Uw vakantiehuis verhuren tegen vaste kosten.

Vakantiehuis-Frankrijk.nl | Aanmelden verhuur vakantiehuis

Wij sturen u de link naar het aanmeldingsformulier per e-mail toe.

U kunt uw vakantiehuis uploaden met een speciaal aanmeldingsformulier. Wij sturen de link naar dit aanmeldingsformulier per e-mail naar u toe. U kunt hieronder uw e-mail adres invoeren. Mocht u straks van ons geen e-mail ontvangen dan is de e-mail waarschijnlijk in uw spam map beland. In 99% van de gevallen gaat het echter wel goed maar soms overdrijven de e-mail providers een beetje. Mocht u de e-mail helemaal niet hebben ontvangen dan verzoeken wij u via ons contactformulier met ons contact op te nemen.


Uw telefoonnummer:S.v.p. voor het aanmelden de onderstaande informatie doorlezen.

Vakantiehuis Frankrijk hanteert algemene voorwaarden op haar website. Wij verzoeken u de voorwaarden goed door te lezen. Bij aanmelden van uw huis dient u ook de voorwaarden goed te keuren. Mocht u bezwaar hebben tegen bepalingen in de algemene voorwaarden dan verzoeken wij u voor het aanmelden van uw accommodatie contact met ons op te nemen.

De unieke voordelen om uw vakantiewoning via vakantiehuis-frankrijk.nl te verhuren:

 1. U betaalt 1 x per jaar een vast bedrag. Het jaartarief bedraagt thans € 126 Er zijn geen aanvullende kosten zoals provisie en/of boekingskosten.
 2. U mag gratis last minute aanbiedingen plaatsen.
 3. U stelt zelf de tekst van uw advertentie op.
 4. U bepaalt zelf de huurprijs. Desgewenst kunt u ons advies vragen over de hoogte van de huurprijs en eventuele actiekortingen zoals last minute- en vroegboekkorting. De huurprijzen van uw huis op onze website mogen overigens niet hoger zijn dan op andere websites.
 5. U krijgt de beschikking over een fotoalbum, verhuurkalender*, gastenboek, last minute module en een uitgebreide pagina met een samenvatting van alle bijzonderheden van uw huis.
 6. De kalender werkt met Ical ondersteuning. Staat uw kalender op andere websites of een externe agenda dan kunnen wij onze kalender hieraan koppelen. U hoeft dan nog maar één kalender bij te houden.
 7. Bij uw advertentie krijgt u een dynamische versie van Google Maps. Uw huis is dan ook via de satelliet te bekijken en via Google Street View.
 8. U kunt ook een videopresentatie van uw huis bij uw advertentie plaatsen die ook op ons eigen videokanaal bij Youtube te vinden zal zijn.
 9. U correspondeert zelf met de huurder en u kunt zijn vragen zelf beantwoorden of zelf vragen stellen.
 10. U bepaalt zelf aan wie u wilt verhuren.
 11. U regelt zelf de huurovereenkomst, ontvangst, schoonmaak etc..
 12. U regelt zelf de incasso van de huur en bijkomende kosten
 13. De huurders kunnen via ons een passende reis- en annuleringsverzekering afsluiten.
 14. Wij zorgen ervoor dat uw advertentie gevonden gaat worden. Dat doen wij al vanaf 2002 en voor meer dan 1.000 zeer tevreden verhuurders!

* In de verhuurkalender dient u de huurprijzen per week te vermelden. De verhuurkalender wordt alleen bij een advertentie geplaatst inden de advertentie op één vakantiehuis betrekking heeft. Heeft u een vakantieverblijf die uit meerdere accommodaties bestaat dan adviseren wij u voor iedere accommodatie afzonderlijk een advertentie te plaatsen. Dit kost u natuurlijk meer maar dan verhoogt u uw vindbaarheid enorm waardoor u meer boekingen zult krijgen. Veel verhuurders beschikken over meerdere advertenties en krijgen zo een hele hoge conversie.