankrijk.nl ook wel kortweg 'Vakantiehuis Frankrijk' genoemd.

De huurprijs indicatie houdt in dat de huurprijs lager kan zijn in verband met last minute kortingen of vroegboekkorting. U moet ook rekening houden met bijkomende kosten voor schoonmaak, energie, borgsom, toeristenbelasting en dergelijke. Bij de volledige presentatiepagina van de vakantiehuizen vindt u alle bijzonderheden rondom de huurprijs met eventuele kortingen en toeslagen. Ook hier geldt dat alle genoemde bedragen indicatief zijn en dat alleen de eigenaar c.q. verhuurder verantwoordelijk is voor het exact benoemen en bevestigen van de huursom en overige huurvoorwaarden. Bij verhuur langer dan een week kunnen hogere/lagere huurprijzen gelden in verband met seizoensinvloeden.