Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Departement: Allier, Couleuvre

Couleuvre – Woonhuis met ongeveer 2300 m2 grond waarin klein meertje.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  85.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen


Dit huis in Couleuvre wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Couleuvre – Woonhuis met ongeveer 2300 m2 grond waarin klein meertje. te huur in Allier (Frankrijk)
Foto 2 vakantiehuis Allier Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10

Omschrijving van dit huis in de Allier, Midden-Frankrijk:

Foto 2

Couleuvre – Woonhuis met ongeveer 2300 m2 grond waarin klein meertje.

Via de voordeur komt u binnen in de hal met aan uw rechterkant de keuken, daarachter zit in een bijkeuken met toegang tot de badkamer met badkuip met douche en apart toilet.
Hier is ook de deur naar de serre die toegang geeft tot de achterkant van het huis met een kelder / schuurtje en een doorgang naar de zijkant van het huis.

In de hal bij binnenkomst komt U via een halve-etage trap naar een bovenkamer die nu als slaapkamer dient maar ook als huiskamer gebruikt kan worden.

Aan de linkerkant van de hal bij binnenkomst vindt u een eetkamer /woonkamer en een slaapkamer.
Als U doorloopt is er een klein halletje met toegangsdeur naar de aangrenzende garage en een wenteltrap naar de bovenverdieping waar 1 slaapkamer is en een zolder ruimte die nog verbouwd kan worden tot extra slaapkamer.

Via het kleine weggetje voor het huis komt u bij nog een tweede garage met een grote tuin ,waarin een kippenren moestuin en fruitbomen. Achter in deze tuin bevindt zich een meertje van 500 m² wateroppervlakte met rondom een verscheidenheid aan bomen waaronder een grote walnoten boom.

Het geheel wordt verwarmd centraal op stookolie, heeft gedeeltelijk dubbele beglazing en is aangesloten op de riolering.

Het huis ligt vlakbij het Fôret de Tronçais in een straatje met 3 andere huizen en is zowel geschikt als vakantie woning of voor permanente bewoning.


De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne:

vakantiehuis Allier

In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Couleuvre ligt in de buurt van de plaatsen: Clermont Ferrand, Bourges, Montlucon, Moulins.

Informatie voor de koper:

EMAIL DE VERKOPER

Informatie over de huurprijzen

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
  • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
  • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
  • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:


Alternatieve huizen in de omgeving?

Indien dit (vakantie)huis in Couleuvre voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Couleuvre en in de nabije omgeving van Couleuvre gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.

U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken.

Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.

🏡Clermont Ferrand 🏡Bourges 🏡Montlucon 🏡Moulins 🏡Allier 🏡Auvergne 🏡Midden-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.